IVF srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
692
6.9.12 15:24

@Janis69 tak tvoje stavy mám a znám dost dobře. Včera mi nic nebylo a dneska od rána mám křeče v břiše a ráno mi bylo i na zvracení. Ale taky dost přemýšlím, jestli je to dobře a nebo ne. Dneska jsem byla v lékárně a naštěstí tam byla se mnou mamka, která o tom neví a tak jsem odolala a nekoupila jsem si testík. Testovat budu určitě doma, abych nebyla moc smutná u doktora. docela se ta středa blíží a já mám šílený strach z výsledku /. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
7.9.12 06:24

Dobré ráno holky, tak máme další den za sebou. Dneska jsem už 9den po et a celkem 14dní po opu. pořád si hraju s myšlenkou zkusit test, ale strach je dost velký. nevíte jak je to s MS, kdy asi tak může dorazit? Minule po et přišla 11den a po KET až po vysazení léků. A jak se vám daří? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
7.9.12 06:32

@lenun Dobré ránko lenun, já bych nevydržela už bych dnes testla :? Já jdu dnes na UTZ, tak doufám, že se už dozvím datum OPU!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.9.12 06:48

@lenun Ahojky :mavam: :mavam: záleží co bereš za léky..pokud nemáš nic co ti drží sliznici tak ms doarzí cca ten 10-12 den po et..jinak jak píšeš až po vysazení léků cca do 3-5 dnů.
Test udělej zítra..záleží jaká jsi měla embrya..pokud jsi měla blastičky tak na testu už by se něco mělo ukázat. Tak tfuj tfuj a hodně štěstí ;) :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.9.12 07:25

@lenun dobré ránko…myslím že testík už udělat můžeš… Dušík už by tam být mohl…a nškdo už má hezké dvě čárky..záleží jak stará embrya jsi měla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
7.9.12 07:29

@MakysekM tak jsem to nevydržela a na testu nic :(,takže se asi opakuje lonský pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.9.12 07:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.9.12 07:35

@lenun nesmutni…ted se čárka může, ale také ještě nemusí ukázat… pořád je velká naděje, že se objeví. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
7.9.12 07:44

@lenun hlavně nepanikař, možná je to ještě fakt brzo a zkus testnout třeba pozítří :). Zkušenosti s tím nemá, ale asi je to fakt u každé jinak. A vím, že mi caru kladly sestřičky na srdce, ať hlavně nevysazuju žádné léky, dokud nepůjdu na kontrolu, i kdyby bylo nevím co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
7.9.12 07:56

@lenun :zed: :zed: :zed: :zed: :,( :,( :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.9.12 09:27
@lenun píše:
Dobré ráno holky, tak máme další den za sebou. Dneska jsem už 9den po et a celkem 14dní po opu. pořád si hraju s myšlenkou zkusit test, ale strach je dost velký. nevíte jak je to s MS, kdy asi tak může dorazit? Minule po et přišla 11den a po KET až po vysazení léků. A jak se vám daří? :)
Dobré ráno holky, tak máme další den za sebou. Dneska jsem už 9den po et a celkem 14dní po opu. pořád si hraju s myšlenkou zkusit test, ale strach je dost velký. nevíte jak je to s MS, kdy asi tak může dorazit? Minule po et přišla 11den a po KET až po vysazení léků. A jak se vám daří? :)

Tohle období znám moc dobře, ale myslím si, že 9. den je fakt ještě brzo. Já jsem si měla dělat test až 14.dní po et, taky jsem to nevydržela, ale 12.den už tam byl slabý duch, ale ten se objevil až asi po 5 minutách. Někdy se nemusí objevit vůbec nic, ale z krve je to pozitivní. Mě vlastně ani krev nebrali, jen pořád UTZ. Naděje umírá poslední..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
7.9.12 12:49

Je pravda, že mám ještě 5 dní na to si dělat planý iluze, že se třeba stane zázrak a povedlo se. i když v životě mám takovou smůlu, že už na nic pozitivního nevěřím :,(. Teď jsem se byla schválně podívat na ten test a po delším koukání jsem tam něco vykoukala, alespoň že ta fantazie funguje dobře. Uvidím ve středu ráno jak to bude definitivní. doufám, že vám to vyjde. Někdo tu statistiku úspěchů musí držet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
7.9.12 12:52

@jaket tak už víš datum opu? A kolik bylo dneska folíků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
7.9.12 12:57

@lenun celou cestu z olomouce jsem probrečela po 17denní stimulaci levý vaječník nereáguje jsou tam dva foliky 6,7mm a vpravo 15,10,10,8mm od pondělka porostl jen ten 15mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.9.12 12:57

@lenun pokud jsi tam vykoukala alespon dušíka tak je to fajn… jaký jsi mela testík? zkus další v pondělí… to už uvidíš jestli je ten dušík o něco zřetelnější… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí