Pavouci v domě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9243
27.8.17 21:14

@Brita83
Jak byl velkej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
27.8.17 21:15
@Brita83 píše:
Tohleto zlatíčko jsem loni našla v bazalce u skleníku. Byl tak zářivě žlutej až jsem myslela, že musí být jedovatej… bleeee :mrgreen:

To je krizak pruhovany. Ja se priznam, ze jsem studovala zoologii, takze bych tu (i kdyz slabou) fobii mit tedy nemela :oops: jako kdyby se mi eklovala krev a sla na medinu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.8.17 21:20
@ejhle píše:
Ty jo a ja myslela, ze kempuji jenom u nas doma. Blizici se podzim poznam dle hromadneho stehovani k nam domu :roll: :cert:

Tak u nás je to horší a horší a to i přes léto. Jsou všude. Ve městě v bytě, na vesnici v domě… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
27.8.17 21:25
@Konnny píše:
@Brita83
Jak byl velkej?

Hele na můj vkus dost. Tělo bez nohou tak centimetr až centimetr a půl odhaduju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
27.8.17 21:28
@Lenka_Hal píše:
To je krizak pruhovany. Ja se priznam, ze jsem studovala zoologii, takze bych tu (i kdyz slabou) fobii mit tedy nemela :oops: jako kdyby se mi eklovala krev a sla na medinu. :roll:

Jj křižák pruhovaný. Já si ho tenkrát hned našla na netu. Připadal mi fakt jak nějaký jedovatý exotický. Já vim jsem švihlá. :mrgreen:

Moje noční můra je zápřednice, ta je poměrně jedovatá a začíná se prý údajně v ČR rozšiřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
27.8.17 21:33

@Brita83 Doufám, že ta bazalka byla aspoň venku na zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
27.8.17 21:34
@Brita83 píše:
Jj křižák pruhovaný. Já si ho tenkrát hned našla na netu. Připadal mi fakt jak nějaký jedovatý exotický. Já vim jsem švihlá. :mrgreen:Moje noční můra je zápřednice, ta je poměrně jedovatá a začíná se prý údajně v ČR rozšiřovat.

To je opravdovy krasavec :? S tou jedovatosti to nebude tak horke, ale vetsine lidem by stacilo, jak vypada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
27.8.17 21:36
@Konnny píše:
@Brita83 Doufám, že ta bazalka byla aspoň venku na zahradě.

Jj naštěstí jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
27.8.17 21:38
@Lenka_Hal píše:
To je opravdovy krasavec :? S tou jedovatosti to nebude tak horke, ale vetsine lidem by stacilo, jak vypada :mrgreen:

No mě každopádně :mrgreen: jedovatost se prý přirovnává ke štípnutí sršněm. Nevim no, neťafnul mě zatím ani jeden :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
27.8.17 21:38

Mne teda nijak nevadi. nametu smetackem na lopatku a vynesu ven. uz to umi i nasi kluci, 2 a 4 roky, jeste se u toho poperou kdo z nich to udela nebo nesou dulezite oba :lol:
pokud u toho tropite scenu, jecite a omdlivate, nejspis to vidi i vase deti a budou delat to same, protoze to budou mit zazite. uplne zbytecne. mam takovou kamaradku, jeci jak pominuta a jeji dvouleta dcera to same :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
27.8.17 21:42
@peta81 píše:
Mne teda nijak nevadi. nametu smetackem na lopatku a vynesu ven. uz to umi i nasi kluci, 2 a 4 roky, jeste se u toho poperou kdo z nich to udela nebo nesou dulezite oba :lol:
pokud u toho tropite scenu, jecite a omdlivate, nejspis to vidi i vase deti a budou delat to same, protoze to budou mit zazite. uplne zbytecne. mam takovou kamaradku, jeci jak pominuta a jeji dvouleta dcera to same :nevim:

Hezka teorie, ale u nas doma jsem byla jedina…od malicka. Pritom od detstvi se toho snazim zbavit, protoze jsem vzdycky vedela, ze pujdu na zoologii. Behem let se to hodne spravilo, ale do ted, pokud to necekam, a je fakt velkej, tak se mi udela soufl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
27.8.17 21:47
@peta81 píše:
pokud u toho tropite scenu, jecite a omdlivate, nejspis to vidi i vase deti a budou delat to same, protoze to budou mit zazite. uplne zbytecne. mam takovou kamaradku, jeci jak pominuta a jeji dvouleta dcera to same :nevim:

Hele to bych asi neřekla, že bude pravidlem. Máma hysterčila pokaždé když někde viděla myš, i přede mnou když jsem byla malá a nijak mě to nepoznamenalo. Naopak myšky mi přijdou roztomilé :mrgreen: a naopak hrůzu z pavouků mám v rodině jen já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
27.8.17 21:50

@Brita83
Naše máma tedy co se týče můr a pavouků v bytě vyváděla strašně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
27.8.17 22:03
@oliš píše:
Jinak, dost účinný jsou sítě v oknech
@Duo17 píše:
Biolit na pavouky - výborná věc!

Ano, povinna vybava naseho domu :mrgreen: site i biolit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
28.8.17 01:38

@Aries6 mi povidej. Jsme se vratili z dovolene a nasla jsem jich doma kolem 25 :cert: :cert:. Pred odjezdem jsem uklidila, vysala, vytrela, okna zavrene. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný