Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@izabe Kámoš jo, ale když to vezmu obráceně…kdyby po mně chtěl něco on (jsem účetní) udělám mu to taky zadarmo…
@Pitřice On má účtů víc, rozhodně si nemyslím, že by řešil 250 Kč kvůli manželce…
Neví o tom, samozřejmě…
@Magical-eyes Ne, to se nevi… Říkal, že doma to úplně neklape a že by chtěl být se mnou…ale neříkám, že mu to věřím.
@Cirrus fibratus A co to s tím má společného? Jestli mě miluje nebo ne…
@Betty MacDonald Přesně tak…to by mě zajímalo, co by na to řekl…že on mi zas může naúčtovat lízáčku a je to fifty, fifty…spíš že jsem od něj chytila něco a mohla jsem mu taky vyúčtovat mastičky, které jsem si na to koupila.
Neřeknu, kdyby to bylo víc jak 500 Kč.
@arcanum171 Neee, já jsem se rozvedla, protože to dlouhodobě stálo za h*vno, ale on mi lehce dopomohl…
@Anonymní píše: Více
No jo, účetní
, eviduje každou kačku
máš na něj složku??
@Betty MacDonald Ale neeee
, já bych si fakt o tohle neřekla
. Jo, momentálně je ve složce lakomec.
On ale není tvůj partner a ani si tě nevydržuje… Pokud chceš být víc hýčkàna, tak ho holt směřuj k víc večeřím venku, nebo mu řekni, že by sis přála třeba náušnice zlaté a uvidíš jeho reakci…
@Anonymní píše: Více
No tak ty v úvodu píšeš „Zamilovali jsme se do sebe..“ a já myslím, že kdyby byl fakt zamilovaný, neřekne si o těch 250.-
Podle úvodního dotazu soudím, že se na sex scházíte kde se dá - asi nejčastěji u tebe. Píšeš - byli jsme na večeři, byli jsme na hotelu, několikrát jsem mu uvařila.. to asi moc společných zájmů a času mimo soulož nemáte. Ty jsi zamilovaná? A on do tebe? Zamilovaný si neříká o blbých 250kč, to je banalita. Nemyslím, že je to vhodný adept pro budoucnost. Ale na rozdíl od jiných zde si myslím, že větší díl nemorálnosti je na jeho straně - on podvádí manželku, ty ne. A pistoli mu u hlavy taky nedržíš, aby s tebou zahýbal.