Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jaket rozhodně ne..mě výslovně zakázali teplé koupele..návštěvy bazénů a tak podobně..takže bych neriskovala. ![]()
@Janis69 Dobré ránko
V té době budu 11den po ET a na manžela se odmítám dívat
buď oba a nebo nikdo. Takže má smůlu
![]()
@jaket píše:
@Janis69 Dobré ránkoV té době budu 11den po ET a na manžela se odmítám dívat
![]()
![]()
![]()
buď oba a nebo nikdo. Takže má smůlu
![]()
![]()
Tak si udělejte jenom nějaký relaxační odpočinkový prodloužený víkend bez těchto aktivit, procházky, čumendo na něco atd.
Nevím teda, jak moc se může třeba po ET cestovatautem, nevím jestli to třeba taky nevadí, pokud se jede někam dál.
@Janis69 Máme to dvě hodiny cesty, takže pohodička, ano budem se procházet, válet se a užívat si babího léta…program bude i tak…jen máme rádi termály a sauny, ale nedá se nic dělat. Možná si ve čtvrtek ráno udělám test to bude 9 den po ET to, ale ještě nemusí byt 100% výsledek co.
@Janis69 Já jsem normálně autem jela hned ten dlší víkend 100km k našim…a musela jsem řídit..děsná zácpa na dálnici takže nervy jako blázen
a D1 je jako nankodrom…a naštěstí v pohodě ![]()
Já jsem při prvním IVF těch 14 dní opravdu skoro pořád jen ležela odpočívala…ted jsem si řekla, že to stejně nepomohlo a ted už jsem dělala všechno uplně normálně..tedy krom zvedání čeho koliv těžšího…ani nákup z auta jsem nevynášela… Myslím že i nějaké masáže a tak si klidně může dopřát…
@jaket nechcete mě vzít sebou??? ![]()
@MakysekM Ráda bych Tě vzala sebou
ale pobyt je pro dva a bez manžela nedám ani ránu
Tak snad příště ![]()
@MakysekM já jsem taky vcelku fungovala normálně, chodila jsem do práce a nijak to neprožívala, jen to zvedání těžších věcí jsem vynechala. Ale u mě to stejně neklaplo.
Dneska ráno jsem si píchala první injekci
v tom mém dalším pokusu, úplně jsem se na to těšila.
Holky nemáte zkušenosti vlastní nebo z dolechu s kotvičníkem? Prý je dobrý na dozrávání vajíček. Bývá buď sušený nebo v kapkách a možná i v nějakých bobulích. Jsem si ho včera koupila sušený v lékárně, že si teda budu z něj dělat čajíčeka popíjet.
@jaket píše:
@Janis69 Ty začínáš komplet nové IVF a nebo jen KET?
Komplet nové, já jsem neměla žádné mražáčky, dozrály mi dvě vajíčka ty mi zavedli. Měla jsem minimálku, už si to musím platit všechno sama a normální IVF by mě vyšlo hodně, i když ve finále k té sumě stejně asi dospěju.
@Janis69 A zjistili, kde byla chyba? Nebudou Ti dělat nějaké další vyšetření? Máš imunologické vyšetření?
Jaket, mám všechny vyšetření, snad kromě AMH, brali nám oběma krev při první konzultaci v caru a mě zjistili zvýšenou hodnotu FSH 12,56,ale prý to neni tak hrozný. Přikládají problém tomu, že vajíčka nejsou kvalitni vzhledem k mému věku a těch je tam asi uź víc, než těch dobrých.
Ahoj holky, dneska jsem byla na UZ a Ket se konat nebude. bohižel namám ani sliznici ani folík. Tak se musí čekat na další cyklus. Holky, netušíte, jestli není nějaký čajík na růst sliznice-úprava cyklu? třeba kontrzhel, maliník…v bylinkách se neorientuji. Díky za radu.
@lenun možná by to chtělo spíš stimulovaný ket..tam je estrofem na sliznici a folíky nepotřebuješ
![]()
@lenun kontryhel..s tím moc opatrně..mě dokonce zastavil ket
![]()