IVF srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
22.8.12 12:34

@Nika Shams ty peníze za vše jsou fakt hrozné. Minule jsme měli je ICSI a stálo nás to 26tis a ted s PICSI to bude o 11tis víc… :cert:Minule jsem měla 9 vajíček, jen 3 se oplodnily a jen jedno přežilo kultivaci..takže také nic moc. Tentokrát mám vyšší dávky tak snad bude větší uroda. Jedno dítko už mám..takže bych neúspěch nebrala jako nějakou životní tragédii, ale těžko bych se stím vyrovnávala. Zatím si to vubec neumím představit, že bych to vzdala. Do toho mi minulý týden syn při narozeninách řekl..že si nejvíc přál..aby jsme měli mimčo, že chce bráchu nebo segru… :nevim:
Holky nativ spočívá v tom, že se nestimuluje léky..a uděláse se odber vajíček které se samy vytvoří? takže se cena sníží jen o ty léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
22.8.12 12:39
@MakysekM píše:
@Nika Shams ty peníze za vše jsou fakt hrozné. Minule jsme měli je ICSI a stálo nás to 26tis a ted s PICSI to bude o 11tis víc… :cert:Minule jsem měla 9 vajíček, jen 3 se oplodnily a jen jedno přežilo kultivaci..takže také nic moc. Tentokrát mám vyšší dávky tak snad bude větší uroda. Jedno dítko už mám..takže bych neúspěch nebrala jako nějakou životní tragédii, ale těžko bych se stím vyrovnávala. Zatím si to vubec neumím představit, že bych to vzdala. Do toho mi minulý týden syn při narozeninách řekl..že si nejvíc přál..aby jsme měli mimčo, že chce bráchu nebo segru… :nevim:
Holky nativ spočívá v tom, že se nestimuluje léky..a uděláse se odber vajíček které se samy vytvoří? takže se cena sníží jen o ty léky?

Kolik je synovi? :)
Základní cena nativu je v Gennetu 10 tis. 14 tis. PICSI od jednoho do 10 - ti kousku. Tentokrat máme ten zaklad a rekla bych, ze uz je to poslední pokus.

• Citovat
  • Upravit
2681
22.8.12 13:44

@Nika Shams Niky synovi ted bylo 11. :D U mě by asi nativ nebyl možný, protože bez stimulace vysokými dávkami nemám ovulaci. Takže neušetřím :lol: Ty máš nějaké dítko? Nebo je to snaha o první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
22.8.12 14:45
@MakysekM píše:
@Nika Shams Niky synovi ted bylo 11. :D U mě by asi nativ nebyl možný, protože bez stimulace vysokými dávkami nemám ovulaci. Takže neušetřím :lol: Ty máš nějaké dítko? Nebo je to snaha o první?

Byla jsem nakoupit a neni mi moc dobre :think:
Já uz jsem stará paka, děti mám 3, ale nového chlapa :D Tak proto

• Citovat
  • Upravit
692
22.8.12 20:40

Ahoj holky, taky sen přidávám do debaty. Dneska jsem byla na poslední kontrole a v pátek opu. Jsem z toho docela nesvá. Na můj vkus mám málo foliků- 10velkých, který se dr. líbily. Ale při prvním ivf jsem měla celkem 24 vajíček, oplodnilo se 13 a jen dvě ve finále přežily a nechytlo se ani jedno. Jinak jsme oba ok. doktor mi snížil dávku Menopuru, měl strach z hyperstymuláku. minule jsem ho měla. Ale pořád mám strach, že to nevyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
22.8.12 20:45
@lenun píše:
Ahoj holky, taky sen přidávám do debaty. Dneska jsem byla na poslední kontrole a v pátek opu. Jsem z toho docela nesvá. Na můj vkus mám málo foliků- 10velkých, který se dr. líbily. Ale při prvním ivf jsem měla celkem 24 vajíček, oplodnilo se 13 a jen dvě ve finále přežily a nechytlo se ani jedno. Jinak jsme oba ok. doktor mi snížil dávku Menopuru, měl strach z hyperstymuláku. minule jsem ho měla. Ale pořád mám strach, že to
Ahoj :)
Nestahuj kalhoty, brod je ještě daleko! :cert: Věř, ze se zadri, i když to třeba poprvé nevyšlo. A 10 vaječníky je krása. Co ty víš, třeba tam ten tvůj prcik čeká. Tak klid a dej vědet. :hug:
  • Citovat
  • Upravit
10978
22.8.12 22:47

Ahoj niko moc, moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.8.12 22:49
@lenun píše:
Ahoj holky, taky sen přidávám do debaty. Dneska jsem byla na poslední kontrole a v pátek opu. Jsem z toho docela nesvá. Na můj vkus mám málo foliků- 10velkých, který se dr. líbily. Ale při prvním ivf jsem měla celkem 24 vajíček, oplodnilo se 13 a jen dvě ve finále přežily a nechytlo se ani jedno. Jinak jsme oba ok. doktor mi snížil dávku Menopuru, měl strach z hyperstymuláku. minule jsem ho měla. Ale pořád mám strach, že to nevyjde.

tak zkus aspon malinko věřit..na to špatné je vždycky dost času ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
23.8.12 18:08

Tak jsem byla dneska u svýho gynďáka. dostala jsem pochvalu, že sliznice je mnohem lepší než u minulého pokusu a foliku je tam tak přiměřeně. na zítřek jsem zvědav. holky, jaký máte zkušenosti a přirozeným oplodněním nebo s napichováním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.8.12 23:12
@lenun píše:
Tak jsem byla dneska u svýho gynďáka. dostala jsem pochvalu, že sliznice je mnohem lepší než u minulého pokusu a foliku je tam tak přiměřeně. na zítřek jsem zvědav. holky, jaký máte zkušenosti a přirozeným oplodněním nebo s napichováním?

co máš na mysli???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
24.8.12 06:19

Mám na mysli, jestli je lepší ICSI nebo je nechat na pospas spermoším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
24.8.12 13:36
@lenun píše:
Mám na mysli, jestli je lepší ICSI nebo je nechat na pospas spermoším.

záleží jak dopadne spermio. Osobně bych nenechala nic náhodě a dala icsi..je i pcsi, ale to fakt záleží jaké jsou spermoně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
24.8.12 18:22

Ahoj holky, tak mám za sebou opu. Šla jsem hned ráno, perfektně jsem se prospala. Anestezioložka byla super, než mě uspala, docela jsme se nasmály. pak dorazil doktor a šlo se na věc. Škoda že jsem u toho spala, všichni tam byli vysmátí. Odsáli mi plno folíků a našli tam 14 vajíček. Prý mám břicho jak cedník děravý. Zítra si mám volat kolik se jich oplodnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
27.8.12 10:05

@lenun Ahojky.gratuluji k úspěšnému OPU :-)) 14 vajíček je fajn a snad se jich oplodní co nejvíc. Máte ICSI? nebo jste to nechali na náhodě? Mě to čeká zítra. Tak jsem už ted nervozní. Při prvním IVF jsme měli ICSI a tentokrát asi pujdem i do PCSI, spermio není nejhorší..ale nechci nic nechávat náhodě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
28.8.12 10:51

@MakysekM moc ti držím palečky, at máte velkou úrodu :lol:. my to nechali náhodě a oplodnilo se jich 1O a zítra jdu na ET. pomalu ve mě začíná hryzat nervozita, aby to dopadlo. kámošky čekají mimčo a mě už zase haraší. Dej vědět, jak jsi dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí