Paušál + mobil, který je výhodný?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9989
29.7.14 21:07

Mě se vyplatilo nechat si spočítat paušál na tarifomat.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2418
29.7.14 21:08

Jinak už levnější telefony k paušálu už nejsou…jenom na splátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
29.7.14 21:32
@Teruna000 píše:
Jinak už levnější telefony k paušálu už nejsou…jenom na splátky

Vodafone teď má telefon za kačku k nějakým tarifům, ale přesně jsem nestudovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
29.7.14 21:33

O2 to zrušil.

• Citovat
  • Upravit
Haaapi
4.12.14 10:04

Ahoj maminky, chci se zeptat jaké máte paušály, tarify pro své děti? Nebo máte pro ně dobíjeci kartu? Mám doma holčičku, která chodí do 3 tridy, chci ji koupit už mobil, protože mám strach, když přechází ze školy na kroužky, nebo kdyby bylo cokoli potřeba.

• Citovat
  • Upravit
Terule.P
11.12.14 13:24

Haaapi, pro tyto mále děti stačí minimální částka. Já mám pro syna ve 3 třídě paušál od Erimobile za úplně nizoučkou částku. úplně prakticky za nic :)
Velké paušály jsou zbytečné pro tak malé děti a kredit je docela riskantní, když třeba necha odemčený mobil nebo se mu odemkne, tak hned může omylem volat, posílat sms atd.

• Citovat
  • Upravit
Haaapi
15.12.14 13:14

No já si taky myslím, že to stačí.
No to je pravda s tím, že se jim to v kapce, tašce odemkne. Dívám se na to erimobile a to nevypadá vůbeš špatně, mají to levné. Díky za radu, já to promyslím, ale asi to zkusíme.

• Citovat
  • Upravit
Terule.P
18.12.14 14:21

Jj právě. Mají na výběr z hodně paušálů, za malé ceny. Není zač, třeba se bude hodit.
Jinak všem přeji krásné prožití Vánoc a vánočních svátku a co nejlepší start do Nového roku 2015 :) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
176
21.6.15 23:07

operator

Dobrý den hledám nového operátora protože už mě fakt otravuje co muj současny operator za ty peníze co do něj cpu předvádí… Nejsem spokojena se službami. Našla ale docela zajimave tafiry na mobil.cz. Jak to funguje s tim netem zdarma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
19.5.21 17:54

Aktualizuji:
Máte někdo výhodný tarif pro sebe nebo děti, kde je neomezené volání do všech sítí + sms do 400kč? Díky za informace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
23.5.21 21:20

Pokud vím tak T-Mobile dává slevu na tři měsíce 50 % slevu pro nové zákazníky a pak klasicky zkusit retenci. Většinou to vyjde a cena je do těch 400 ta neomezené volání, SMS a cca 4gb dat. Samozřejmě se dát dostat i na míň jak 400.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák