Pátá nemoc?

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1226
23.4.14 20:41

Tak si myslím, že malý má pátou nemoc. Několik dní byl červený ve tvářích, pak se osypal na nohách a rukách. Nějak se to ale nelepší - sice občas ve tvářičkách vybledne, ale pak zas zčervená, a navíc jsem objevila ty vyrážkové flíčky i na hrudníčku. Je to normální průběh? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
23.4.14 20:52

Jj, my měli červený tváře dobře dva týdny, a teď skoro po měsíci má ještě pár červených teček na uších. Ty tváře se zhoršovaly v teple a při námaze (když třeba lítal nebo blbli s taťkou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
26.4.14 22:14

@Ťouk Doktor nám řekl, že do školky může, jakmile zmizí vyrážka. Předpokládám, že tím nemyslí to zarudnutí tváří, které se objeví po námaze. Jak dlouho ale trvá, než zmizí ty flíčky po těle? Ty se taky po námaze znovu objevují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
27.4.14 09:27

Nám doktor řekl, že jakmile má vyrážku, tak už není infekční. :nevim: Ale my ještě do školky nechodíme. Tečky na ouškách světlají, ale pořád jich par má. Zavolej doktorovi, poradí nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
27.4.14 13:09

@Ťouk No on právě říkal, že do školky, až nebude mít vyrážku. Tak to vypadá ještě minimálně na týden doma. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.14 13:57

Ahoj holky, můj syn prodělal 5 nemoc.JAk jí dostal byla jsem 7.tt .Neměl teploty, ani rýmu, kašel prostě nic, podle paní doktorky to byla alergi. reakce, až po dvou týdnech mi zdělila že by to mohla být 5.nemoc Syn měl po tělíčku kolečka. Ted jem 14 tt. a z krve mi vyšlo, že 5 nemoc jsem měla taky.Tak jsem nervozní jak nám to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
3.5.14 11:03

Holky, je to 5.? Malej ma ale horecku uz druhy den, pri 5.nebyva, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
3.5.14 11:04

Jeste vyrazka na tele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
3.5.14 11:05

Mam strach, aby to nebyl meningokok! Asi pojedem na pihotovost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
4.5.14 13:32

@Ewule0712 Ty tvářičky by tomu odpovídaly, končetiny nevím, tam moc to náš malý neměl. Prý může být komplikací streptokok, a proto malému dr. dělal stěry. Možná proto máte ty horečky. U nás byl výsledek negativní a horečku taky neměl. Tak ať jste brzy ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
4.5.14 13:37

@Ewule0712 V puse nemá nic? Jela bych na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
7.5.14 17:57

Jeli jsme, byla to kombinace 5.nemoci a hnisavé angíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
4.6.15 09:50

Ahoj, tak moje mala ma 5.nemoc. Jsme jiz tyden doma a vyrazky porad mame. na obliceji uz mene. Bohuzel jsem dnes objednana s malou na ocni vysetreni(po roce) a nevim, zda jej nezrusit(opet kvuli nemoci). Myslite, ze muze dcera absolvovat navstevu ocniho, nevim, zda je to nakazlive po tom tydnu. Teplotu :roll: nema. Jde mi o to, ze me na ocnim objednaji az po tom pul roce. To je fakt pech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.8.15 20:51

Ahoj holky, nevíte co to může být? Dvouleté dceři se vyhodily tyto fleky, nejdřive na jedné noze, pak na druhé, dále menší pupínky na nose a ruce. Nejdříve jsem myslela, že jí jen něco poštípalo, ale teď váhám jestli to není pátá nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
30.8.15 22:25

Mne to jako pata nemoc neprijde. Malej mel male pupinky, doktorka mu koukla na dlane a plosky nohou, kde je mimo jine taky mel a podle toho konstatovala patou nemoc. Tak koukni na tyto dve mista…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí