IVF srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
11.9.12 15:05
@lenun
@lenun píše:
@denisa 76 no vidíš, a já jsem zase na něj neslyšela žadnou kritiku.Jsou tam hodný a snaží se pomoc. další věc je, že si nemůžu dovolit dojíždět někam daleko. Mám dítě, o které se musím celodenně starat.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
11.9.12 17:02

@Janis69 jáá stále čekám na tvůj testííík :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
12.9.12 07:15

@MakysekM no tak jsem si ten testík někdy včera odpoledne udělala a druhá / nikde :,(. Takže jsem to náležitě obrečela, totálně mě to rozhodilo a do večera mě z toho bolelo břicho. A už si žádný další dělat nebudu a počkám až na páteční kontrolu v caru z krve. :? Vím, že to nemusí ještě znamenat, že to nedopadlo, ale přece jenom by se tam už aspoň něco objevilo ne? Byla jsem včera 11.den od ET. Naděje tam sice ještě pořád je, ale budu už asi i připravená na špatné zprávy. Ještě jsem si zkoušela ráno měřit bazální teplotu a mám ji zvýšenou 37,5, ale to už ja asi jako že se tonoucí stébla chytá. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
12.9.12 07:30

Tady je docela zajímavý článek ohledně testování atd.,tak sem vkládám odkaz pro zajímavost.
 http://merenibt.xf.cz/tehutesty.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.9.12 07:54

@Janis69 tady to se u nás tak nebere.My máme v děloze už hotová několika denní embrya..celkově ty umělková míma jsou ve všem jiná :roll: :roll: :roll:
S testováním už počkej na krev..11den by už něco mělo být, ale znám případy, kdy se něco objevilo až třeba 13den. Záleží jaká máš embrya..blasty dělají čárku mnohem dřív.
Bazálku taky nějak neřeš..pokud vkládáš utrogestan tak ti jí drží právě on :jazyk: Ty hormony fakt jsou peklo a tělo dokonale překopou. Takže držím palečky at se to vybarví k lepšímu :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
12.9.12 08:09

@denisa 76 díky :hug: Měla jsem dvoudenní embryjka. Taky jsem si říkala, že díky tomu utrogestanu to může být všechno zkreslené a stejně mi nezbývá nic jiného, než počkat, asi tomu už teď nijak nepomůžu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.9.12 08:54

@Janis69 hele pokud jsi měla 2denní tak ještě posečkej..jsou to malý prdolky co mají do blast hodně daleko a může jim to trvat déle..opravdu :* Ale samozřejmě nemusí..víš jak to je..přeju ti tu první variantu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
12.9.12 09:12

@denisa 76 no právě, ale díky za povzbuzení. Uvidím v pátek, co mi vydedkujou z té krve. Úplně nejlepší by bylo, kdybysme mohly po ET zalízt někde do brlohu jako medvědi a těch 14 dní zaspat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
12.9.12 09:24

@Janis69 tak to stebou plně souhlasím. Hned bych si nějaký brdloch našla. Zrovna včera jsem to říkala manžílkovy, že další pokus bude uplně jinak. Zalezu do postele a vylezu jen při potřebě na WC a pak až na krev.
Janis držim ti palečky a snad v pátek budou pozitivní zprávy. já se teď chystám na krev, ale vím jaký budou hodnoty- 00nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
12.9.12 09:39

@lenun ty jdeš dneska že? Tak se drž :hug:, zvládni to co možná nejlíp a protže my hlky toho vydržíme víc, než dost, tak to nevzdávejme. :* A dej pak vědět, jak jsi teda dopadla a co ti řekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
12.9.12 18:40

Ahoj holčičky… byla jsem celý den mimi tak dočítám..Janis mrzím mě to, že jsi zklamaná z testíku, ale opravdu ještě není nic straceno..hrozně moc ti držím palečky…v pátek na tebe budu myslet :hug: :kytka:
Já dnes opět nevydržela a zašla jsem na krev… HCG je 244,1 takže od pondělí se zvýšilo :dance: :dance: a na testíku už mám obě čárky stejné… :dance: pořád se ale bojím radovat..ještě se toho může tolik stát… už jsem jednou potratila v 6tt :cert:
Lenun co dneska u dr..jak jste se domluvili? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
12.9.12 19:50

Holky, tak jsem dnešní návštěvu u dr. docela zvládla, v krvy nic nenašli, což mě bylo jasný a další postup je - 21.9 mám UZ a podle výsledků(sliznice a folíku)se bude transferovat nebo čekat na další cyklus. Pokud ani další cyklus nebude sliznice, tak v listopadu dostanu estrofem a horá do KETu. Ale nějak tomu nedávám moc úspěchů. prostě tomu našemu mrazáčku nevěřím, že zvládne rozmražení a sobě nevěřím, že vyprodukuju jak sliznici, tak folík. minule mi dával estrofem docela ve vyšších dávkách a stejně z toho nic nebylo.asi se budu muset trochu pídit, jestli nemám něco v děloze, co se mimískům nelíbí. i když na laparce nic nebylo, teda krom srůstů v břiše.

@MakysekM moc gratuluju a je skvělý, že ti ty hodnoty šly tak hezky nahoru. uvidíš, že to vyjde :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
13.9.12 07:13

@lenun zkusila bych k estrofemu přidat náplasti..jsou silnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
13.9.12 07:25

@MakysekM Ted to je úžasný, jak ti to HCG stoupá :dance:,tak držím pěsti, ať to tak pokračuje zdárně dál. Já už jsem spíš připravená na tu horší variantu. Jestli najdu odvahu, tak testnu možná zítra ráno, než pojedu na kontrolu. :( Ale spíš už přemýšlím, kdy nejdříve bych mohla jít na další pokus. Aspoň ještě jednou bych to chtěla zkusit, pokud by to teda neklaplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
13.9.12 14:13

@Janis69 já bych asi vydržela až do krve, Zítra dej hnedka vědět jak jsi na tom. Moc držím palečky, aŤ je tam minimálně 400.včera jsem se ptala, co dál, tak na ket hned, pokud bude sliznice a ivf nejdřív za 3 měsíce. Tak to u nás vidím, že si dám repeté po novém roce. Bohužel ale už poslední pokus.Do dalšího už nepůjdu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí