IVF srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
3.9.12 11:20

Ahojky :-) tak už jsem doma i s mimískama. Z 10 oplodněných byla podle embryoložky 3 špičkové kvality a dve o malinko za nimi..ale také hezké. tak jsem si odvezla dvě ty nej..a zbylé 3 máme v mrazáčku..mám hroznou radost. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
3.9.12 15:31

@MakysekM To je užasné a moooc držím palečky ať se alespoň jedno zavrtá a vydrží 40 týdnů. Máš neschopenku nebo hurá do práce? a čím jsi stimulovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
3.9.12 17:40

@lenun vzala jsem si neschopenku..v práci se nezastavím..tak bych moc v klidu nebyla. Stimulovala jsem gonalem..měla jsem vysoké dávky…a myslím že tomu nejvíc pomohlo PICSI protože spermio máme hrozné..tak vybrali ty správné spermie… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
3.9.12 19:14

@MakysekM Já měla menopur a dávky jsem měla docela nízký. U 1IVF jsem měla hyperstrimulák a odebrali mi 24 vajuch a tak teď se bál a dal mi menší a měla jsem z toho 14 vajuch a 10 se oplodnilo. Jinak já mám do zítřka dovču a pak hurá do práce. Sice jsem na nohou, ale nic namáhavý to není. kdy budeš testit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
3.9.12 19:50

Pokusím se to vydržet co nejdýl :-) ale fakt nevím …na krev jdu až 17.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
3.9.12 20:17

@MakysekM Já to chci vydržet do 10.9 Na krev jdu 12.9. Ale taky nevím, jestli to vydržím. A jak to s tebou prožívá manžílek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janis69
4.9.12 07:54

Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala, ať to všechno mám s kým prožívat. Všechny možné příspěvky si tady pročítám už déle a čerpám z nich nějaké rozumy a doufám a věřím, tak jako vy všechny tady, že to vyjde. Měla jsem minimálku, protože jsem už samoplátce kvůli věku a podařilo se mi „snést“ :) pouze 2 vajíčka. Ale jak mi říkal pan doktor, stačí jedno zralé vajíčko…Minulou středu jsem absolvovala OPU, obě vajíčka se podařilo oplodnit, využili jsme PICSI, protože máme špatný spermiogram (8% progresivních nebo jak tomu říkají) a v pátek jsme si pro ně jeli. Vyvíjeli se zatím, tak jak mají a teď teda to šílené čekání, jestli se u mě fazolky dobře zabydlí. A asi to cítíme všecny tak, že celý ten proces není vůbec tak náročný fyzicky, jako teda že je to psycho. Jinak jezíme do centra do Zlína. Všem vám držím pěstičky!!!

• Citovat
  • Upravit
2681
4.9.12 08:48

Ahoj Janis..vítám tě mezi námi…to je supor..já také chodím do Zlína. :kytka: a pro mimisky jsem si byla včera…také jsme měli PCSI..protože spermio ještě horší než vy..pouze 4% progresivních. :cert: Zaregistruj se tu a přihlaš at jsi tu jako přihlášená a můžem reagovat na tvé příspěvky. Odkud jsi? Máš už děti? a kolik ti tedy je? jejd já jsem zvědavá :mrgreen: Ke komu chodíš? Já k dr. Slovákové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
4.9.12 08:52

@lenun Lenun…no jak to prožívá..je to chlap takže né tak jako já..hlavně ted tu mám na týden mamku na návštěvě…a ona neví že jsme byli na dalším IVF tak o tom moc doma ted nemluvíme…nikomu jsem to tentokrát neříkala, protože mě pak ničili ty otázky jestli se to povedlo..a soucitné pohledy..bylo to pro mě ještě horší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janis69
4.9.12 09:11
Ahojky, všimla jsem, si taky jezdíš do Zlína. Mám už dospělé děti, dcera bude mít teď 22 a syn 21. Je mi 43 let, ale mám přítele, který děti nemá, nejdříve jsme to pořád odkládali a pak se rok vůbec nedařilo, tak jsme to začali řešit a vzhledem ke špatnému spermiu skončili ve Zlíně a já nejsem už taky nejmladší, :? takže nás tlačí i čas. No nicméně jak jsme to začali řešit ve Zlínw, tak se mi hned podařilo otěhotnět spontánně, ale bohužel to koncem března skončilo v 10tt zamlklým těhu, embryjko se přestalo vyvíjet :,(, takže pak pauza a když jsem začala v červnu s minimálkou, tak mi nedozrálo ani jedno vajíčko, tak jsme to teď zkusili s mega dávkama, no a aspoň ty dvě dozrály. Ale nervičky teda pracovaly a nemyslet na to bohužel nejde. Jinak chodím ke Křenkovi, minulý týden měl dovolenou, takže na kontrole jsem byla u Slovákové :palec: (působila na mě hrozně optimisticky a pozivně, fakt je suprová), OPU mi dělal Chovanec a transfér zase Slováková. Jsem z Přerovska. No a teď se tu pokusím nějak teda zaregistrovat. :D
@MakysekM píše:
Ahoj Janis..vítám tě mezi námi…to je supor..já také chodím do Zlína. :kytka: a pro mimisky jsem si byla včera…také jsme měli PCSI..protože spermio ještě horší než vy..pouze 4% progresivních. :cert: Zaregistruj se tu a přihlaš at jsi tu jako přihlášená a můžem reagovat na tvé příspěvky. Odkud jsi? Máš už děti? a kolik ti tedy je? jejd já jsem zvědavá :mrgreen: Ke komu chodíš? Já k dr. Slovákové…
  • Citovat
  • Upravit
2681
4.9.12 09:16

A čím jsi tedy stimulovala? Já měla gonal 300jednotek denně… také totiž nemám bez léků ovulaci…a s menšíma dávkama jsme při minulém IVF moc neuspěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
4.9.12 09:30
3-7 den clostík, 6.-11. den injekce merionalu (4 ampulky denně, to je asi taky 300 jednotek..?). Mě už tam asi ty vajíčka nedozrávají jak mají, tak jsem ráda, že to dopadlo aspoň takhle. :) Já jsem se s menšíma dávkama taky minule vůbec nechytala :nevim: .Je to ale všechno hrozný nápor na psaychiku, co si budeme vykládat. Nejdřív aby bylo co nejvíc zralých vajíček, pak aby se oplodnily, pak aby se dobře vyvíjely a zavrtaly…no mazec :-O
@MakysekM píše:
A čím jsi tedy stimulovala? Já měla gonal 300jednotek denně… také totiž nemám bez léků ovulaci…a s menšíma dávkama jsme při minulém IVF moc neuspěli.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
4.9.12 09:40

Ahoj holky, Jani vítám tě tady. je to super, že nás tady bude víc. Dneska jsem měla pěkný cuky zase čůrat na testík, ale odolala jsem. stejně by tam nic nebylo. nejhorší jsou ty články, když holky píšou, že už 6,7, 8 den po et měly //. Já jsem 6den a hrabe mi jak nikdy. K tomu mi bylo k ránu zle jak před MS a tak červík hlodá o to víc.

jak jsem se ptala na reakce manžílka, tak u nás je to podobné a chvíle mám pocit, že manžel do toho šel jen pro klid domova. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
4.9.12 09:40

Jojo…dr říkají hlavně být v klidu..ale to tedy rozhodně nejsem..ty nervy jsou hrozné. Jak dlouhou jste měli kultivaci? Máte tedy zavedené dvě? Koukám že registrace se zdařila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
4.9.12 09:43

@lenun Lenun…to jsou chlapi…my se dokonce v pátek tak pohádali, že jsem mu řekla že v pondělí na žádný transfer nejedu..no samozřejmě že bych jela ikdyby jsme se ještě neudobřili… :mrgreen: ale pak má být člověk v klidu.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí