Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lenun Markétka
ale jestli by to byl chlapeček tak jsem bezradná… Syn se jmenuje Lukáš.
@MakysekM @MakysekM Markétku chce ségra, takže jsme jí automaticky škrtali. jako druhou variantu máme Ladu a kluka nemáme. Mě se líbí Petr, ale manžel to vžádným případě nechce, takže musíme mít holčičky ![]()
@lenun Dobré ránko..nevim, nevim…
dnes tam budu volat. Ve středu mi řekli, že se to dozvím v pondělí, ale to nevydržím, takže tam dnes zavolám…ted ráno mají zákroky a tak tak v 10 tam zavolám…snad to bude ok.
@MakysekM takto dej hned vědět. Jsem napnutá jak struna. U nássi voláme každý dena pokaždý řeknou jak se mají k světu, kolik je rychlých, kolik buněk mají a kolik to nezvládlo. Včera jsem si volala, jak dopadlo naše poslední embryo a máme ho zamražený. Doufám, že ho potřebovat nebudem. Nevíš jak dlouho je v těle pregnyl?
Příspěvek upraven 31.08.12 v 10:28
@lenun Vím že tu holky psaly, že tak do 9teho dne to může být pregnyl..ale fakt nevím… Jí jsem také hrozně nedočkavá a nervozní jak se jim daří..jestli se aspon nějaké vyvíjí jak má.
Určitě už mrazáčka potřebovat nebudeš:-) kdy máš jít na krev?
Tak jsem to nevydržela a zavolala jsem tak už ted. Ale nic jsem se nedozvěděla. řekli mi že jsou ty embria někde schované a že pro ně není dobré je vytahovat na světlo, že pokud chci tak je vytáhne a podívá se, ale že to nedoporučuje. Ale že dnes odpoledne je budou přendávat do jiného media, tak si mužu zavolat odpol. Sice se na to moc netvářila, ale nenechala jsem se odbít ![]()
@MakysekM tak to já bych určitě volala. nemám silnou vůli vydržet, tak dej vědět. A budeš testit nebo vydržíš do krve. já mám jít na krev 12.9
@lenun do krve určitě nevydržím… minule jsem měla druhou čárku už 9den po transferu..ale bohuže to bylo jen biochem. těhu.
@MakysekM já minule testila 8den a nic, tak jsem se uklidňovala, že je brzy, ale 10den jsem to dostala a bylo vymalováno. A po Ketu jsem testila ráno před krví, abych nebyla úplně v šoku u doktora a taky nic. Teď jsem si řekla, že vydržím až do krve, ale asi to nezvládnu a budu testit dřív.
@Nika Shams píše:
Ahoj, pročítám témata, ale zařadit se někam je těžké. Rada bych založila novou pro všechny, které v tomto období stimulují nebo čekají na vysledek
Tak hezky den
Ahojky..tak jakpak jsi dopadla? ![]()
Tak jsem konečně volala…a řekli mi že se zatím všechny vyvíjí dobře…mám velkou radost..ale vyhráno samozřejmě ještě není
![]()
@MakysekM tak to moooc gratuluju
, jen ať se prckové snaží. Dneska jsem byla vybírat kočárek se švagrovkou, docela mě to vzalo. já chci taky. koupila jsem si testík a v neděli cvičně vyzkouším, jestli už je pregnyl pryč. a pak snad vydržim alespoň do 10. 9. nechci být zklamaná moc brzy. Stejně se bude čekat až na krev
@MakysekM tak jsem si dělala testík a pregnyl je fuč a teď jen čekat a čekat. Včera mě pěkně píchalo v podbřišku, šíleně se pozoruju, už aby byl konec čekání a nějak to dopadlo. A jak se těšíš na zítřek? V kolik na to jdeš? Držím palečky ![]()