IVF srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
692
10.9.12 14:10

Tak já už tu svoji naději na// uplně zahodila, dneska jsem začala špinit a pěkně mě bolí záda, takže se do večera určitě rozjedu. Jen by mě zajímalo, proč se nechytnou, když je všechno ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.9.12 14:16

@lenun Kruciiii :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
10.9.12 14:33
@lenun píše:
Tak já už tu svoji naději na// uplně zahodila, dneska jsem začala špinit a pěkně mě bolí záda, takže se do večera určitě rozjedu. Jen by mě zajímalo, proč se nechytnou, když je všechno ok.

Myslíš, že už je to úplně pasé? :( Který den jsi po ET, nechce se po tom zpětně teď pátrat. A holky tady různě píšou, že ani to špinění nic špatného neznamená. Ale asi máš s tím už své zkušenosti. Zobeš utrogestan nebo nějaké jiné bobule? Chápu, že už jsi to asi vzdala že tomu nedáváš žádnou naději, ale středeční kontrola asi rozhodne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
10.9.12 14:35

To je všechno tak debilně nespravedlivé :cert:.Jinak se mi teď pěkně motá hlava, asi po tom utrošu, který jsem si kolem jedné slupla. Taky začínám být ale nějaká pesimistická, ani prsa mě teď nijak nebolí, snad…trošku. Je to všechno na palicu. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
10.9.12 14:44

@Janis69 jsem 12den po et a 30 den cyklu, takže to krásně sedí na MS.zobu utrouš a prednison a docela jsem i malinko doufala, protože děl. čípek mám pěkně tvrdý a to si pamatuju z těhu, když mi dr. řekl, že ho mám jak kamínek. A ty utrouš baštíš nebo zavádíš. Já jsem ho jednou sezobla a měla jsem hlavu jak na kolotoči. loni jsem byla taky v jedný diskuzi a dostala jsem pěknou depku, protože jsem byla jediná, komu to nevyšlo. A mám pocit, že se historie bude opakovat.Tak vám moc držím palce a hurá do testů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
10.9.12 14:52

@lenun Ještě nemáš nic ztraceno ;) a my zase nemáme vyhráno… :? Já zobu utroš 3×1 a na noc mám ještě 1 zavádět. Jinak ráno a večer estrimax a ráno anopyrin a prednison. Ani nevím na co to vlastněš všecno mám. Ten čípek si taky zkusím prozkoumat, ale nevím, jestli něco poznám, s tím nemám zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.9.12 15:06

Lenun to je mi moc líto…proč je to tak nespravedlivé..tolik ženských je nechtěně těhotných a my stím máme takoví trápení :cert:
Janis co ten testík bude? :)
Holky já to nevydržela a zašla jsem an krev..jsem hrozná..já vím..a mám HCG 127,9 :dance: ted hlavně aby nezačalo klesat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
10.9.12 15:55

@MakysekM Jééé,ty se máš, :dance: to je krásný. Já to zkusím asi zítra ráno, pokud to teda ještě vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
10.9.12 16:12

@MakysekM Tak to je krásný číslo, to už nevyklesá. holky a máte daný nějaký strop, kdy už řeknete, že už končíte? Já měla dvě IVF a n ic víc, ale teď už zvyšuju na 3. Tím, že jsme teď dali dvě, tak nemáme nárok na 4 hrazený, ale jen na 3. Pak už vážně končím a budu se muset smířit, že už bříško nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.9.12 16:23

@lenun také jsem nad tím přemýšlela a kdyby to nevyšlo máme ještě mrazáčky na jeden KET a pak kdyžtak ještě jedno IVF…víc už ne..kdybych dítko už neměla tak bych asi bojovala pořád..ale takto 3 a končím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
10.9.12 16:33

@MakysekM my tam máme taky jednoho mrazáčka, ale nějak mám strach, že se ani nerozmrazí. minule nám přežil jen jeden ze 7 a ten se stejně nechytl a teďka nám ještě řekli, že ten den rozmrazu by se musel transferovat, tak člověk vyhodí jen tak 3800 a nevíš ani jestli se rozmrazil k životu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
11.9.12 07:30

@Janis69 Janis tak co testík..zkoušela jsi?? :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
11.9.12 07:33

@lenun Lenun chápu…já stím zkušenost nemám, ale vím že ti mrazáčci ne vždy přežijí… Takže není jistota že bude ještě co transferovat.Jak to vypadá s tvou MS? rozjelo se to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
11.9.12 07:33
@MakysekM píše:
@Janis69 Janis tak co testík..zkoušela jsi?? :dance: :kytka:

Nezkoušela, nenašla jsem na to odvahu :( Ale bojovalal jsem se sebou ráno, nádobku mám nachystanou, ale nedala jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
11.9.12 07:39

@Janis69 nezlob… udělej ho hned :kytka:… Kdy jdeš na krev??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí