Pc hra angličtina

1285
2.9.12 00:08

pc hra angličtina

Ahojky sháním jednu hru vubec nevím jak se jmenuje, ale jako malá jsem ji hrávala na pc byl tam chlapeček i holčička a skočilo se třeba na obrázek mravence a musela sem skočit na mravence anglicky jak mile sem jako by to slovíčko přiřadila špatně tak mě polil kyblíček s barvou a zachránila mě žížala s deštníkem… jedno kolo se odehrávalo v přírodě (mezi stromi) a další co si pamatuji na zámku
prosím o radu zda nevíte název hry. já vubec nemám představu jen si pamatuji průběh hry. děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
2.9.12 10:26
@Vejinka píše:
Ahojky sháním jednu hru vubec nevím jak se jmenuje, ale jako malá jsem ji hrávala na pc byl tam chlapeček i holčička a skočilo se třeba na obrázek mravence a musela sem skočit na mravence anglicky jak mile sem jako by to slovíčko přiřadila špatně tak mě polil kyblíček s barvou a zachránila mě žížala s deštníkem… jedno kolo se odehrávalo v přírodě (mezi stromi) a další co si pamatuji na zámku
prosím o radu zda nevíte název hry. já vubec nemám představu jen si pamatuji průběh hry. děkuji :palec:

jé to bych si zahrala s chutí, ale taky neznám nazev :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
3.9.12 19:32

Sakra, tu hru si pamatuju, mívali jsme ji, úplně si vybavuju ty scenérie (bylo tam třeba indiánské pueblo nebo nějaká továrna). Fungovalo to tak, že když člověk sebral špatnou dvojici, objevila se tam taková příšerka a tu bylo nutno polít tou růžovou barvou. Když to člověk nestihl nebo neměl dost barvy, příšerka ho jakože sežrala a pak ho zachránila ta housenka s deštníkem. Po těch příšerkách se celá ta hra jmenovala, mám dojem, že v názvu bylo písmeno Q, ale za živého Boha si na ten název nevzpomenu a vygooglit se mi to taky nedaří. :( A teď mi to už pěkně vrtá hlavou. Napsala jsem ségře, třeba si vzpomene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
3.9.12 20:27

Tak ségra si vzpomněla. :D Ty příšerky se jmenovaly Gruzzles, říkali jsme jim i hře Gruzlíci, oficiální název je Word Rescue:
http://en.wikipedia.org/…/Word_Rescue
 https://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
4.9.12 10:31

@Kassy paráda to je ono :hug: :palec: :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek