Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj jdu za vámi s dotazem. Dcera (6 let) by chtěla nějakou pc hru. Za nás bylo star stable, pets sports atd. Je v téhle době neco takového?? Prosím o nějaký typ, ale vynechte prosim the sims. Děkuji
No a na Roblox jste koukali. Tam je milion a jedna her, možná něco vyberete. Děti to hrály a pořád ještě hrají obě. Mám holku a kluka. Jinak jsem chtěla doporučit Sims, které nechceš. To hraje dcera už cca 10 let.
A co nějaké lego hry? Naši to mají jak na pc tak na ps a je to fajn. Kluci mají teda pana prstenu, Harryho pottera, Batmana apod, ale určitě bude i pro holky. Hry co zmiňuješ neznám, tak nemuzu přiřadit něco podobného ![]()
Zkuste se podívat na herní studio Amanita design. Mají hry jako je Machinárium, Botanicula nebo Samorost.
Ještě mě napadají hry od Špidly, takové klikačky, ale některé opravdu dobré, namátkou Dobrý farmář, Kouzelná farma, Labužníkův ráj, Táta hrdina, Katčiny rybí krámek, Míšova restaurace a podobné, hráli jsme jako malí, ale vydávají pořád další🙂 Často mají i logické hry, puzzle, pexesa a další🙂