Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to jste 4× týdně u tebe doma? To už tam musel spotřebovat vody, chlapec. Já bych teda nedokázala s takovým chlapem už nic dál mít, taky jsem měla milence, když jsem byla svobodná a to, že se mnou nemohl být normálně, mi vynahrazoval tím, že mi různě pomáhal a když chodil ke mně domů, přispíval mi i na nájem…
@Fire_CarCoolCa píše: Více
Přispíval na nájem? To je trochu prostituce.
@884135
Tak prostituce je spíš určitá částka za určitou jednorázovou službu mezi cizími lidmi. Ale když někdo tráví 2 odpoledne a jednu noc každý týden u někoho v bytě, jí tam, koupe se tam, má tam pár svých věcí, přijde mi úplně normální, že za to zaplatí. Kdyby u mě byla takhle kamaradka pravidelně, taky bych si od ní vzala peníze.
Ale ve finále mi je jedno, jak to kdo nazve, ve finále je ta nejdražší k@Rva manželka a ještě často ani nechce š@kat…
@884135 píše: Více
Pokud je osoba na fotce ona tak není;) žena co vypadá takto vážně nebude platit dovolené
kdo chápe chápe. Kdo ne nezájem
@Justin Case píše: Více
Tak já se hlásím mezi nechápající. Až do skonání světa nepochopím, proč by placení mělo souviset se vzhledem.
@syslomil píše: Více
Na to člověk musí být značně pochroumán v hlavě, aby tohle chápal.
@syslomil píše: Více
Bohužel souvisí. U žen až extrémně. Ale ono i u mužů. Viz,,nejhorší ex" na netflixu.
@Neboj píše: Více
Spíš patřit mezi ženy jako výše zmiňovaná hezká @firecarcoolka ikdyž starší paní. Protože jo, ta si vybírat fakt může ne z 5 chlapů, ale z 500
a to možná i víc. Však je to jediná použitelná ženská na celém emiminu
a ještě Nikittka má svoje solidní kouzlo. Takových jsou jednotky
Příspěvek upraven 12.05.26 v 13:57
Takže ani hezký chlap za sebe nemusí platit dovolenou? Sakra, my jsme krásní oba, kdo to za nás zatáhne? ![]()
@ambruše píše: Více
Spíš má ranec možnosti a ženy jsou ochotné vzít třeba to, že nemá ani auto;) narozdíl od obyčejného kluka ![]()
Příklad - mladej Polívka nemusí skoro nic aby mu žena skočila sama do postele. A ikdyby žil v nájmu tak s ním nějakou dobu ( než se uspokojí ) bude…zatímco takovej Láďa hruška…no co si budem, že jo
Příspěvek upraven 12.05.26 v 13:53
@Anonymní píše: Více
Tak kupoval to z peněz, které jsou i jeho ženy, že jo… ![]()
Nečtu, tvoje žvásty jsou pro mě dlouhodobě irelevantní, sorry.
Myslíš toho Láďu Hrušku, který má manželku a je podle všeho spokojený? ![]()
@Justin Case píše: VíceNepůsobí to tak?