Přebolí to někdy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.4.26 23:37

prispevek vymazan

Omlouvam se za vymazani textu, ale nové komentáře výrazně mění původní kontext. Dekuji vsem za podporu i tem, co byli spise uprimni a vyjadrili svuj nazor.

Příspěvek upraven 20.04.26 v 23:05

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
15694
19.4.26 00:31

Hmm, tak podle toho co píšeš, bude alespoň v zájmu vašeho dítěte lepší, abyste žili v klidu a nestresovali se tím, co bohužel není takové, jaké by sis představovala…
Ono, někdy je opravdu mnohem lepší volit spíš ten rozchod nebo to odloučení, než se trápit a žít za každou cenu pod jednou střechou s někým, s kým se necítíš dobře. A to mi můžeš věřit… :kytka:

PS: A neboj, časem doopravdy přebolí úplně všechno, i když ti to v tu chvíli přijde jako absolutně nereálný…
Drž se. :hug:

• načítám...
61
19.4.26 03:32

Jestli si vyvolavala hadky, byla na něj hnusna a ted ho nemůžeš vystat, celkove o něm mluviš jen v negativnim, tak se nedivim ze odešel. :) taky jsem kdysi odešel ze vztahu a padl mi kámen ze srdce, ulevilo se mi a nikoho jiného jsem nepotřeboval mit, prostě toho jen bylo moc a tim koncem jsem dostal nový vitr do plachet, zase začal žít. Škoda, že nešel do te poradny s tebou, třeba bys tam na něco ty nebo on přišel, na druhou stranu, tehdy jsem už taky vše odmítal, rezignoval a rychle z toho byl venku, což se nedá říct ted o vic než dekadu později.

• načítám...
Anonymní
19.4.26 08:05

Hele nevím. Rozvedená jsem deset let. Měli jsme problémy, chyby na obou stranách, ale ex to chtěl ukončit a rozvést se. No a teď, i po deseti letech, dvou dětech, mě pořád a neustále terorizuje a tahá po soudech. Každý mi říkal, neboj, to se časem zlepší. A ne, časem se to zhoršuje. Já jsem už úplně jinde, ale pořád si za sebou tahám tenhle kýbl hnoje. Takže podle mě jsou jedinci, kteří se přes rozchod nepřenesou nikdy.

• Upravit
12853
19.4.26 08:08

Já se vlastně ani moc nedivím, že Vám to nefungovalo. Ono pořídit si dítě po 14 letech vztahu s člověkem, kterému je téměř 50, je dost problematické.
Ten vztah, který začne v těchto letech, by měl plynout úplně jiným tempem.
Ono pro ženu je těžké zvyknout si na změnu režimu v tak dlouhém a usazeném vztahu. Pro může je to v 50 mnohdy nepřekonatelná překážka.

• načítám...
Anonymní
19.4.26 08:12

Příspěvek upraven 20.04.26 v 23:06

• Upravit
Anonymní
19.4.26 08:17

• Upravit
12853
19.4.26 08:18

No a jaké jsi podnikla kroky?

• načítám...
12853
19.4.26 08:20
@Anonymní píše: Více

Hele ono je to teď už jedno, protože čas nevrátíš, ale to, že jste udělali tuto velkou změnu s dítětem až skoro v jeho 50 bylo společné rozhodnutí nebo to tak chtěl on a ty ses přizpůsobila?

• načítám...
Anonymní
19.4.26 08:21

• Upravit
13686
19.4.26 08:26

Tak furt lepší mít “rozvedené” rodiče, než žít v neustálých konfliktech.

Co děláš pro to, aby ses přes to přenesla? Nejake terapie, aktivity pro sebe, proste nežít tou minulosti. A určitě by ti pomohlo, aby ten přístup k vam nemel a veci byly taky pryc. Napiš mu zprávu, ze jestli si je neodstěhuje, za mesic je odvezeš na sběrný dvůr.

• načítám...
Anonymní
19.4.26 08:28

Příspěvek upraven 20.04.26 v 23:07

• Upravit
33225
19.4.26 08:29

Nezlob se na mě, ale jestli jsi vyvolávala hádky, byla na něj hnusná atd, tak už mu prostě přetekl pohár trpělivosti. Blbé je, že se to stalo až ve chvíli, kdy už máte dítě.
Jsi ale hodně negativní, podle tebe on zkazil dítěti dětství, ale ruku na sdrce, fakt to byl jen on? Sama vidíš, že on to má uzavřené, tak to udělej taky a syn to dětství přece může pěkné mít.

• načítám...
8352
19.4.26 08:30

Měli jste problémy, sama uvádíš, že tvé chování nebylo v pořádku, možná ani u něho (škoda, že tu poradnu odmítl), každopádně mě upřímně překvapilo tvé tvrzení, že to byl ON, kdo zničil synovi dětství 8o opravdu za to může on? Jen proto, že odešel z nefunkčního vztahu? Vždyť zájem o syna má, to je hlavní. Jasně, lepší by bylo, kdyby vyrůstal v oběma rodiči, ale ne vždy se tohle každému dítěti poštěstí - přece bys nechtěla ať vyrůstá v toxickém prostředí, ne?
Dej tomu čas, chápu, že je to bolestivé.

• načítám...
12853
19.4.26 08:31

Prostě jste neunesli změnu životního stylu. Oba.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová