Bude to lakomec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6916
26.4.26 10:18
@Anonymní píše: Více

No, myslím, že už je to jasné - vydržuje si Tě jako milenku, a tak má o svých investicích jasno (hotel, prádelko, vibrátor, večeře). Ale jako budoucí partnerku Tě nevidí, rozhodně Tě nemiluje. Teď je to na Tobě, jak se k tomu postavíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
26.4.26 10:21

Nic si z neho nedelej, jen mistni troll…admini.ho zase na par dni uklidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11652
26.4.26 10:29

250, to je ale krkoun. Na druhou stranu, jestli vyrůstal před rokem 1960, kdy 250 korun byla pětina výplaty, tak mu rozumím. Já byl nedávno v šoku, že Brumík už nestojí 5 korun a Ledové kaštany od Orionu jsou v akci za 15. Čekal jsem, že stojí tak 10.

Příspěvek upraven 26.04.26 v 10:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
26.4.26 10:31
@Justin Case píše: Více

Tak určitě. Protože atraktivní muži a ženy s ok postavou nikdy nikoho nepovedli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
26.4.26 10:39
@Andelskej_Satan píše: Více

Já to teda nahlásila. Příspěvek můj není, ale to, co píše o druhých lidech, už je těžce přes čáru. Pokud dotyčný není schopen slušného chování, nemá tu co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
26.4.26 10:41
@Neboj píše: Více

jo, tak uklidit ho můžou jen tehdy, když to někdo nahlásí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
26.4.26 11:07

A není to jedno? Váš chlap to není. A tímhle to myslím docela dobře dokázal, ne? Za sex vám zaplatí buď tím, že zaplatí hotel, nebo večeři - ale roli vašeho manžela na sebe zadarmo brát nebude… Kdyby to byl váš přítel, ťukala bych si na hlavu, že chce 250 kč za materiál. Ale on váš přítel není. Je to chap, co od vás chce jen sex. Vy jste si tam možná vysnila něco dalšího, ale nebude to tam… Tak bych asi byla ráda, že jsem platila jen materiál a práci udělal zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
26.4.26 11:10
@Neboj píše: Více

Já toho blba nahlašuji pořád. Teď jsem ho nahlásila taky. Vždy, když se objeví v nějaké diskuzi, jsem otrávená z toho, co zase budu muset od něj číst za sra.ky, jsem na ty jeho žvásty už tak alergická, že diskuze poté ani nedočítám, působí na mě nepříjemně až psychopaticky. Nicméně admini s ním nedělají po mém nahlášení nic. Asi si myslí, že to zvýší sledovanost… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
26.4.26 11:11

Kdyby chtěl, už je. Takže mu to nevěřte. Jakmile budete chtít, aby dokázal, že je to pravda, vypaří se jako pára nad hrncem. Půjde prostě oblbovat jinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33794
26.4.26 11:18

Kdy by tu každou korunu měl řešit? Myslíš že s tebou bude žít? Ne, nebude. On je ochotný zaplatit hotel, večeři atd, ale jako partner fungovat nechce. Na to má doma manželku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
26.4.26 11:23

A co ho stojí říct „miluju tě“? Nic. Ví, že to chcete slyšet a že potom tahle jednoduchá fáze, ve které má všechno příjemné za pár šupů, bude trvat déle. Jakmile se začnete cukat a nebude to s vámi už tak snadné, tak z té domnělé lásky nebude nic. A ještě vás nejspíš obviní, že jste to všechno zkazila vy tím, jak tlačíte… Muž, který vás miluje, se bude namáhat i jinak než finančně. Ten bude dělat i ty nepříjemné věci. Když jsou jediný důkaz slova a peníze, tak nemáte důkaz žádný… Nejlepší by bylo uvědomit si, kde je vaše místo. Jste milenka. Nejste partnerka. Tu už má. Pokud chcete být něčí žena, musíte si najít muže, který tu pozici ještě neobsadil. Kdyby jim to opravdu až tak nefungovalo, že by byli na rozvod, tak rozvedení jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8557
26.4.26 11:31

Ono pro někoho říct “miluju tě” neznamená nic, zejména pokud ví, že to ta druhá strana chce slyšet a pak bude mít klid. Navíc kdyby s tebou fakt chtěl být, tak už dávno řeší rozvod a neschází se s tebou jen kvůli sexu. Jste milenci, nechce abyste byli partneři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
26.4.26 11:39

Se docela divím, že se ti tam 3 hodiny drbe s něčím v bytě. To si myslím hodně ukazuje, že mu na tobě záleží. Tak proč řešíš 250 kč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
26.4.26 11:47
@Tlačenka-fuj píše: Více

Stejne jak. Klopotkova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
26.4.26 12:12

@Ploskutáček prosím te, ty snad nenakupuješ, nebo nekoukáš na účtenky/letáky?
Brumík nestojí 5kc tak 20 let, pokud někdy stál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí