Pavouci v domě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
27.8.17 16:53
@ElisC píše:
V každé místnosti mám biolit. Mám z nich panickou hrůzu a živí nesmí odejít.

Ano, ano, taky musí být Biolit vždy po ruce. Mám takhle rozmístěné 3 nebo 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116206
27.8.17 17:07
@Saatine píše:
Chudáci pavouci, zabíjíte je jen proto, jak vypadají :D Jóó to roztomilá koťátka ;)Máma je podobná jekna jak vy. Takže táta jednou došel domů, tam obrovský hrnec na podlaze a nápis POZOR PAVOUK, táta opatrně zvedal, pak hledal a pak našel, centimetrového mrňouska.
No a pro její radost se stalo to, že do ložnice, tehdy ještě v bytě, jí vlezl terarijní pavouk :D Někomu asi zdrhl..
Pak se nastěhovala na vesnici a nějak si zvykla, ale stejně jsem jí je vyhazovala já. Nevadí mi, nemiluji je, ale sklenice, a podle velikosti třeba papír, to vždy jistí. Přijde mi škoda je zabíjet.
:pankac:
jsou krásní, třeba takový křižák
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
27.8.17 17:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116206
27.8.17 17:10

Tohle zabít? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.8.17 17:14

Kdyz bych potkala a nezabila pavouka, zabije on me (okamzity infartkt). Pac des, hruza, panika.
Nemuzu tuhle krvelacnou san ani videt, takze vysavac to jisti. Me by sklenka, hrnec nebo co nepomohlo.
Kdyz vim, ze tam je, rozbehne se, vleze mi na ruku a je po me na fleku.
Takze v pripade nebezpeci mame nastesti vysavac. Kdyz je fobie, tak je fobie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.17 17:22

U nás taky řeší pavouky kocour, takže je fakt náhoda, když na nějakýho narazím. Ale za to venku na zahradě máme takovej kout, kde je hustá tráva a tam když to občas projedu hráběma tak vylezou obři, klidně i 15 cm - ale to mi neva, to je venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
27.8.17 17:23

Kočky nám je taky žerou, ale je to fuuj. Muž to hází do záchodu a splachuje, ale me pak dela problém jít si tam sednout :mrgreen: někdy je spláchne v umyvadle, ale to je pak jeste splachuju já horkou vodou. Když se zabíjí botou, tak v žádném případě ne mojí! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
27.8.17 17:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
27.8.17 17:25

Pavouky nezabíjíme. Ti, co jsou na stropě nikomu nepřekáží, tak tam v klidu bydlí. Pokud se někde nějaký motá, tak ho chytnu a vystěhuju ven, buď ve skleničce nebo v ruce. V zimě je stěhujeme do garáže, aby venku nezmrzli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
27.8.17 17:25
@aiwwa píše:
Neeeeee! Hlasuju za vyhození ven.

Vždycky to vleze zpátky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.8.17 17:28

Děvčata, uvědomujete si, že ty pavouci něco jedí?
A to, co jedí, asi v bytě nechceme? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.17 17:41
@Konnny píše:
@Iustitia omnibus
15 cm? 8o 8o

Jj, pokoutník tmavý. Dorůstají dost, když mají klid :mrgreen: Ale takový slíďák tatarský, co tu taky žije, tak ten mě děsí i na obrázku :? A v ČR ho lze taky potkat, fuj fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
@Bábrdl píše:
Děvčata, uvědomujete si, že ty pavouci něco jedí?
A to, co jedí, asi v bytě nechceme? :lol:

Radši budu mít v domě mouchy než pavouky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927

Já taky jediné biolit.To zašlapávani nebo rozplacavani bych si hodně rozmyslela, jednou jsme takhle zaslapli pavouka na zahradě a ven z něj začalo utíkat stovky malejch pavouků, humus, fuuuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
27.8.17 17:43
@Saatine píše:
Chudáci pavouci, zabíjíte je jen proto, jak vypadají :D Jóó to roztomilá koťátka ;)Máma je podobná jekna jak vy. Takže táta jednou došel domů, tam obrovský hrnec na podlaze a nápis POZOR PAVOUK, táta opatrně zvedal, pak hledal a pak našel, centimetrového mrňouska.
No a pro její radost se stalo to, že do ložnice, tehdy ještě v bytě, jí vlezl terarijní pavouk :D Někomu asi zdrhl..
Pak se nastěhovala na vesnici a nějak si zvykla, ale stejně jsem jí je vyhazovala já. Nevadí mi, nemiluji je, ale sklenice, a podle velikosti třeba papír, to vždy jistí. Přijde mi škoda je zabíjet.
:mrgreen: :lol: pozor pavouk
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný