Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proč ti na tom u milence záleží? Nebo on se plánuje rozvést a být s tebou oficiálně?
@Anonymní píše: Více
Chtěl peníze za materiál a ty pocitaš hodiny?
Neplánuješ svatbu s ním, že ne?
Tobě těch 250 kč leží teda dost v žaludku
jste milenci, řešte jen sex a nic okolo a budeš mít klid. Já na tom nevidím zase nic tak špatného, kdyby ti tu práci dělal nějaký kamarád, tak snad taky zaplatíš materiál ne? Proč by ti to vlastně měl platit on? Navíc 3 hodiny práce zadarmo ti přijde málo?
Příspěvek upraven 25.04.26 v 19:35
On je ženatý a pích*te spolu 4× týdně jo? Co na to manželka? Oni nemají společný účet? Můj manžel, platit za šlapku hotel, vím to hned
Místo řešení jestli je lakomec, by ses měla nad sebou zamyslet a nerozbíjet cizí rodinu. ![]()
On se kvůli tobě rozvede? A ty ho chceš jako něco jiného než milence? Předpokládám, že u něj doma se neví, že 4× týdně kuká jinde…
Ano, bude to lakomec, aby ženáč chtěl 250 korun po milence je fakt úlet. Nenamlouvej si, že tě miluje..
@Pitřice píše: Více
Hotel může zaplatit hotově, to je to nejmenší ![]()
@Pitřice no, dost možná neměl zrovna ulitých 250 Kč a manželka by mu na to přišla ![]()
Zamyslet by se měl především on. A co - nedá zakladatelka, dá jiná. To není morální odpovědnost její, ale jeho.
@Pitřice píše: Více
Taky nemame společný účet s manzelem, na tom mi nic tak zvláštního neprijde
Já teda nevím, jestli je lakomec, ale pitomec určitě. A prozradím ti tajemství, on zamilovanej není stoprocentně, a nemyslím si to jen kvůli tomu, že ti vyúčtoval dvěstěpáďo…tak mu příště vyúčtuj kuřbu a hned uvidíš, na čem jsi ![]()
Ahoj, myslíte si, že bude tento chlap bude lakomec? Popíšu nejdříve naší situaci. Jsme milenci 1,5 roku, on je ženatý, já už rozvedená. Zamilovali jsme se do sebe, vídáme se na sex 4 x týdně. Teď mi doma něco pomáhal a pak mi řekl, abych mu dala 250 kč za materiál. Dobře, byla to práce asi na 3 hodinky, náročnější. Sama bych si to neudělala, nějaké úpravy v bytě. Možná řeším kraviny, ale já bych si mu třeba o těch 250 kč neřekla, kdyby to bylo obráceně…neřeším ty peníze, ale řeším ten princip. Byli jsme spolu třeba na večeři, to platil, ale já jsem mu zase několikrát jídlo udělala u mě doma. Když jsme byli na hotelu, tak to platil on, nevím, co si o tom mám myslet. Myslíte si, že bude řešit každou korunu?