Pas pro roční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.9.11 08:41

Myslím, že dá. Je to asi na rok, stojí to podstatně víc a ty podklady potřebuješ stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
9.10.11 20:35
neli23 píše:
doriang píše:
Tak my teda loni museli dokládat i rodné listy našich rodičů (babiček a dědečků).
8-o teda to se divím, na co jim je rodný list babiček a dědečků???

Loni jsem pas nechala dělat tehdy rok a půl staré dcerce.. Rodné listy prarodičů nejsou třeba pokud jsou starší roku tuším 54 (+/-) stačí brnknout na příslušný úřad a zeptat se..matrikářka to poví se stoprocentní přesností..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
4.11.11 00:16

S těma prarodičema je to fakt pecka. Už vidím mamku jak mi ze Zlína do Prahy posílá svůj rodný list :nevim: :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
14.3.12 20:35

Holky, taky to letos řešíme.. co je k tomu potřeba už jsem si tak nějak vyhledala.. myslíte že i do Madarska řešit pro malou (2roky) pas když ji mám zapsanou v občance?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
14.3.12 20:46
MišelkaX píše:
Holky, taky to letos řešíme.. co je k tomu potřeba už jsem si tak nějak vyhledala.. myslíte že i do Madarska řešit pro malou (2roky) pas když ji mám zapsanou v občance?

Mišelko, pokud máš dítě zapsané jenom v OP, tak musí mít vlastní pas i v rámci EU. My letíme se synem do Londýna, tak jsem mu taky musela udělat pas. Chtěli po mě RD dítěte a můj OP. Na místě si ho vyfotili a zaplatili jsme za pas poplatek 100 Kč. Akorát u nás byly fronty a čekali jsme tam 2 hodiny, než jsme přišli na řadu :cert: Jedna paní nám pak řekla, že jsme se měli objednat přes internet na určitou hodinu a nečekali bychom tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
14.3.12 21:00

Taky jsme synovi nechali dělat pas-chtěli můj rodný list,přítele a syna a i prarodičů pokud nejsou narozeni před r.1954 a můj OP.Osvědčení už vyřizují zároveň s pasem,takže alespoň nějaké +.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.3.12 21:02

Informace bývají na stránkách příslušné ambasády.Do Maďarska myslím stačí , když jsou děti zapsané, ani byste neměli nikde doklady ukazovat.Na pasovém oddělení mi paní říkala, že problém dělají Rumuni a Bulhaři.Jinak je třeba nejprve zažádat o potvrzení o občanství na matrice, jde-li o první pas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
14.3.12 21:03
andreama píše:
Informace bývají na stránkách příslušné ambasády.Do Maďarska myslím stačí , když jsou děti zapsané, ani byste neměli nikde doklady ukazovat.Na pasovém oddělení mi paní říkala, že problém dělají Rumuni a Bulhaři.Jinak je třeba nejprve zažádat o potvrzení o občanství na matrice, jde-li o první pas.

To už od letošního roku neplatí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
14.3.12 21:13

Ahojte, delala jsem letos v lednu pas 2,5 letemu synovi v Brne. Resila jsem to uz vloni, protoze se to pry melo zdrazovat. Bylo to slozite jak mlaticka a opravdu jeste vloni by chteli rodne listy prarodicu. Od ledna letosniho roku to zjednodusili a chteli jen moji obcanku a synuv rodny list a 100Kc na kolek. Pas plati 5let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
14.3.12 21:14

I když jedeme jen na Slovensko a mám malého (10.měsícu) zapsaného v OP??Musí mít taky ten pas? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
14.3.12 21:21

tak my mame malou zapsanou i v pase i v OP, takze vubec nevim zda kvuli madarsku resit.. Jenysku, my byli loni na slovensku a nikdo nic nechtel tak asi v pohode.. Asi ji ho ale udelam, pristi rok chceme do bulharska tak at ho uz ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
14.3.12 21:24

Myslím,že od loňska každé dítě i týdenní musí mít svůj pas,když cestuje za hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
14.3.12 21:26
andrys23 píše:
Myslím,že od loňska každé dítě i týdenní musí mít svůj pas,když cestuje za hranice.

Panebože,který debil toto vymyslel.. :zed: :zed: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
14.3.12 21:30
Jennýsek píše:
andrys23 píše:
Panebože,který debil toto vymyslel.. :zed: :zed: :pocitac: :pocitac:

nějaký chytrák :pocitac:
No jak jsme byli s prckem na ten pas,tak tam byla mamina s asi 2-týdením mimčem a komedie největší-mimi spalo a na fotce musí mít otevřené oči,nemohli ho vzbudit a když se povedlo tak chudinka spustil ječák,byli tam snad půl hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
14.3.12 21:30
andrys23 píše:

no prave od cervna 2011.. My byli na slovensku v cervenci a pas jsme neresili a v pohode..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí