IVF srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
7.9.12 13:00

@jaket to je mi líto..a jak tedy budete pokračovat..ještě budeš píchat gonal nebo ti to stopli? Sakra to je na nic… ted nevím jestli jsi to byla ty jak jsi tu popisovala kolik si pícháš a že ti zvedli dávku myslím na 150? mě to totiž příjde hrozně málo..hlavně když viděli že moc vaječníky nereagují :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.9.12 13:06
@jaket píše:
@lenun celou cestu z olomouce jsem probrečela po 17denní stimulaci levý vaječník nereáguje jsou tam dva foliky 6,7mm a vpravo 15,10,10,8mm od pondělka porostl jen ten 15mm

Víš jaký máš FSH..podle toho co jsi psala 150jednotek je jako dost málo. Začíná se 220..250 jednotkama a pak se budto zvyšuje na cca 300 jednotek nebo se ubere na 150 jednotek..to záleží jak vaječníky reagují. Co znám holky tak jenom v naturálu píchají 100jednotek :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.9.12 13:08

@denisa 76 přesně tak..já píchala 300..proto se mi zdálo že má hrozně malou dávku… přece museli videt že ta reakce je minimální..achjo… je to škoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
7.9.12 13:13

@lenun nezoufej, nic není ještě ztraceno. Snaž se myslet aspon tochu pozitivně, i když to se lehko říká že? :nevim: Já taky vždycky vidím tu horší verzi. :x Ale držím pěstičky, ať se při dalším testu druhá čárka objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
7.9.12 13:17

Začala jsem holky ve středu 22.08.do 25.08. (4dny) 37,5j, pak 8dnů 75j a 4dny 150j..nevím co je FSH? ale pry mám AHM (doufám, že to píšu správně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.9.12 13:24
@jaket píše:
Začala jsem holky ve středu 22.08.do 25.08. (4dny) 37,5j, pak 8dnů 75j a 4dny 150j..nevím co je FSH? ale pry mám AHM (doufám, že to píšu správně)

píšeš to správně..ale pokud by to bylo nízké ta ba naopak by jsi měla mít větší dávky. FSH řekne jak ti fungují vaječníky..pokud je to do 10 tak je to cajk a pokud je to vyšší tak nepracují a je to spíš na dárkyni..ale jenom jsem se patal..nešli mě dohlavy ty jednotky..na ivf jsou fakt malé :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
7.9.12 13:25

@jaket já jsem teda měla minimální stimulaci, takže jsem asi trochu jiný případ, než ty, neměla jsem tolik léků, ale taky mi doktor zvýšil dávku merionalu na 300 jednotek, když viděl, že jsou folíky dost malé. Ale už to bylo asi pozdě, protože stejně žádný nedorost a v den OPU (17.DC) jsem měla jeden co byl 15mm a jeden menší, takže jsme to stopli a nic se nekonalo.Jela jsem domů samozřejmě s brekem… :( Ale další cyklus mi dal od začátku co nejvyšší dávku, takže jsem si píchala 300 jednotek hned a podařilo se, že mi dozrály (11.DC) 2 17, 18mm a za dva dny jsem šla na OPU a v obou byly zralé vajíčka. Byla jsem ráda i za ty dvě, byly to nervy…a pořád ještě jsou :evil:
Takže u dalšího pokusu to určitě vyjde. Budou už vědět, že ti mají možná dávat větší dávku hned. I když nevím, co je vlastně u vás za problém. Já už mám asi línější vaječníky a drahý můj má špatné spermio. :roll: Tak se vyplakej a nevzdávej to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
7.9.12 13:28

@denisa 76 No tak to mám právě já, asi zvýšenou hodnotu FSH, protože jsem ji měla kolem 12. Takže už to taky není u mě ideální, ale něco se podařilo.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.9.12 13:29
@Janis69 píše:
@denisa 76 No tak to mám právě já, asi zvýšenou hodnotu FSH, protože jsem ji měla kolem 12. Takže už to taky není u mě ideální, ale něco se podařilo.. :P

no tak paráda..měla asi minimálku, že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
7.9.12 13:31

Pry kdyby mi dávali vyšší dávky, tak bych měla velké a nekvalitní kvůli syndromu AHM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.9.12 13:34
@jaket píše:
Pry kdyby mi dávali vyšší dávky, tak bych měla velké a nekvalitní kvůli syndromu AHM
:think: :think: tak AHM ukazuje jakou máš zásobu vajíček a už mě teda nic nenapadá. Tak at je to příště už lepší :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
7.9.12 13:37

@denisa 76 Na co myslíš, že bych se měla zeptat, abych byla z toho chytřejší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
7.9.12 13:39

@denisa 76 Jo měla jsem minimálku. :) Ale druhý pokus teda s mega dávkama a 2 vajíčka se mi teda podařilo snést… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.9.12 13:42
@Janis69 píše:
@denisa 76 Jo měla jsem minimálku. :) Ale druhý pokus teda s mega dávkama a 2 vajíčka se mi teda podařilo snést… :D

jo už jsem četla :mrgreen: :mrgreen:..300jednotek bylo ob den nebo denně?? To jsou holka dávky jak pro víš co. Mě by s tímhle bouchly vaječníky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.9.12 13:47
@jaket píše:
@denisa 76 Na co myslíš, že bych se měla zeptat, abych byla z toho chytřejší?

ty jsi ve fakultní nemocnici???
No neznám tvůj HP tak těžko říct..pokud je FSH blbý tak by jsi to měla mít jako třeba janis.Teda tě špatně fungují vaječníky a píchají se větší dávky..podle toho co píšeš tak to vypadá na minimálku. Co ti vůbec teda v car řekli..kde je problém..co sliznice..kolik ted byla vysoká???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí