IVF srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
5.9.12 09:07

Dobré ráno holky..jakpak se máte? Kašlete na váhu..to jsem ted hodila za hlavu…mimi je důležitější. :kytka: Holky mě od OPU hrozně bolí prsa…to je děs.. Včera jsem šla kolem lékárny a už jsem chtěla koupit testík..abych ho měla nachystaný..ale odolala jsem… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
5.9.12 09:17

@MakysekM Dobré ráno, jo jediné co mi porostly jsou prsa…a to teprve stimuluji!!! Budeš testovat a nebo počkáš až na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
5.9.12 09:28

@MakysekM Tak prsa mě taky začínají bolet, ale mě v době před MS bolí skoro vždycky a nevím jestli tomu teď nepřispívá třeba i utrogestan. Asi ho taky určitě teď zobeš. :lol: Já jeden testík doma mám a doufám, že budu odolávat co nejdéle, aspoň ještě týden… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
5.9.12 09:37

@Janis69 jasně…určitě je to z léků..protože mě bolely ještě před transferem :-) takže od mimča to nebude :-))Já udělám testík příští týden. Při minulém IVF jsem měla // devátý den po transferu…do 12teho dne se čárečky držely..pak začala ta druhá slábnout… bylo to biochem. těhu. :cert: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
5.9.12 14:42

Ahoj holky, mě prsa bolí taky a to dost festovně. teď jsem ve fázi, že břicho mě nebolí, cítím se skvěle, unavená nejsem a tak přemýšlím, jestli mám vůbec nějaký těhu příznaky. jediný co mě trápí, že mám návaly a to hlavně v noci. pořád se potím a pak bych se zase uklepala zimou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
5.9.12 21:39

@lenun Teda mám úplně to stejné..dnes v noci mě vzbudila šílená zimnice..musela jsem se obléct a přesto jsem se šíleně klepla…nechápala jsem co se děje a za chvíli mi zas bylo horko…Ale když jsem si četla letáky k těm všem lékům, tak se ani nedivím. :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
5.9.12 21:40

@Janis69 jsem zvědavá jak dlouho odoláš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
6.9.12 07:18

@MakysekM No tak to jsem taky zvědavá… :mrgreen: Pořád přepočítávám na prstech, který den jsem od OPU a ET a vlastně ani nevím, kdy by se mohlo na testu něco objevit. A jak si na tom ty? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.9.12 12:52

Ahoj holky, sice nepatřím do vaší skupiny, ale ráda bych vás všechny povzbudila a držím vám všem palce ať to vyjde. Začalo to před třemi lety, kdy jsem opakovaně prodělala mimoděložní těhu, takže jsem přišla o oba vejcovody. Manžel ze začátku nechtěl o ivf ani slyšet, že jsou to zbytečně vyhozené peníze, a že nám jedno dítě úplně stačí a na druhý dítě se prostě necítí. Těch kapesníků bylo hodně. Ale nakonec přišel ten den „D“, kdy konečně dostal rozum a souhlasil. Jenže nad celou akcí viselo jedno veliký „ALE“. Pokud se to nepovede na poprvé, tak končíme.. Takže veškerá radost, přešla do zklamání. Manžel s tím tak nějak počítal, že se to nepovede, takže to nebral vůbec vážně. Nicméně, stimulace proběhla v pořádku, vajíček bylo taky dost, tak jich 11 šlo na ISCI a 8 jich nechali na pospas spermiím. Kupodivu top embryo bylo právě jedno z těch co je nechali na pospas. Hurá, teď ještě transfer a pak jen čekání, nervování a strach. Taky ve mě hlodal pokušitel, který mě nabádal udělěj si test.. ale říkám si buď to vyjde nebo ne a zbytečně se nervovat, že tam ty dvě // nejsou.. Ale konec dobrý všechno dobré. Na prosinec čekáme mrňouska a věřte nebo ne, těší se i manžel :hug:. Takže neztrácejte naději a věřte v lepší zítřky… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
6.9.12 12:58

@lucyluu Lucyyy děkujeme za povzbuzenííí!!! Dneska mě totiž přepadla depka, že bude něco špatně nebude dost odsatých occytů, pak se nebudou vyvíjet…atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
6.9.12 14:00

@lucyluu Děkujeme :* Je to fakt povzbuzující, když si tu můžeme přečíst tahle pozitivni zprávy a přejať se miminku v bříšku i potom daří. :dance: Přece jenom to o něco zmenší ty obavy a strach, jestli to všechno dobře dopadne, protože ať se bráníme sebevíc, přece jen nervičky pracují na plné obrátky že? Testovat asi zbytečně moc brzo nebudu a nejradši bych to vydržela netestovala doma vůbec ale to asi neklapne. Si vybavím, jak jsem se úplně bála zavolat druhý den po OPU, jak dopadlo oplodnění, srdce mi bušilo jako o závod. :roll:
@jaket Naprosto tě chápu, co asi teď prožíváš, ty myšlenkové pochody máme asi každá úplně stejné, byla jsem na to podobně a hlavně to pořád přetrvává a nemá to konce. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
6.9.12 14:03

@lucyluu Ježíš, já tam mám překlepů…Taky bych si to mohla někdy po sobě pořádně přečíst. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
6.9.12 14:14

Jinak mě dneska nějak od rána bolí v podbřišku a zdá se mi, že i častěji chodím na wecko, ale snažím se teď možná i víc pít. Jsem 6. den o d ET, včera bych řekla, že to bylo víc v pohodě. Tak nevím, jestli je to dobré znamení nebo ne. :? Nemáte s tím některá zkušenosti? Ale možná jsem jen přetažená, v noci jsem se pořád převalovala a nemohla najít vhodnou polohu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
6.9.12 14:15

@Janis69 Janisku je to mazec, celou stimulku jsem byla v pohodě, ale jak se blíží OPU tak nervy jsou jak špagáty!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
6.9.12 14:17

@jaket kdy jdeš vlastně na OPU? Už zítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí