IVF srpen 2012

Nika Shams
22.8.12 10:46

IVF srpen 2012

Ahoj, pročítám témata, ale zařadit se někam je těžké. Rada bych založila novou pro všechny, které v tomto období stimulují nebo čekají na vysledek :-)
Tak hezky den :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2681
22.8.12 11:03

@Nika Shams ahoj Niky..ráda se přidám… Koukám dle popisku že toho máš už hodně za sebou a držím palce at to konečně výjde :kytka: Začala jsem ve čtvrtek stimulasi na své druhé IVF. V pondělí jsem byla na kontrole a zvýšili mi dávku Gonalu na 300. Další kontrola v pátek a to se uvidí jestli už se naplánuje odběr vajíček..nebo bude ještě jedna kontrola… Chodím na kliniku ve Zlíně. První IVF jsem měla v Brně. Tady jsem zatím mnohem víc spokojená. Máme i horší spermio, tak bude nejspíš nutné i PICSI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.8.12 11:04

@Nika Shams :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: mě čeká Nikíčko..ket a minimálka a nebo ivf..ted jdu pro mrazule a pak zkusíme v Praze minimálku :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
22.8.12 11:22

Ahooooj holky :D tak to je fajn.
Maly, držím moc palce, at jsou folici a vse se vyvíjí tak, jak ma.
Dění :mavam: kdy bude KET? To je fajn, ze mas mrazacka.
Já jsem týden po OPU, 5 dni od ET. Zvláštní pocity a nálady, ty nerviky jsou fakt peklo. Jsem bez příznaků, ale na to je asi brzy :D

• Citovat
  • Upravit
33916
22.8.12 11:28

@Nika Shams čekám na výsledky z VFN kde mě nabrali na imuno. Jinak cca do měsíce..uvidíme :roll: :roll:
No tééda ty potvůrko takhle už to máš za sebou a nenapíše :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:
Víš já už na to prdím,,když jsemměla všechny příznaky tak to bylo pasé a když ani jeden tak vyšlo..ty hormony prostě jsou na zabití :mrgreen: :mrgreen:
no a kolik bylo embryí..pochlub se :pankac: :pankac:
jsem zvědavá na sebe co v minimálce vyplodím..snad né jenom rýmu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
22.8.12 11:32

@Nika Shams takže už jsi v tom nejhorším období čekání :-) Já tomu tentokrát moc nevěřím..a nevkládám do toho velké naděje. Při prvním jsem hrozně věřila že to vyjde a to zklamání bylo hrozné. Budeš čekat na krev..nebo budeš dělat testíky?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
22.8.12 11:33
@denisa 76 píše:
@Nika Shams čekám na výsledky z VFN kde mě nabrali na imuno. Jinak cca do měsíce..uvidíme :roll: :roll:
No tééda ty potvůrko takhle už to máš za sebou a nenapíše :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:
Víš já už na to prdím,,když jsemměla všechny příznaky tak to bylo pasé a když ani jeden tak vyšlo..ty hormony prostě jsou na zabití :mrgreen: :mrgreen:
no a kolik bylo embryí..pochlub se :pankac: :pankac:
jsem zvědavá na sebe co v minimálce vyplodím..snad né jenom rýmu :mrgreen: :mrgreen:

Dění, já mám jen nativ bez stimulace, takže jedeme porad na jedno vajicko. Jsem uz ale na zemi. Minulému pokusu s PICSI jsem fakt dost věřila a vidíš, nepovedlo se. Porad chválí krásná embryjko, jedno je lepší, nez předchozí a nic. To uz je fakt asi věkem. Taky jsem vlastně kuřák…
Držím ti mooc palce, nechci na tebe hodit moji blbou naladu :hug:

• Citovat
  • Upravit
33916
22.8.12 11:45

@Nika Shams nic neházíš..neseř :cert: :cert: podívej na mojí nudli..taky příklad neúspěchu :mrgreen: :mrgreen: Mě to řekli také, že po 37.letech je to už zkrátka na howvno a musím to tak brát. Kdyby to u Tebe nevyšlo nedej bože..co zkusit minimálku a něco málo připíchnout aby bylo aspon 2-3 jece..mě to nabídli cca do 20tisíc :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
22.8.12 12:10

Maky, koukej tomu věřit nebo ti dam na zadel!!! Ty budes mít víc vajicko a tedy embryek na vyber.

• Citovat
  • Upravit
Nika Shams
22.8.12 12:13
@denisa 76 píše:
@Nika Shams nic neházíš..neseř :cert: :cert: podívej na mojí nudli..taky příklad neúspěchu :mrgreen: :mrgreen: Mě to řekli také, že po 37.letech je to už zkrátka na howvno a musím to tak brát. Kdyby to u Tebe nevyšlo nedej bože..co zkusit minimálku a něco málo připíchnout aby bylo aspon 2-3 jece..mě to nabídli cca do 20tisíc :jazyk: :jazyk:

Minimalka jsme zkoušeli…Reakce? 8.dc 1 dominantní Frolík 20 mám, Pregnyl a Frolík samozřejmě prasknutí pred opu. To mi bylo jasny hned. Takže já na stimulují nereaguju. Moje stary telo funguje lepe bez hormonu :)

• Citovat
  • Upravit
Nika Shams
22.8.12 12:14

Holky, omlouvám se za občasné kraviny, které čtete, ale můj iPad chce byt chytřejší, nez já :D

• Citovat
  • Upravit
33916
22.8.12 12:15
@Nika Shams píše:
Minimalka jsme zkoušeli…Reakce? 8.dc 1 dominantní Frolík 20 mám, Pregnyl a Frolík samozřejmě prasknutí pred opu. To mi bylo jasny hned. Takže já na stimulují nereaguju. Moje stary telo funguje lepe bez hormonu :)

jasně..stará žena chápe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
22.8.12 12:16

Jo a mimochodem, my uz nemáme korunky… Jen minuly mesic jsme za nativ s PICSI vyplatil 24 tis. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Nika Shams
22.8.12 12:17
@denisa 76 píše:
jasně..stará žena chápe ;)
;)
  • Citovat
  • Upravit
33916
22.8.12 12:23
@Nika Shams píše:
Jo a mimochodem, my uz nemáme korunky… Jen minuly mesic jsme za nativ s PICSI vyplatil 24 tis. :cert:

též uvažuju o nějaké tiskárně :mrgreen: :mrgreen: letím k holiči tak zatím páčko :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí