PC hry pro holky - máte tip?

3
2.8.25 13:17

Pc hry pro holky

Ahoj jdu za vámi s dotazem. Dcera (6 let) by chtěla nějakou pc hru. Za nás bylo star stable, pets sports atd. Je v téhle době neco takového?? Prosím o nějaký typ, ale vynechte prosim the sims. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9067
2.8.25 13:18

PlayStation nemáte? AstroBot baví všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21650
2.8.25 13:43

No a na Roblox jste koukali. Tam je milion a jedna her, možná něco vyberete. Děti to hrály a pořád ještě hrají obě. Mám holku a kluka. Jinak jsem chtěla doporučit Sims, které nechceš. To hraje dcera už cca 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
2.8.25 13:55

Naše holky hrajou rády Toca Boca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
2.8.25 14:15

A co nějaké lego hry? Naši to mají jak na pc tak na ps a je to fajn. Kluci mají teda pana prstenu, Harryho pottera, Batmana apod, ale určitě bude i pro holky. Hry co zmiňuješ neznám, tak nemuzu přiřadit něco podobného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
2.8.25 14:18

Zkuste se podívat na herní studio Amanita design. Mají hry jako je Machinárium, Botanicula nebo Samorost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
2.8.25 15:43

Star Stable frčí furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
2.8.25 16:05

Ještě mě napadají hry od Špidly, takové klikačky, ale některé opravdu dobré, namátkou Dobrý farmář, Kouzelná farma, Labužníkův ráj, Táta hrdina, Katčiny rybí krámek, Míšova restaurace a podobné, hráli jsme jako malí, ale vydávají pořád další🙂 Často mají i logické hry, puzzle, pexesa a další🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí