Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já myslím, že to zbytečně řešíš…
Něco ti 3 hodiny opravoval, tak jsi zaplatila materiál, no…Kdybys platila práci, jsi v tím třeba za dajsich 1500.
Prostě jste kamarádi s bebefity, přijde mi, tě bys ráda něco víc, ale pánovi tohle vyhovuje a dost možná vás má víc.
No tak já platila materiál i příteli, co u mě žil 5 let. 😝ale bylo to u částek převyšujících 1 tisíc. V řádech stovek to platil. Nicméně i tak očekával, že mu v domě zajistím právo dožití, když teda pracoval na cizím. ![]()
@Tlačenka-fuj píše: Více
Bohužel, takto to chodí téměř na všech diskuzních fórech, sociálních sítích a podobně. Když na mě někdo útočí, osobně je mi to jedno, cizí člověk nemá šanci se mě jakkoliv dotknout, ale je pravda, že to obecně otravuje vzduch. Taky mě to pak nebaví číst, hlavně autorů dotazů je mi vždycky dost líto.
@Anonymní píše: Více
Tvl typickej kolonovrt Čecháček
mr-at chce ale investovat do milenky ani ho-no…
chudák ty i manželka
poslala bych mu vyúčtování za vodu, energie a sex za celou dobu…v bordelu by platil 10 za návštěvu a ani by hubu neotevřel
děs co si necháte líbit baby ![]()
@Wilík píše: Více
Přesně tak, ten chlap nemá elementární úroveň. Ale orálek, to by chtěl. V bor..lu by se za něj nedoplatit. Milenka mu nestojí ani za 250 korun.
@Wilík píše: Více
@Justin Case píše: Více
Proč by ošklivej člověk nemohl mít mít milence?
On nejake má jiné potřeby než krásný?
@MamaZBrd píše: Více
Nenakupuju, a v cenách jsem 20 let pozadu.
@Anonymní píše: Více
No jasně, že je to škrt.
Já bych si od ženský peníze nevzal, i když bych jí měl třeba jen do tý postele. ![]()
Co to je dneska 250 kaček? Že se nestydí…
@Kluk-na druhou píše: Více
Měl si říct víc no. Ale třeba chtěl jenom symbolicky udělat gesto, aby si nemyslela, že bude mít hodinového manžela zdarma na zavolání.
@asddsa píše: Více
Tak toho manžela, měl dělat hlavně svojí manželce, kterou má doma. A ne se chodit kurvit k jiný… ![]()
@Justin Case píše: Více
Tak dneska náhodou pobavil. Extrémně ošklivá se pozná, že má 70 kg na 172 cm a tmavý vlasy.
Je jasný, že jediná ženská, kterou kdy viděl zblízka, je panenka Barbie. ![]()