Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky bych to neřešila, pokud je sex kvalitní. A za řemeslníka by jsi dala o dost více, někteří mají 300 Kč na hodinu plus teda materiál a cestovne
. A doma ho stejně asi mít nebudeš, když se dodnes nerozvedl, tak je fuk, zda je lakomý. Uvidíš časem, jestli bude opět něco účtovat ![]()
Za mne to lakomec je… Milenky se spíše podporují, než aby se vybíralypenize
On se ti úplně krásně odkryl. Platí za tebe jen v té rovině „peníze = sex“. Když ti dělal zadarmo nějakou práci, tak to neviděl jako platbu za sex a vyžádal si aspoň zaplacení materiálu. Takže pro něj nejsi partnerka alias investice, ale prostě jenom platí za sex. Je úplně jedno, jak si to časově rozfázuješ, jestli za tebe někdy zaplatil večeři a sex byl až jindy, teda ne hned. Podstatné je, jak to má on. Jak vnímá své úsilí, peníze. Podle mě je evidentní, že tříhodinová práce plus 250 kč za materiál pro něj bylo něco, co vyhodnotil, že podle tebe to má dělat dobrovolně jako investici do partnerského vztahu, ale on to tak nemá. Buď to spontánně plácnul a neuvědomil si, že těch 250,– se mu sakra prodraží, nebo podvědomě (nebo i vědomě) dal najevo, že vás vztah má své hranice. Vůbec nehodlám hodnotit perspektivu vašeho vztahu, na to ses neptala. Myslím si, že tenhle chlap buď není do tebe zamilovaný nebo je to škrt. Obojí je špatně.
@Lissima píše: Více
To, co píšeš mi taky dává smysl a vlastně to tak asi bude. Vesměs vše, co mi kupil byly věci do postele, ať už prádlo nebo hračky. Když teda nepočítám nějakou tu voňavku a ten nákup, když jsem byla nemocná. Nebo mi třeba řekl, kup si žárovku do auta, vyměním Ti ji. Taky jí mohl koupit sám. Jsou to drobnosti, ale já jsem mu takhle taky pár věcí koupila a nenapadlo by mě po něm chtít peníze. A jak píšeš, vždycky to bylo spojeno se sexem. Taková byla na začátku tedy i dohoda. Ale až teď, jak jsi to napsala mi to trošku otevřelo oči.
No tak ono i v normálním vztahu muži opravdu neplatí všechno, pokud nejsou milionáři. Čili se ho nechci zastávat, ale nějakého, co bude jen sypat peníze, to asi nenajdeš.
@Lissima píše: Více
No přesně tak. ![]()
Jak jsem už psala, vidím to úplně stejně. Zkrátka ty „vyhozené” peníze, které do zakladatelky investuje, bere jen v rámci toho sexuálního povyražení. ![]()
A všechno to ostatní, které se ho prakticky nijak osobně netýká, si nechá proplatit…
Za mě, to není určitě chlap o kterém si zakladatelka naivně myslí, že je do ní zamilovaný.
V reálu, ji má čistě jen do tý postele, ale co taky jinýho od ženáče čekat, že jo? ![]()
@Anonymní píše: Více
A co jsi čekala? Je to ženatý muž jde mu pouze o sex, i co jiného by mu asi tak mělo jít..
@MamaZBrd píše: Více
Pravda. Ale aby byl chlap kurevník, tak na to nemusí mít ani ten status ženatého muže… ![]()
Tak já si především dělám humor, žejo. Tohle je zkrátka jen trapné.
On lakomec není.
Má přesně dané, kolik do milenky investuje.
V tom balíčku má výdaje za večeři, prádlo, nějaké pičifuky, vibrátory.
Ale už nic víc, nebude kupovat nic do bytu, žárovky do auta, materiál na opravy do bytu.
To už z jeho pohledu přesahuje vztah jen o sexu.
Píšeš, že býva hlavně u Tebe, on velmi ušetří za výdaje někde na penzionech a podobně, má ten milenecký vztahj strašně jednoduchý.
A i tak si nechá proplatit pár stovek za materiál k opravě, protože on do tohoto investovat nebude, je to pro něj zbytečné.
To, že jsi od něj chytila nějakou infekci naznačuje, že v té posteli je vás víc, manželka určitě.
Osobně bych trvala na gumě, ale to se pánovi tvorstva nechce, že, jeho pindíček by si sex tak neužíval a Ty se neumíš vymezit…
Závěr pro Tebe:
Pán lakomec není, jen má přesně dané, kolik do milenek, prostitutek, prostě sexuální zábavy investuje a víc ani pětikorunu.
Sexuální život vede nejen s Tebou.
@free333 Predpoklad bude asi spravny, chlapi ak maju viac moznosti zvacsa so zenami vyuziju ich a to hovorim ako muz ja sam aj na zaklade vlastnych skusenosti, len mudry muz to nikdy nepovie ani milenke
. Lebo zena, aj ked je milenka casto chce byt jedina
A mam kamosov takze viem aki su muzi, ak maju moznosti mat viac zien zvacsa ich budu vyuzivat. Ak nemaju budu radi aj tej jednej. To ze muz hovori, ze je zamilovany, je druha vec. Ako mam kamarata ktory na toto, ze sa spraval ako keby chcel vztah pozvadzal mnohe zeny lebo zeny na to beru ked sa muz chova ze zamilovane. Muzi v pohode aj kupia nejake darceky ale to neznamena ze su zalubeni, beru to kamaratsky. Lenze tento hovoril ze je zalubeny, a urobil chybu, lebo teraz je aj zena a nebude lahke z toho vycuvat bez emocnych problemov. Vzdy musia byt hranice dane a drzat inak budu problemy.
Vidim to stejne, nechce investovat do Tebe jako pripadne partnerky. Jeho potreba Tebe je ciste jen na sex, proste to co nema doma, zena mu neplni. Pokud jsi zamilovana a chtela od nej vic, tak smula.