Bude to lakomec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2878
25.4.26 19:56
@Betty MacDonald píše: Více
:lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.26 20:00

@Zvedava1 Tak už jsme to taky řešili, ale úplně mu to nevěřím…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.26 20:01

@Vada Nepočítám…jen na vysvětlenou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.26 20:02

@izabe Kámoš jo, ale když to vezmu obráceně…kdyby po mně chtěl něco on (jsem účetní) udělám mu to taky zadarmo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.26 20:03

@Pitřice On má účtů víc, rozhodně si nemyslím, že by řešil 250 Kč kvůli manželce…
Neví o tom, samozřejmě…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.26 20:04

@Magical-eyes Ne, to se nevi… Říkal, že doma to úplně neklape a že by chtěl být se mnou…ale neříkám, že mu to věřím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.26 20:04

@Cirrus fibratus A co to s tím má společného? Jestli mě miluje nebo ne…

• Citovat
  • Upravit
99
25.4.26 20:05
@Anonymní píše: Více

A ty ses rozvedla kvůli němu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.26 20:07

@Betty MacDonald Přesně tak…to by mě zajímalo, co by na to řekl…že on mi zas může naúčtovat lízáčku a je to fifty, fifty…spíš že jsem od něj chytila něco a mohla jsem mu taky vyúčtovat mastičky, které jsem si na to koupila.
Neřeknu, kdyby to bylo víc jak 500 Kč.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.26 20:08

@arcanum171 Neee, já jsem se rozvedla, protože to dlouhodobě stálo za h*vno, ale on mi lehce dopomohl…

• Citovat
  • Upravit
43699
25.4.26 20:10

No jo, účetní :mrgreen: :mrgreen:, eviduje každou kačku :mrgreen: :jazyk: :mrgreen: máš na něj složku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.26 20:11

@Betty MacDonald Ale neeee :mrgreen:, já bych si fakt o tohle neřekla :D. Jo, momentálně je ve složce lakomec.

• Citovat
  • Upravit
504
25.4.26 20:16

On ale není tvůj partner a ani si tě nevydržuje… Pokud chceš být víc hýčkàna, tak ho holt směřuj k víc večeřím venku, nebo mu řekni, že by sis přála třeba náušnice zlaté a uvidíš jeho reakci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cirrus fibratus
25.4.26 20:17

No tak ty v úvodu píšeš „Zamilovali jsme se do sebe..“ a já myslím, že kdyby byl fakt zamilovaný, neřekne si o těch 250.-

• Citovat
  • Upravit
3675
25.4.26 20:29

Podle úvodního dotazu soudím, že se na sex scházíte kde se dá - asi nejčastěji u tebe. Píšeš - byli jsme na večeři, byli jsme na hotelu, několikrát jsem mu uvařila.. to asi moc společných zájmů a času mimo soulož nemáte. Ty jsi zamilovaná? A on do tebe? Zamilovaný si neříká o blbých 250kč, to je banalita. Nemyslím, že je to vhodný adept pro budoucnost. Ale na rozdíl od jiných zde si myslím, že větší díl nemorálnosti je na jeho straně - on podvádí manželku, ty ne. A pistoli mu u hlavy taky nedržíš, aby s tebou zahýbal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí