IVF srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
17.9.12 18:41

@lenun Já bych tedy zas doporučila 2.Poprvé jsme měli jen jedno a nevyšlo to. je to prostě větší šance. A také jak už jednou embryjka zamrazíš..nemáš jistotu že pak přežijí rozmražení…ale samozřejmě pokud je pro vás představa dvojčátek děsivá tak jen jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
17.9.12 19:36

@MakysekM já měla prvně jedno a teď dvě a stejně nic, spíš bych řešila finance a počet pokusů a taky jestli za pár let nebudou chtít další mimi. Dvojčátka jsou v pohodě. Ty mě neděsí a docela je bych i brala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
18.9.12 06:22

@lenun Jen doufám, že na zamražení není pozdě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
18.9.12 07:20

@jaket proč by mělo být pozdě..my měli embryjka v nejvyšším stádiu na ET a normálně je zamrazili..nechápu proč by to nešlo… :nevim: Moc držím palečky na dnešek… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
18.9.12 08:31

Tak jsem myslela, že už přišla MS, když jsem v pátek vysadila léky a včera jen trochu špinění a dneska zatím taky tak. Tak jsem zvědavá, kdy se mi to jako teda nějak rozjede :nevim: Jak jste to měly vy, když se vám bobci nechytli? Se mi to tam nějak zaseklo bo co… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
18.9.12 08:34

@Janis69 já jsem to dostala až týden po vysazení léků..takže máš ještě čas… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
18.9.12 08:38

@MakysekM Aha… teď už se jí asi zase mrchy nemůžu dočkat :D, ať se můžu pohnout někam dál a něco řešit. Přemýšlela jsem, že bysme třeba mohli zkusit i jen inseminaci, vzhledem k tomu, že je to levnější, jen tak pro zajímavost. Ale s horším spermiem to asi stejně nemá smysl co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
18.9.12 08:41

@Janis69 pokud chcete zkusit inseminaci tak ted hned další cyklus. Me dr v CAr říkal že tem měsíc po stimulaci na IVF je velká šance i na přirozené otěhotnění…pokud tam nejsou duvody uplné nepolodnosti a tak samozřejmě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
18.9.12 09:02

@MakysekM No musím se na to všechno zítra doktora zeptat. Už mi v hlavě šrotuje zase spoustu dotazů, si to snad i napíšu. V ten pátek jsem byla mimo, tak jsem ani nic konkrétního neřešila, jsem se spíš držela, ať se tam nerozbrečím :,( Tak možná jestli je to tělo po těch hormonech nabuzené, tak za zkoušku to stojí. Hlavně nesmím v tomhle otálet, čas letí.
A co ty, jak se cítíš? Všechno v pohodě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
18.9.12 09:10

@Janis69 Všechno si napiš..at na nic nezapomeneš. :mrgreen: Je mi docela fajn..jen mě pobolívá v podbřišku tak mě to děsí, ale dr říkala že je to v pohodě, že to muže být ještě dlouho..ale je to stejné jako bych měla dostat MS :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
18.9.12 09:17

@MakysekM nestraš :cert:, určitě je všechno vpořádku a tak to i zůstane!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
18.9.12 09:21

@Janis69 doufám…ale po těch zkušenostech, kdy vím, že se může ještě tolik pokazit..když už to několikrát zkončilo se prostě bojím, ale doufám… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
18.9.12 09:33

@MakysekM chápu, ty obavy budou ještě nějakou dobu trvat, než se člověk hodí trochu do klidu, že by snad už mělo být všechno ok. ;), hlavně po těch špatných zkušenostech, kdy jenom trneme, jak to zase dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
18.9.12 15:07

Holky, tak mi zavedli jednoho bobka a dva zmrazili. 1.10.2012 jdeme na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.9.12 15:08

@jaket tak hodně štěstí :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie