Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holčičky
byla jsem celý víkend u našich, ale ani tak jsem nevydržela a testík udělala už v sobotu… jenže neměli s citlivostí 10 tak jsem měla 25 a z odpolední moči byl krásně viditelný duch…nic vykoukaného dnes už jsem měla citlivost 10 opět to nebylo z raní moči a je krásně vidět druhá čárka..není úplně stejná jako kontrolní..ale jsou tam
Snažím se radovat, ale nejak mi to nejde..protože minule jsem ty dvě čárky měla také…a nic z toho nebylo od včera mě bolí chvílema vaječníky…tak se bojim ![]()
@MakysekM Tak to moc gratuluju
a teď se jen opatruj a nedělej nic těžkýho. určitě to vyjde. Já teď čekám na telefon od švagrovky a jedem rodit. budu s ní u porodu, tak se docela těším, ale zároveň je mi nějak smutno, že já zatím nic.
@lenun děkuji..ale jak říkám, minule jsem také měla krásné čárky a z apár dní to bylo v háji
Držím palce u porodu..to tedy budeš mít zážitek. Já dnes byla u sestřenky co potratila v 7měs…a je to hrozné..chudina je z nervama uplně v háji… ![]()
@MakysekM 3vagrovka má zatím stahy po 10min, ale dáme si cvičný odjezd do nemocnice. minulý týden měla blbou křivku ctg a mám strach, aby nedopadli jako my- akutní sekce. Tvojí sestřenky je mi moc líto, ale někdy tohle je lepší než mít postižený dítě (vlastní zkušenost
) a nebo úmrtí po porodu. Ale konec takových úvah a radši myslet na to, že budeš mít mimčo.
Dobré ranko, tak jsem po 6 teta a mám 6 neteř. takový porod bych chtěla jednou mít. V 23h. jsme tam přijely, než švagrovku natočili a vyšetřili utekla hodina a to nás chtěli poslat domu, že se tam nic moc neděje. Ale švagrovka spustila, že jí to hodně bolí a tak nás tam nechali a malá byla ve 3 hodiny na světě. je úžasná, krásná a hodná
![]()
@denisa 76 Denis píchala jsem si to od 6. do 11. dne každý den. Měla jsem merionala vždycky jsem míchala 4 ampule s tím práškem a 1 ten roztok. No dávka jak pro koně… ![]()
@lenun Jsem se nějak nedostala přes víkend k počítači. MS bych měla za normálních okolností dostat dneska nebo zítra, ale nevím, jestli by mi to stejně nezabrzdil utroš, i kdyby bylo něco špatně. Tobě už se kontrola blíží co? A máš pravdu, že pro holky bez dětí to musí být ještě větší psycho, i když to je asi pro všechny, co si tím prochází ![]()
@MakysekM Tak to já taky gratuluji
. Já se zatím testovat pořád t bojím, asi to ještě nebudu pokoušet. A jsem zvědavá, jak dlouho to vydržím. ![]()
Holky děkuji..ale fakt se ještě bojím mít radost…
Janis..a kolik dní jsi po ET?
@MakysekM No teď nad tím přemýšlím, jestli by mi taky bylo už něco na testíku vidět. Na ET jsem byla 31.8.,takže dneska desátý den. Jinak se cítím až nějak moc dobře, bříško nebolí, jen občas tam něco jakoby cítím tak nevím, jestli je to dobře nebo špatně, ach jo. ![]()
@Janis69 jejd tak ho honem zkus..vždyt já byla na ET 3.9. Určitě bude už něco vidět
Moooc držím palečky…
@MakysekM Tak jestli najdu dneska odpoledne odvahu nebo zítra ráno, tak to zkusím, ale bojím, bojím.
Ale na OPU jsi byla myslím o dva dny dříve nebo si to pletu? A měla jsi PK. Já jsem byla na OPU 29.8.
@Janis69 já byla na OPU 28.9. takže o den dřív…Kup si testík s citlivostí 10 a určo tam něco bude
![]()