Pavouci v domě

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
212
27.8.17 15:46

Pavouci v domě

Zajímalo by, mě, co děláte, když v domě narazíte na pavouka. Já se jich šíleně bojím a vzdy volám muže. Máte nějaký tip jak se jich zbavit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14927
27.8.17 15:52

Vezmu vysavac a uz to jede :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
27.8.17 15:55

Dost jich sezerou kočky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25098
27.8.17 15:57

@Vikynika O jakém pavoukovi se bavíme? Takové drobné s dlouhýma nohama už tady máme jako členy domácnosti :zed: :cert: Vysávám, sbírám prachovkou, lezu do všech zákoutí, za skříně a za dva dny jsou zpátky.
Nějakýho tučnějšího chlupatýho většínou vysauju nebo vezmu plácačkou. Ale spíš i uteče, než něco z toho najdu a dotáhnu.
Mě nevadí, ale nesmí lézt po mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
27.8.17 15:57

Bydlime takrka na samote v lese, prestalo me bavit pokazde zhanet manzela :). I kdyz je nemusim, vezmu kuchynske ubrousky, par vrstev, nadechnu se a zhrabnu do ubrousku. Pak uz je jen otazka preferenci, vyklepat venku nebo splachnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
27.8.17 15:58

@Lenka_Hal to bych nedala. Ani omylem. Brrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
27.8.17 16:00

@Lenka_Hal
fuj, to je strašný, ani přes deset ubrousků 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.8.17 16:03

Pavouci se nezabíjejí, nezabiju si přeci štěstí, to je jasné.

Takže postupuju následovně: zaječím - vezmu sklenici a smeták - naženu pavouka do sklenice, uzavřu ji rukou a za strašlivého ječení běžím k oknu a pavouka vyhauju ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115663
27.8.17 16:07
@Bábrdl píše:
Pavouci se nezabíjejí, nezabiju si přeci štěstí, to je jasné.Takže postupuju následovně: zaječím - vezmu sklenici a smeták - naženu pavouka do sklenice, uzavřu ji rukou a za strašlivého ječení běžím k oknu a pavouka vyhauju ven.
:mrgreen: to mě pobavilo, u nás je loví kocour, nebo ho normálně chytnu do ruky a odnesu ven. nezabijím a pokud mi neleze píď tričko nebo po obličeji tak mi nevadí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
27.8.17 16:09

@Bábrdl
to znamená, že tučný chlupatý pavoouk může běhat po ruce, mimoto lítá v té sklenici,brr.Pro mě to není řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.8.17 16:14
@Konnny píše:
@Bábrdl
to znamená, že tučný chlupatý pavoouk může běhat po ruce, mimoto lítá v té sklenici,brr.Pro mě to není řešení.

Však proč myslíš, že v průběhu procesu nekontrolovatelní ječím? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
27.8.17 16:20
@Bábrdl píše:
Pavouci se nezabíjejí, nezabiju si přeci štěstí, to je jasné.Takže postupuju následovně: zaječím - vezmu sklenici a smeták - naženu pavouka do sklenice, uzavřu ji rukou a za strašlivého ječení běžím k oknu a pavouka vyhauju ven.

A za dva dny je zpátky…brrr, pavouka venku nechám žít, ale doma mi nemá co dělat-takže když mi vleze dom, tak si podepíše ortel smrti…
Hrozně se jich taky štítím, ale pokud ho doma najdu a není nikdo, kdo by ho zneškodnil, tak ho vetšinou botou rozplácnu i na bílý zdi :jazyk:
Jinak, dost účinný jsou sítě v oknech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115663
@Konnny píše:
@Bábrdl

Tak namest na lopatku zvládneš? Nebo vysavač ale to je drastické, pavouci jsou užiteční, žerou ostatní hmyzaky a breberky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188

Biolit na pavouky - výborná věc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
27.8.17 16:21

V novem baraku jsem krome par johan zadneho nepotkala.
To stacil vzit vysavac.
My mame kocoura britaka, on jak vidi mouchu je selma. Takze je mozne, ze proto nepotkavam pavouky. Ze kocour to zaridi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný