Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nika Shams ahoj Niky..ráda se přidám… Koukám dle popisku že toho máš už hodně za sebou a držím palce at to konečně výjde
Začala jsem ve čtvrtek stimulasi na své druhé IVF. V pondělí jsem byla na kontrole a zvýšili mi dávku Gonalu na 300. Další kontrola v pátek a to se uvidí jestli už se naplánuje odběr vajíček..nebo bude ještě jedna kontrola… Chodím na kliniku ve Zlíně. První IVF jsem měla v Brně. Tady jsem zatím mnohem víc spokojená. Máme i horší spermio, tak bude nejspíš nutné i PICSI.
@Nika Shams
mě čeká Nikíčko..ket a minimálka a nebo ivf..ted jdu pro mrazule a pak zkusíme v Praze minimálku
![]()
Ahooooj holky
tak to je fajn.
Maly, držím moc palce, at jsou folici a vse se vyvíjí tak, jak ma.
Dění
kdy bude KET? To je fajn, ze mas mrazacka.
Já jsem týden po OPU, 5 dni od ET. Zvláštní pocity a nálady, ty nerviky jsou fakt peklo. Jsem bez příznaků, ale na to je asi brzy ![]()
@Nika Shams čekám na výsledky z VFN kde mě nabrali na imuno. Jinak cca do měsíce..uvidíme
![]()
No tééda ty potvůrko takhle už to máš za sebou a nenapíše
![]()
Víš já už na to prdím,,když jsemměla všechny příznaky tak to bylo pasé a když ani jeden tak vyšlo..ty hormony prostě jsou na zabití
![]()
no a kolik bylo embryí..pochlub se
![]()
jsem zvědavá na sebe co v minimálce vyplodím..snad né jenom rýmu
![]()
@Nika Shams takže už jsi v tom nejhorším období čekání
Já tomu tentokrát moc nevěřím..a nevkládám do toho velké naděje. Při prvním jsem hrozně věřila že to vyjde a to zklamání bylo hrozné. Budeš čekat na krev..nebo budeš dělat testíky?? ![]()
@denisa 76 píše:
@Nika Shams čekám na výsledky z VFN kde mě nabrali na imuno. Jinak cca do měsíce..uvidíme![]()
No tééda ty potvůrko takhle už to máš za sebou a nenapíše![]()
![]()
![]()
Víš já už na to prdím,,když jsemměla všechny příznaky tak to bylo pasé a když ani jeden tak vyšlo..ty hormony prostě jsou na zabití![]()
no a kolik bylo embryí..pochlub se![]()
jsem zvědavá na sebe co v minimálce vyplodím..snad né jenom rýmu![]()
Dění, já mám jen nativ bez stimulace, takže jedeme porad na jedno vajicko. Jsem uz ale na zemi. Minulému pokusu s PICSI jsem fakt dost věřila a vidíš, nepovedlo se. Porad chválí krásná embryjko, jedno je lepší, nez předchozí a nic. To uz je fakt asi věkem. Taky jsem vlastně kuřák…
Držím ti mooc palce, nechci na tebe hodit moji blbou naladu ![]()
@Nika Shams nic neházíš..neseř
podívej na mojí nudli..taky příklad neúspěchu
Mě to řekli také, že po 37.letech je to už zkrátka na howvno a musím to tak brát. Kdyby to u Tebe nevyšlo nedej bože..co zkusit minimálku a něco málo připíchnout aby bylo aspon 2-3 jece..mě to nabídli cca do 20tisíc
![]()
Maky, koukej tomu věřit nebo ti dam na zadel!!! Ty budes mít víc vajicko a tedy embryek na vyber.
@denisa 76 píše:
@Nika Shams nic neházíš..neseř![]()
podívej na mojí nudli..taky příklad neúspěchu
![]()
Mě to řekli také, že po 37.letech je to už zkrátka na howvno a musím to tak brát. Kdyby to u Tebe nevyšlo nedej bože..co zkusit minimálku a něco málo připíchnout aby bylo aspon 2-3 jece..mě to nabídli cca do 20tisíc
![]()
Minimalka jsme zkoušeli…Reakce? 8.dc 1 dominantní Frolík 20 mám, Pregnyl a Frolík samozřejmě prasknutí pred opu. To mi bylo jasny hned. Takže já na stimulují nereaguju. Moje stary telo funguje lepe bez hormonu ![]()
Holky, omlouvám se za občasné kraviny, které čtete, ale můj iPad chce byt chytřejší, nez já ![]()
@Nika Shams píše:
Minimalka jsme zkoušeli…Reakce? 8.dc 1 dominantní Frolík 20 mám, Pregnyl a Frolík samozřejmě prasknutí pred opu. To mi bylo jasny hned. Takže já na stimulují nereaguju. Moje stary telo funguje lepe bez hormonu
jasně..stará žena chápe ![]()
Jo a mimochodem, my uz nemáme korunky… Jen minuly mesic jsme za nativ s PICSI vyplatil 24 tis. ![]()
@Nika Shams píše:
Jo a mimochodem, my uz nemáme korunky… Jen minuly mesic jsme za nativ s PICSI vyplatil 24 tis.
též uvažuju o nějaké tiskárně
letím k holiči tak zatím páčko
![]()
Ahoj, pročítám témata, ale zařadit se někam je těžké. Rada bych založila novou pro všechny, které v tomto období stimulují nebo čekají na vysledek

Tak hezky den