Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pavouky nezabijim, seznamuji je s kocourem
. Co mi ale několikrát málem přivodilo infarkt jsou kobylky, spiš sarančata nebo co to je. To opravdu ječím a zdrhám. Několikrát jsem letos měla snad pěticentimetrovou kobylu doma. Fuj. To už radši pavouka.
Stěhujeme se do baráčku tak sem hledala tipy co proti těm hnusnym potvorám aby se doma vyskytovali minimálně a našla sem pár tipů tak třeba taky někomu pomůžou ![]()
https://m.wikihow.cz/…vit-pavouků-v-domě?amp=1
Pomaha pry i polozeni kastanu na parapet, postrikani smesi vody a octa, nebo voda s matovym olejem.
@Mamina87 píše:
Stěhujeme se do baráčku tak sem hledala tipy co proti těm hnusnym potvorám aby se doma vyskytovali minimálně a našla sem pár tipů tak třeba taky někomu pomůžou
Pomaha pry i polozeni kastanu na parapet, postrikani smesi vody a octa, nebo voda s matovym olejem.
Nejlepší je K-othrine. Pěkná chemická srágo. rka, postříkat fasádu, kolem oken, kolem dveří, dveře, prahy, sklepy… A nemají šanci. Navíc prodávají i na trávníky, kombinované proti pavoukům a klíšťatům
Ja mam takovou babskou radu, ze jim prej vadi bobkovy list
nicmene uz sem ozkousela kde co a ty potvory stejne vlezou vsude ![]()
O pavoucích mi ani nemluvte. Udělali si u nás doma hnízdo. Přes léto máme permanentně otevřené okno a ty mrchy si udělali hnízdo v našem gauči. Máme tam trošku dírku v čalounění zezazu a byli jak pod gaučem tak v úložném prostoru. Tři velké potvory a stovky malých. Málem mě šlehlo
![]()
@LimitedEdition Tak to by byla moje smrt. A gauč by letěl. Dneska jsem opět doma seznamovala pavouka s kocourem. A na dvoře je křižák s tělem o velikosti 50,–. Tak tam nejdu ![]()
@Akras2 píše:
@LimitedEdition Tak to by byla moje smrt. A gauč by letěl. Dneska jsem opět doma seznamovala pavouka s kocourem. A na dvoře je křižák s tělem o velikosti 50,–. Tak tam nejdu
Tak tam bych nešla dokud by chlap nepřijel domu a nedal ho pryč ![]()
@Mamina87 píše:
Stěhujeme se do baráčku tak sem hledala tipy co proti těm hnusnym potvorám aby se doma vyskytovali minimálně a našla sem pár tipů tak třeba taky někomu pomůžou
Tak dej vědět, co všechno nezabralo
. Nechci tě děsit, ale brzo pochopíš, že pomáhá jedině systematické vraždění
. Takže Biolitu a plácačce ZDAR!!!
@LimitedEdition tak to je opravdu mazec. Při představě, že sedím,,na pavoucich,, je mě zle ![]()
@LimitedEdition píše:
O pavoucích mi ani nemluvte. Udělali si u nás doma hnízdo. Přes léto máme permanentně otevřené okno a ty mrchy si udělali hnízdo v našem gauči. Máme tam trošku dírku v čalounění zezazu a byli jak pod gaučem tak v úložném prostoru. Tři velké potvory a stovky malých. Málem mě šlehlo![]()
Jenom si to představím a jsem zralá na defibrilátor ![]()
Jednou jsem viděla reportáž, jak jsou pod vanou. Že si vychutnávám koupel, a pode mnou, pod tím tenkým proužkem vany, je potvora. Nevím jestli je to pravda, ale když si na to občas ve vaně vzpomenu, tak očistu urychlím,,,naštěstí si to neuvědomuju často, vy jste mi to zase připoměli
))
Vyrostla jsem v baráku na vesnici - peklo. Zlatej byt v Brně v 9. patře - pohádka:) Ale začínám teď zas mít choutky na chalupu/chatu, tak hltám všechny rady, budou se hodit.
Určitě nakoupím všechny možný stříkače, vím, že jeden čas jsem na dovolenou vozila cosi, čím jsem vždycky vystříkala okolí oken a dveří a co mělo ten týden vydržet působit,,,fungovalo to, nebo jsem měla prostě štěstí. Tak něco takovýho si představuju. Ale mám psa, tak zas to nemůžu přehánět, abych ho neotrávila ![]()
@Vikynika píše:
@LimitedEdition tak to je opravdu mazec. Při představě, že sedím,,na pavoucich,, je mě zle
Jenže já na nich spala. Spíme v obýváku, z ložnice jsme udělali pokoj. No nebudu zapírat, že jsem dostala totální hysterák a normálně z té místnosti zdrhla. Strašně se jich bojím. Byli všude, dokonce jsem vyhodila i peřiny a polštáře, měla jsem strach, že budou i v tom. Přitom v obýváku spíme a travíme i přes den hodně času a je tam rušno tak to fakt nechápu.
Viděla jsem nějaký americký dokument ala „co se děje i vám.. jen o tom nevíte“..
A jeden z příkladů bylo, že statisticky každý xy. Američan sní ve spánku pavouka. Já si už nepamatuji to číslo (plácnu, každý 500.), naštěstí, ale vím, že mně to přišlo celkem ![]()
Muehehe dobrá debata ![]()
jjj o tom snězení pavouků jsem četla, dokonce tam počítali kolik člověk doživší se průměrného věku sní za život ve spaní pavouků
a bylo to, věru, mnoho pavouků
nebo kil pavouků… ![]()
![]()
s tou „výchovou vzorem“ to není vždy pravda, já se pav. nebojím a jedno z mých dětí má fobii jak pra.se , chudinka
V tom dokumentu bylo bráno jako „statisticky - ročně“.. takže se to opravdu může za za život nastřádat ![]()
@Borrealis
@Borrealis píše:
Muehehe dobrá debata![]()
jjj o tom snězení pavouků jsem četla, dokonce tam počítali kolik člověk doživší se průměrného věku sní za život ve spaní pavouků
s tou „výchovou vzorem“ to není vždy pravda, já se pav. nebojím a jedno z mých dětí má fobii jak pra.se , chudinka
a bylo to, věru, mnoho pavouků
nebo kil pavouků…