Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@kittysha Dojdu si na tu rhb. Obě děti mi blbě pasly a každé z jiného důvodu, takže ta cvičení se lehce lišila.
@Svistice já si právě říkám, jak jí zkusit procvičit i sama - nechci ji rozhodně do něčeho tlačit, ale třeba dělám něco špatně - možná víc dávat na tygříka, zkusit ten balon nebo v kočáru dávat na břicho? (teda tam by se hned zabořila a řvala, to možná až ve chvíli, kdy aspoň chvíli ty ruce udrží) Myslím ty denní věci… na 3.měsíční kontrolu jdeme až za 14 dnů a je mi jasné, že naše Mudr zase řekne, že je čas a je to v „rámci mezí“.. takhle jsme s prvorozenou pořád na něco čekali až do 8m, kdy Mudr konečně uznala, že to není úplně ok a dala nám žádanku na RHB..
@kittysha V kocare ne, ten je nestabilni. Davej ji na bricho na pevnou podlozku-stul, podlaha. Nos v klubicku, pokud je mrskava. A davej ji na brisko na gymnasticky balon, tim se taky nic nezkazi, ale je lepsi, kdyz to nekdo ukaze. A cim driv pujdes na rhb, tim vetsi sance, ze to chytnete zavčas A budou stačit jen motivační cviky.