Partnerova rodina a přátelé

Anonymní
29.11.15 19:07

Partnerova rodina a přátelé

Ahoj uvodem chci říct že nic z toho co napíšu nemyslím špatně, jen mi to vrtá hlavou a trochu si chci vylít ty myšlenky z hlavy a ze srdce.( asi trochu pesimistický pohled)

1. Kamarádi přítele. Jemu se asi zadají fajn. Ale já mám problém. Od mala se nějak bojím poznávaní nových lidí.(šikana školka škola, a tak nějak i střední. Nejsem výřečný člověk. Ale to aby to pochopily to ne, sotva pozdraví s arogantním výrazem nebo dělaji že tam ani nejsem, přehlíží mě. Prý že mě mají rádi ale já to citím jinak.

(podotýkám že jim jehich kamaráda neberu, když chce tak at s nima jde někam do hospody na výlet podobně. Ani mu nepíšu milion sms ani mu nevolám když někam jde) Mě by se to také nelíbilo takže ne nedržím ho doma na řetěžu :D.

Tím se dostáváme k bodu rodina. Jeho sestra a máma a nevím teda kdo všechno mě přímo nemají rádi. Podle nich (dokonalá žena) chodí do práce, vaří, uklízí, stará se o děti, a je uplně všude za zadkem svého chlapa (stíhačka) jestli to dělají ony tak prosím. Ale at mě nechají dělat co chci/nechci dělat já. Dokonalá nejsem a nebudu.
Mají ale problém že neumím uplně všechno.

Upřímně jsem ráda že přítel není pro svatbu, také jí už nechci protože koukat na jejich kyselé obličeje nechci. A až budu čekat mimčo tak o tom nikdo z nich nebude vědět tak dlouho dokud to nebude na mě vidět. Nemíním kvuly nim potratit. Když prý jsou ženy citlivé když jsou těhotné. By mu říkaly že je blbý že se mnou má dítě apod.

Snad to nemám chaotické a gramatické chyby (předem se omlouvám) píšu jak přemýšlím jinak bych hned zapoměla co jsem chtěla. :) :)

:srdce: :srdce: :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30994
29.11.15 19:12

Jsi hloupa, mela bys to resit pred otehotnenim. Hlavne co partner na to? Brani te, snazi se te do kolektivu zaclenovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
29.11.15 19:15

Ahoj, mohu se zeptat kolik vam je roků.
Je blbe nevychazet s rodinou někoho s kym plánuješ rodinu. Ale nebyla by jsi první a ani poslední :) tak se jednoduše s nima nevýdej pokud to partnerovi nevadi. Je to tvůj život tak si ho nenech otravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
29.11.15 19:16
@Anonymní píše:
Ahoj uvodem chci říct že nic z toho co napíšu nemyslím špatně, jen mi to vrtá hlavou a trochu si chci vylít ty myšlenky z hlavy a ze srdce.( asi trochu pesimistický pohled)

1. Kamarádi přítele. Jemu se asi zadají fajn. Ale já mám problém. Od mala se nějak bojím poznávaní nových lidí.(šikana školka škola, a tak nějak i střední. Nejsem výřečný člověk. Ale to aby to pochopily to ne, sotva pozdraví s arogantním výrazem nebo dělaji že tam ani nejsem, přehlíží mě. Prý že mě mají rádi ale já to citím jinak.

(podotýkám že jim jehich kamaráda neberu, když chce tak at s nima jde někam do hospody na výlet podobně. Ani mu nepíšu milion sms ani mu nevolám když někam jde) Mě by se to také nelíbilo takže ne nedržím ho doma na řetěžu :D.

Tím se dostáváme k bodu rodina. Jeho sestra a máma a nevím teda kdo všechno mě přímo nemají rádi. Podle nich (dokonalá žena) chodí do práce, vaří, uklízí, stará se o děti, a je uplně všude za zadkem svého chlapa (stíhačka) jestli to dělají ony tak prosím. Ale at mě nechají dělat co chci/nechci dělat já. Dokonalá nejsem a nebudu.
Mají ale problém že neumím uplně všechno.

Upřímně jsem ráda že přítel není pro svatbu, také jí už nechci protože koukat na jejich kyselé obličeje nechci. A až budu čekat mimčo tak o tom nikdo z nich nebude vědět tak dlouho dokud to nebude na mě vidět. Nemíním kvuly nim potratit. Když prý jsou ženy citlivé když jsou těhotné. By mu říkaly že je blbý že se mnou má dítě apod.

Snad to nemám chaotické a gramatické chyby (předem se omlouvám) píšu jak přemýšlím jinak bych hned zapoměla co jsem chtěla. :) :)

:srdce: :srdce: :srdce:

Pokud se cítíš v tom vztahu už odteď odstrčená a přehlížená, jak ze strany jeho rodiny, tak i ze strany kamarádů, tak by mě zajímalo, jaký postoj k tomu zaujímá tvůj přítel. Jestli se tě neumí zastat třeba i proti vlastní rodině, pokud by bylo potřeba, tak bych na tvém místě zvažovala setrvání v takovém vztahu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.15 19:20

Zakladatelka

Brání si mě, ale prostě si nedají pokoj, spíše hučí furt do mého partnera. No na tohle asi musí mít pořádně železné nervy. Zas mě všechno neříká co řekly. Ale asi cca před 14 dny se zmínil že furt proti mě něco mají to mě uplně dostalo jsme spolu dva a pul roku a stejně si nedají už pohov s tímhle. :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
9148
29.11.15 19:21

Mila zakladatelko odpust ale to vyznelo jak zapis do denicku od desetilety holky ve stylu nikdo me nema rad. Mozna bych pockala s rodicovstvim az krapet osobnostne dozrajes. Myslim ze si reakce okoli prilis beres…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
29.11.15 19:22
@Anonymní píše:
Brání si mě, ale prostě si nedají pokoj, spíše hučí furt do mého partnera. No na tohle asi musí mít pořádně železné nervy. Zas mě všechno neříká co řekly. Ale asi cca před 14 dny se zmínil že furt proti mě něco mají to mě uplně dostalo jsme spolu dva a pul roku a stejně si nedají už pohov s tímhle. :nevim: :zed:

To te asi moc nebrani, kdyz si rodice dovoli porad neco namitat. Nerikej, ze by neprisel na zpusob, aby toho nechali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
29.11.15 19:23

Zakladatelko, též jsem se chtěla zeptat, jak se v takových chvílích co popisuješ chová tvůj přítel? To je na tom to nejzásadnější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
29.11.15 19:24
@Anonymní píše:
Brání si mě, ale prostě si nedají pokoj, spíše hučí furt do mého partnera. No na tohle asi musí mít pořádně železné nervy. Zas mě všechno neříká co řekly. Ale asi cca před 14 dny se zmínil že furt proti mě něco mají to mě uplně dostalo jsme spolu dva a pul roku a stejně si nedají už pohov s tímhle. :nevim: :zed:

A ještě prosím, kolik je vám let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
29.11.15 19:30

@Klementyna tipuju 21…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
29.11.15 19:32

Já až se nám to podaří, tak to před tchýní budu taky chvilku „tajit“. Je to slepičí pr*el ( mám ji ráda, vycházíme spolu, ale prostě je :D) a všem by to hned vykecala. A ze začátku člověk nikdy neví.. Ale nevidím důvod tajit to dokud to půjde… příjde mi to trochu jako truc. Ale je to Tvoje věc. Možná kamarádi přítele to opravdu vidí jinak než Ty. Třeba se snaží a příjde jim, že Ty se k nim chováš divně…Já kdybych měla z někoho pocit, že mnou není úplně nadšený nebo je odměřený tak nad ním taky hned nejuchám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
29.11.15 19:42

S kamarády se stýkat nemusíš. Každopádně bych hodně zapracovala na sebevědomí.

Ale s rodinou se budou muset stýkat minimálně tvé děti. Takže to, že jim neřekneš, že jsi těhotná, je sice hezký truc, ale k čemu. Mají právo na tvé děti jako jejich prarodiče.

Taky bych doporučila dospět a nejdřív zapracovat na sobě.

BTW. zajímalo by mne, co jim tedy vadí na tobě?
Nepracuješ? Nevaříš? Neuklízíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
29.11.15 19:46

No tak s tím tvým přístupem se ani nedivím, že tě nemají rádi. Tak nějak s něma opovrhuješ
zřejmě se vyhýbáš návštěv a už teď plánuješ jak se jim pomstíš, že jim ani neřekneš, že jsi těhotná. Co když to řekne přítel, matce se většinou říká že bude tátem. Víš, zvláštní je, že tě nemají rádi ani jeho kamarádi, tudíž z jeho okolí a rodiny tě má rád snad jen on. TO JE ZVLÁŠTNÍ - nemyslíš? Není chyba taky u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.15 19:53

zakladatelka

@jenny.fields Nevím co jim vadí, vařím, uklizím, pracuji. (Za to máma a jeho setra bordelářky.)

• Citovat
  • Upravit
23966
29.11.15 20:09

Tak jestli vaříš, uklizis, chodíš do práce. Tak je možná štve, že zvládáš to co oni ne.
Jestli te nesnesou kamarádi, tak to se dá. Ale jestli i rodina… to pak záleží, jaky vztah k nim má on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová