Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky
tak už jsem doma i s mimískama. Z 10 oplodněných byla podle embryoložky 3 špičkové kvality a dve o malinko za nimi..ale také hezké. tak jsem si odvezla dvě ty nej..a zbylé 3 máme v mrazáčku..mám hroznou radost. ![]()
@MakysekM To je užasné a moooc držím palečky ať se alespoň jedno zavrtá a vydrží 40 týdnů. Máš neschopenku nebo hurá do práce? a čím jsi stimulovala?
@lenun vzala jsem si neschopenku..v práci se nezastavím..tak bych moc v klidu nebyla. Stimulovala jsem gonalem..měla jsem vysoké dávky…a myslím že tomu nejvíc pomohlo PICSI protože spermio máme hrozné..tak vybrali ty správné spermie… ![]()
@MakysekM Já měla menopur a dávky jsem měla docela nízký. U 1IVF jsem měla hyperstrimulák a odebrali mi 24 vajuch a tak teď se bál a dal mi menší a měla jsem z toho 14 vajuch a 10 se oplodnilo. Jinak já mám do zítřka dovču a pak hurá do práce. Sice jsem na nohou, ale nic namáhavý to není. kdy budeš testit? ![]()
Pokusím se to vydržet co nejdýl
ale fakt nevím …na krev jdu až 17.9.
@MakysekM Já to chci vydržet do 10.9 Na krev jdu 12.9. Ale taky nevím, jestli to vydržím. A jak to s tebou prožívá manžílek?
Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala, ať to všechno mám s kým prožívat. Všechny možné příspěvky si tady pročítám už déle a čerpám z nich nějaké rozumy a doufám a věřím, tak jako vy všechny tady, že to vyjde. Měla jsem minimálku, protože jsem už samoplátce kvůli věku a podařilo se mi „snést“
pouze 2 vajíčka. Ale jak mi říkal pan doktor, stačí jedno zralé vajíčko…Minulou středu jsem absolvovala OPU, obě vajíčka se podařilo oplodnit, využili jsme PICSI, protože máme špatný spermiogram (8% progresivních nebo jak tomu říkají) a v pátek jsme si pro ně jeli. Vyvíjeli se zatím, tak jak mají a teď teda to šílené čekání, jestli se u mě fazolky dobře zabydlí. A asi to cítíme všecny tak, že celý ten proces není vůbec tak náročný fyzicky, jako teda že je to psycho. Jinak jezíme do centra do Zlína. Všem vám držím pěstičky!!!
Ahoj Janis..vítám tě mezi námi…to je supor..já také chodím do Zlína.
a pro mimisky jsem si byla včera…také jsme měli PCSI..protože spermio ještě horší než vy..pouze 4% progresivních.
Zaregistruj se tu a přihlaš at jsi tu jako přihlášená a můžem reagovat na tvé příspěvky. Odkud jsi? Máš už děti? a kolik ti tedy je? jejd já jsem zvědavá
Ke komu chodíš? Já k dr. Slovákové…
@lenun Lenun…no jak to prožívá..je to chlap takže né tak jako já..hlavně ted tu mám na týden mamku na návštěvě…a ona neví že jsme byli na dalším IVF tak o tom moc doma ted nemluvíme…nikomu jsem to tentokrát neříkala, protože mě pak ničili ty otázky jestli se to povedlo..a soucitné pohledy..bylo to pro mě ještě horší ![]()
@MakysekM píše:
Ahoj Janis..vítám tě mezi námi…to je supor..já také chodím do Zlína.a pro mimisky jsem si byla včera…také jsme měli PCSI..protože spermio ještě horší než vy..pouze 4% progresivních.
Zaregistruj se tu a přihlaš at jsi tu jako přihlášená a můžem reagovat na tvé příspěvky. Odkud jsi? Máš už děti? a kolik ti tedy je? jejd já jsem zvědavá
Ke komu chodíš? Já k dr. Slovákové…
A čím jsi tedy stimulovala? Já měla gonal 300jednotek denně… také totiž nemám bez léků ovulaci…a s menšíma dávkama jsme při minulém IVF moc neuspěli.
@MakysekM píše:
A čím jsi tedy stimulovala? Já měla gonal 300jednotek denně… také totiž nemám bez léků ovulaci…a s menšíma dávkama jsme při minulém IVF moc neuspěli.
Ahoj holky, Jani vítám tě tady. je to super, že nás tady bude víc. Dneska jsem měla pěkný cuky zase čůrat na testík, ale odolala jsem. stejně by tam nic nebylo. nejhorší jsou ty články, když holky píšou, že už 6,7, 8 den po et měly //. Já jsem 6den a hrabe mi jak nikdy. K tomu mi bylo k ránu zle jak před MS a tak červík hlodá o to víc.
jak jsem se ptala na reakce manžílka, tak u nás je to podobné a chvíle mám pocit, že manžel do toho šel jen pro klid domova. ![]()
Jojo…dr říkají hlavně být v klidu..ale to tedy rozhodně nejsem..ty nervy jsou hrozné. Jak dlouhou jste měli kultivaci? Máte tedy zavedené dvě? Koukám že registrace se zdařila ![]()
@lenun Lenun…to jsou chlapi…my se dokonce v pátek tak pohádali, že jsem mu řekla že v pondělí na žádný transfer nejedu..no samozřejmě že bych jela ikdyby jsme se ještě neudobřili…
ale pak má být člověk v klidu.. ![]()