Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proc taktne? Rekni mu, jak to pises nebo mu kup mast na nohy. Pokud je to partner, proc mu to nerict?
Proč taktně? Taky mu nevadí že to musíš čuchat. Normálně, ať se jde umýt…
Když on je hrozně vznětlivý. Bojím se, aby mi za to jednu neubalil. ![]()
@Anonymní píše:
Když on je hrozně vznětlivý. Bojím se, aby mi za to jednu neubalil.
A to z takovým chlapem bydlíš? Já mít z partnera strach, tak to s ním ukončím.
@Anonymní píše:
Když on je hrozně vznětlivý. Bojím se, aby mi za to jednu neubalil.
v tom případě bude asi lepší, když ti jednu ubalí a ty si najdeš normálního hodného a slušného partnera, kterému nohy třeba ani nebudou smrdět… ![]()
Já to manželovi normálně řeknu, když přijde z práce a smrdí mu nohy… nikdy se neurazil, ještě se omluví a jde se umýt…většinou si je toho ale vědom sám a nemusím mu to říkat… aby mi za toto ubalil to by si teda zkusil, v žádném případě nemá nárok tě bít a ne za takovou blbinu
Tak kdyby mi on natvrdo řekl, že smrdím, tak bych mu asi taky jednu natáhla ![]()
@Anonymní píše:
Tak kdyby mi on natvrdo řekl, že smrdím, tak bych mu asi taky jednu natáhla
no a jak by ti to měl říct? Miláčku, nohy ti voní po zpuchlém senu?
@wildcherry píše:
Dneska slaby na nocniho trollka
Jaký význam tu na emiminu má troll, koho tím označujete? ![]()
@Anonymní píše:
Tak kdyby mi on natvrdo řekl, že smrdím, tak bych mu asi taky jednu natáhla
Tak jste divny oba
Tak tolik se bát partnera, tak s ním raději nebuď, koupila bych deo sprej a jasně bych mu řekla, ať ho používá, že jeho smrad nohou je děsný. Jak jinak bys to chtěla vysvětlovat.. ![]()
@splendis píše:
Tak jste divny oba
to jste fakt divní, proč bys mu za takovou pitomost natáhla?! Nechápu, vy dva jste absolutně nevyrovnaní a nejste připraveni ani jeden na vztah.
Jak partnerovi taktně říct, že mu příšerně smrdí nohy a že by s tím měl něco dělat?