Pavouci v domě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5682
27.8.17 18:52
@aiwwa píše:
ale já arachnofobii chápu. Jen se mi příčí vraždit užitečného tvora jen proto, že se ho bojím. Většinou existuje řešení, že požádám o odnesení někoho atd.

Když jsem sama doma má nebohej pavouk bohužel smůlu, je z něj mastnej flek. Přeci si ho tam nenechám běhat jen proto, že je užitečnej a riskuju u toho infarkt a mrtvici :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
27.8.17 18:56
@Kobea píše:
Já je luxuju. Pavouk, který si dovolí vlézt nám do baráku, je bohužel synem smrti 8). Je ale zajímavé, kolik jich máme doma, když už rok máme sítě v oknech. Dům je po velké rekonstrukci loni, takže tu ani nemohli mít nikde úkryt, teda kromě špajzu, který rekonstrukci jako jediný unikl (jako že se tam ani nemalovalo).

My máme také všude sítě, ale oni si stejně vždycky nějakou skulinu najdou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116181
27.8.17 19:02
@Brita83 píše:
Když jsem sama doma má nebohej pavouk bohužel smůlu, je z něj mastnej flek. Přeci si ho tam nenechám běhat jen proto, že je užitečnej a riskuju u toho infarkt a mrtvici :mrgreen: :mrgreen:

já se jich taky dřív bála, pak jsme se přestěhovali do baráku a naučila jsem se je mít ráda no. Když pak vidíš na zahradě pavučinu s kapkama rosy, tak toho tvora, který vytvoří tak dokonalé umělecké dílo prostě nezašlápneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116181
27.8.17 19:07

Chraňte pavouky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
27.8.17 19:13
@Aries6 píše:
@Vikynika O jakém pavoukovi se bavíme? Takové drobné s dlouhýma nohama už tady máme jako členy domácnosti :zed: :cert: Vysávám, sbírám prachovkou, lezu do všech zákoutí, za skříně a za dva dny jsou zpátky.
Nějakýho tučnějšího chlupatýho většínou vysauju nebo vezmu plácačkou. Ale spíš i uteče, než něco z toho najdu a dotáhnu.
Mě nevadí, ale nesmí lézt po mě :D

Ty jo a ja myslela, ze kempuji jenom u nas doma. Blizici se podzim poznam dle hromadneho stehovani k nam domu :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
27.8.17 19:17
@aiwwa píše:
já se jich taky dřív bála, pak jsme se přestěhovali do baráku a naučila jsem se je mít ráda no. Když pak vidíš na zahradě pavučinu s kapkama rosy, tak toho tvora, který vytvoří tak dokonalé umělecké dílo prostě nezašlápneš.

Což krásná umělecká díla vytvářejí, o tom žádná, ale bohužel ani to mě nepřiměje k tomu abych je nezaplácla. Ale kdo ví, třeba k tomu stejně jako ty jednou dospěju :) i když tipuju, že spíš ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
27.8.17 19:55
@Brita83 píše:
No já od té doby co bydlíme na venkově a bývám často sama doma, jsem se je taky chtě nechtě musela naučit likvidovat sama. Přítel nadává, že je všude po zdech černej flek. Většinou vezmu botu a vší silou a řevem udeřím :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
27.8.17 19:57
@terinka4444 píše: :mrgreen:

Proč bych si to proboha vymýšlela?! Rvali jsme všichni a to jste měli vidět, jak rychle všichni vyskákali do výšky včetně chlapů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
27.8.17 19:59

Normalne pavouka chytim do ruky a vynesu ven. Nechapu tyhle hystericke vylevy. Daleko nechutnejsi jsou ty velke mouchy, ktere poserou kde co.
Ale tak urcite je lepsi smrdet si doma biolitem, zvlast kdyz jsou tam deti, nez pavouka odnest ven :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
27.8.17 20:01
@Lenka_Hal píše:
No ona ty maly nejspis tahala na zadech, coz jsi pred Tim nevidela.

Tak to je třeba možný, už se smrakalo a byl černej ten pavouk, tak to nebylo vidět, ale prostě ho rozšlapl a vylitlo plno pavouků, tak jsem automaticky myslela, že byli u něj v prdelce.Diky za vysvětlení ne jako ostatní, co taky povídají, že kecám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
27.8.17 20:08

@Danulinka16
Jsem zaagooglila a opravdu samičky někdy nosí mladé na zádech, i když o stovky asi nejde, spíš desítky max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
27.8.17 20:35

Tohleto zlatíčko jsem loni našla v bazalce u skleníku. Byl tak zářivě žlutej až jsem myslela, že musí být jedovatej… bleeee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116181
27.8.17 21:00
@Brita83 píše:
Tohleto zlatíčko jsem loni našla v bazalce u skleníku. Byl tak zářivě žlutej až jsem myslela, že musí být jedovatej… bleeee :mrgreen:

Vždyť je krásný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
27.8.17 21:02

Já pavouky taky nezabíjím, jednak mám zažité, že to přináší smůlu a jednak se mi to příčí. Pokud je možno a je doma chlap, vynese ho ven. Já se jich taky bojím a štítím, ale ne tolik jako brouků, z těch mám obrovskou fobii a nikdy bych nebyla s broukem v jedné místnosti. Ale brouka bych teda taky nezabila, řešíme to stejně jako u pavouků :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
27.8.17 21:11
@aiwwa píše:
Vždyť je krásný :mrgreen:

Jj ten byl sice děsivej, ale zajímavej. Toho jsme nezabili, přítel ho odnesl za barák na louku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný