Pavouci v domě

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
115714
27.8.17 16:21
@Duo17 píše:
Biolit na pavouky - výborná věc!

Neeeeee! Hlasuju za vyhození ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
27.8.17 16:21

Pavouka přiklopím skleničkou, podsunu pod ni papír a celé to odnesu ven, kde pavouka ze sklenice vyklopím. Manžel i synové se pavouků bojí :), takže mě vždycky volají, ať si jdu tuhle akci provést sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
27.8.17 16:23

Líp je snáším na chatě, než doma v bytě. Volám manžela, ale ten je zoufale pomalej, nemotornej, pavouk většinou někam během operace zmizí a ještě se pohádáme, jelikož mu vynadám. Jsem-li doma sama, pak vysavač, nebo rovněž rozplácnu botou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
27.8.17 16:27

@Kelsey ano,ano.Co mame kocoura, nemame pavouky, mouchy, komary, nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
27.8.17 16:34
@Kelsey píše:
V novem baraku jsem krome par johan zadneho nepotkala.
To stacil vzit vysavac.
My mame kocoura britaka, on jak vidi mouchu je selma. Takze je mozne, ze proto nepotkavam pavouky. Ze kocour to zaridi.

To bude tim kocourem, novy barak mame taky a zrovna ted jeden kolem mne prosel…mrnous, necham ho jit :) Pes je bohuzel necha. Joo, nas kocour to bylo jine…obcas jsem slysela i takove „puknuti“ nez polknul…chvili jsem se mu pak vyhybala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
27.8.17 16:35
@Eemii píše:
@Kelsey ano,ano.Co mame kocoura, nemame pavouky, mouchy, komary, nic :D

Za tri roky co jsme dostavili a zijeme tu jsem jeste ani pavucinu nenasla nebo naznak pavuciny. Tak nevim.
Ale jestli se me Mikesek :srdce: snazi zachranit jedine dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
27.8.17 16:35

No, většínou je stěhuji z domu na koštěti, ty odolnější co sedí na zdi a nechtějí se pustit lovím do skleničky. No, pavouků se extra nebojím, ale taky bych nějakýho macatýho pokoutníka jen tak za nohu nechytla. Brrr a zabíjet je nechci-je to proti našemu přesvědčení :)
V sobotu jsem zrovna smýčila, bylo jich požehnaně, jak už jsou noci chladný, tak berou domácnost útokem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
27.8.17 16:36

Sprcha, vysavač :mrgreen: :mrgreen: taky ječím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.8.17 16:40

Chytím ho do ruky a odnesu ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115714
27.8.17 16:41
@Eemii píše:
@Kelsey ano,ano.Co mame kocoura, nemame pavouky, mouchy, komary, nic :D

my taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
27.8.17 16:42

Tak to vám musím říct chuťovku, babička jedné kamarádky zabíjela pavouky tak, že je rozmáčkla palcem a to klidně i ty velký kyřižáky. Brrrrrrr. Já vyhazuji na smetáku nebo na lopatce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
27.8.17 16:44

Ja je zabijim botou, knizkou a nebo placackou na mouchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115714
27.8.17 16:45
@Lenka_Hal píše:
To bude tim kocourem, novy barak mame taky a zrovna ted jeden kolem mne prosel…mrnous, necham ho jit :) Pes je bohuzel necha. Joo, nas kocour to bylo jine…obcas jsem slysela i takove „puknuti“ nez polknul…chvili jsem se mu pak vyhybala :lol:

přesně, náš kocour ty větší nosí ukázat mrtvý, aby dostal pochvalu, jednou hodil zabitýho návštěvě do boty. Občas nějakýho chytne do tlamy ještě živýho a nožičky plandají z tlamy, bléééé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
27.8.17 16:47

Když je doma manžel tak to s nelibostí vyřídí on, přes týden jsme sami, tak pokud to jde, postříkám biolitem a zamáčknu mopem, ale nedavno mi jeden masitý utekl v ložnici, tak jsme spali tři týdny v obýváku, než jsme se odhodlali vrátit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
27.8.17 16:48

V každé místnosti mám biolit. Mám z nich panickou hrůzu a živí nesmí odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný