IVF srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
692
4.9.12 09:44

@MakysekM my měly dve 5denní blastocysty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
4.9.12 09:48

@MakysekM Já asi moc koukám na americký filmy a nebo jsem najivka, ale chtěla bych mít doma pozornýho empatickýho chlapa. A místo toho pořád řešíme jen jeho práci, která je samozřejmě ta nejtěší, nejzodpovědnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
4.9.12 09:52

@lenun jojo…to znám..a když se odvážím někdy protestovat tam mi vpálí že musí být vždy po mém, což už se nezmůžu ani na slovo protože to vubec není prvada…a raděk pro klid mlčím…protože se ted fakt nechci nervovat. :cert: Chlapi z romantických filmů asi fakt neexistují… :mrgreen: ti skuteční jsou asi z jiné planety. :mrgreen:
S tím testováním to vydrž aspon do 10tého dne… at nejsi zbytečně zklamaná.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
4.9.12 09:59

@MakysekM A jak ti dneska je? Bylo by skvělý, kdyby člověk věděl, jestli už jsou zavrtaný. taky máš utrogestan? Já ho beru 2-2-2 a k tomu prednison 1-0,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
4.9.12 10:05

@MakysekM Ve středu jsem byla na OPU a v pátek na ET, takže asi dvoudenní. Embryoložka nám říkala, že jim bude líp u mě, v přirozeném prostředí. Ale to máme asi každá jinak. Já jsem si neměla moc z čeho vybírat a čekat, jestli by zvládli třeba PK. Jedno bylo čtyřbuněnčné jedničkové kvality a jedno trojbuněčné. Tak musím doufat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
4.9.12 10:05

Je mi dobře… ale nemyslím na nic jinýho než na to jestli se to povede. Já mám utrogestn 3-1-3.prednison 1-0-0, estrimax 1-0-0, anopirin 1-0-0, a ještě beru calibrum babyplan a listovku… léků jak u nějakýho závisláka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
4.9.12 10:06

Ahoj děvčata, mohu se přidat…podstupuji právě první běh na dlouhou trať a jsem z toho uplně hotová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
4.9.12 10:09

@Janis69 ono se to tak dělá..když je těch embii málo tak se transfer dělá hned po dvou dnech… také jsem to tak minule měla..protože byli jen 3 vajíčka…přežilo jen jedno do transferu.ale tentokrát se jich oplodnilo víc tak jsme dali PK ale hrozně jsem se bála že to tak dlouho nevydrží..chtěla jsemje mít u sebe dřív. Je tu spousta holek co meli i 20 vajíček a do transferu nevydrželo žádné… A v jedné uzavřené skupině kde jsem ..tak je holčina co měla 3 vajíčka a už má miminko…takže je duležitější kvalita než kvantita :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
4.9.12 10:10

@Janis69 a kdy jdeš na krev? já byla v pátek 24.8 na opu a pro mimísky jsem jela ve středu 29.8. na krev jdu 12.9.ale to čekání je děsběs. Kolik tě to stálo, když jsi samoplátce? Teda jestli se můžu zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
4.9.12 10:12

@jaket Ahojky, tak tě tady vítám. ajak zvládáš stimulku? už jsi byla na UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
4.9.12 10:13

@jaket ahojky…také tě tu vítáme… :kytka: takže teprve pícháš injekce? jakou máš dávku gonalu? Určitě všechno zvládnete… :kytka: kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
4.9.12 10:19

Děvčátka dnes mám narozeniny :D 31let, mám syndrom AHM takže jsem začala s gonalem 22.08. s 37,5jednotkami, pak mi to po 1.UTZ navýšili na 75j. a zítra začínám 150j. do pátku a v pátek mám 3. UTZ…stimulka uplně v pohodě jen slabě pobolívají vaječníky. Je to moje první IVF vše je pro mě nové, nevím na co se mám ptát, mám hlavu, jak balon…foliky malé v levo včera dva 6,7mm a v pravo 4 - 8,9,10mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
4.9.12 10:23
@lenun píše:
@Janis69 a kdy jdeš na krev? já byla v pátek 24.8 na opu a pro mimísky jsem jela ve středu 29.8. na krev jdu 12.9.ale to čekání je děsběs. Kolik tě to stálo, když jsi samoplátce? Teda jestli se můžu zeptat.

Na krev jedu 14.10., OPU bylo 29.8 a pro fazolky jsme jeli 31.8. a to čekání je fakt hrůza. Vidím, že jsi v procesu o kousek přede mnou ;) No a za léky jsem dala okolo 7000,–, narkóza 2 000,–, OPU a ET 13 000,– a za PICSI 3 000,– Takže když to spočítám, asi 25 0000,–. Ale :cert: vem peníze, jen kdyby to vyšlo :*. A samozřejmě to přeju i vám všem holky, protože kdo si tím neprochází, tak to fakt nepochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
4.9.12 10:26

@jaket Vše nejjjjjjj k narozkám :kytka: :kytka: :kytka: Určitě ti to vyjde a budeš mít krásný dáreček. Ty foliky zase tak malý nejsou a je jich docela dost. Mě u první stimulky nic nebylo, až jsem si říkala, že to není normální. Pak mi odsáli 24 vajíček a začal dost velký břichabol. A teď u druhýho IVF mě břicho pro jistotu bolelo hned a prsa se k tomu musely přidat taky. přece nebudou pozadu. A ve finále jsem měla 14 vajíček a teď snad mám zavrtaný alespoň jedno. Pořád jim domlouvám, ať to se mnou zkusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
4.9.12 10:27

@jaket tak to jsme stejně staré…přeji všechno nej k narozkám..hlavně to miminko :kytka: Tedy to máš hodně malou dávku…já měla 300j,
Těch folíků nemáš moc, je dobře že ti zvedli dávku. Jaký máte spermiogram..budete mít ICSI? nebo necháte oplodnit bez pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí