Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s PCO a úspěšným IUI? Po první konzultaci na IVF jsme zjistila, že jsem přirozeně otěhotněla, ale nedopadlo to.
Děkuji ![]()
Já mám PCO a IUI jsme zkoušeli bohužel neúspěšně…dopadlo až IVF na první pokus. Držím pěsti ![]()
Pce, já teď právě teď zvažuji to IUI, když jsem nám to jendou povedlo přirozeně
Tak za zkoušku nic nedáme a kdyžtak zkusíme to IVF ![]()
@Paja01 píše:
Pce, já teď právě teď zvažuji to IUI, když jsem nám to jendou povedlo přirozeněTak za zkoušku nic nedáme a kdyžtak zkusíme to IVF
jo jasně…u IUI je šance stejná na procenta jako u normálního početí…jen těm spermíkům trochu zkrátí cestu, nám to právě přirozeně nešlo…tak držím pěsti ať to výjde
![]()
Ahoj my máme PCO a manžel horší spermio po IUI čekáme dvojčátka vyšlo teda 3 a 2 skončilo ZT takže za mě bych do toho šla ![]()
Sarka: tak to je super, tak to mi máme také šanci. Nevím, jak je přítel se spermiogramem, ale určitě něco schopného má
Jen doufám, že příště se prcek udrží. A pojišťovna hradí celý IUI? Měla si nějakou speciální stimulaci?
Sarka: tak to je super, tak to my máme také šanci. Nevím, jak je přítel se spermiogramem, ale určitě něco schopného má
Jen doufám, že příště se prcek udrží. A pojišťovna hradí celý IUI? Měla si nějakou speciální stimulaci?
Sarka: tak to je super, tak to my máme také šanci. Nevím, jak je přítel se spermiogramem, ale určitě něco schopného má
@Paja01 děkuju ![]()
Jinak já měla taky Clostík a Pregnyl…jinak IUI stojí 1000,–
já neplatila vůbec nic a byla jsem v iscare
teda nepočítám poplatky a za recept
Tak to mám radost, protože na Clostil jsem reagovala dobře a dokonce po dvou měsících po vysazení jsem otěhotněla. Jo a přítel začal zobat vitamíny. Holky, ani nevíte jak moc jste mi pomohly a určitě letos to IUI zkusíme. Moc děkuji ![]()