IVF srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
21.9.12 07:32

@jaket rozhodně ne..mě výslovně zakázali teplé koupele..návštěvy bazénů a tak podobně..takže bych neriskovala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
21.9.12 07:33

@Janis69 Dobré ránko :mavam: V té době budu 11den po ET a na manžela se odmítám dívat :D :D :D :D buď oba a nebo nikdo. Takže má smůlu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
21.9.12 07:34

@MakysekM Holky děkuji :hug: Vydržená věc…nepůjdeme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
21.9.12 07:41
@jaket píše:
@Janis69 Dobré ránko :mavam: V té době budu 11den po ET a na manžela se odmítám dívat :D :D :D :D buď oba a nebo nikdo. Takže má smůlu :lol: :lol: :lol:

Tak si udělejte jenom nějaký relaxační odpočinkový prodloužený víkend bez těchto aktivit, procházky, čumendo na něco atd. :D Nevím teda, jak moc se může třeba po ET cestovatautem, nevím jestli to třeba taky nevadí, pokud se jede někam dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
21.9.12 07:51

@Janis69 Máme to dvě hodiny cesty, takže pohodička, ano budem se procházet, válet se a užívat si babího léta…program bude i tak…jen máme rádi termály a sauny, ale nedá se nic dělat. Možná si ve čtvrtek ráno udělám test to bude 9 den po ET to, ale ještě nemusí byt 100% výsledek co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
21.9.12 07:51

@Janis69 Já jsem normálně autem jela hned ten dlší víkend 100km k našim…a musela jsem řídit..děsná zácpa na dálnici takže nervy jako blázen :mrgreen: a D1 je jako nankodrom…a naštěstí v pohodě :lol:
Já jsem při prvním IVF těch 14 dní opravdu skoro pořád jen ležela odpočívala…ted jsem si řekla, že to stejně nepomohlo a ted už jsem dělala všechno uplně normálně..tedy krom zvedání čeho koliv těžšího…ani nákup z auta jsem nevynášela… Myslím že i nějaké masáže a tak si klidně může dopřát… :palec: @jaket nechcete mě vzít sebou??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
21.9.12 08:03

@MakysekM Ráda bych Tě vzala sebou :lol: ale pobyt je pro dva a bez manžela nedám ani ránu :lol: Tak snad příště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
21.9.12 08:04

@MakysekM já jsem taky vcelku fungovala normálně, chodila jsem do práce a nijak to neprožívala, jen to zvedání těžších věcí jsem vynechala. Ale u mě to stejně neklaplo.
Dneska ráno jsem si píchala první injekci :dance: v tom mém dalším pokusu, úplně jsem se na to těšila.
Holky nemáte zkušenosti vlastní nebo z dolechu s kotvičníkem? Prý je dobrý na dozrávání vajíček. Bývá buď sušený nebo v kapkách a možná i v nějakých bobulích. Jsem si ho včera koupila sušený v lékárně, že si teda budu z něj dělat čajíčeka popíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
21.9.12 08:08

@Janis69 Ty začínáš komplet nové IVF a nebo jen KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
21.9.12 08:15
@jaket píše:
@Janis69 Ty začínáš komplet nové IVF a nebo jen KET?

Komplet nové, já jsem neměla žádné mražáčky, dozrály mi dvě vajíčka ty mi zavedli. Měla jsem minimálku, už si to musím platit všechno sama a normální IVF by mě vyšlo hodně, i když ve finále k té sumě stejně asi dospěju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
21.9.12 08:21

@Janis69 A zjistili, kde byla chyba? Nebudou Ti dělat nějaké další vyšetření? Máš imunologické vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
21.9.12 14:58

Jaket, mám všechny vyšetření, snad kromě AMH, brali nám oběma krev při první konzultaci v caru a mě zjistili zvýšenou hodnotu FSH 12,56,ale prý to neni tak hrozný. Přikládají problém tomu, že vajíčka nejsou kvalitni vzhledem k mému věku a těch je tam asi uź víc, než těch dobrých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
21.9.12 20:27

Ahoj holky, dneska jsem byla na UZ a Ket se konat nebude. bohižel namám ani sliznici ani folík. Tak se musí čekat na další cyklus. Holky, netušíte, jestli není nějaký čajík na růst sliznice-úprava cyklu? třeba kontrzhel, maliník…v bylinkách se neorientuji. Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.9.12 07:34

@lenun možná by to chtělo spíš stimulovaný ket..tam je estrofem na sliznici a folíky nepotřebuješ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.9.12 07:35

@lenun kontryhel..s tím moc opatrně..mě dokonce zastavil ket :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie