Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MakysekM píše:
@Janis69 jejd tak ho honem zkus..vždyt já byla na ET 3.9. Určitě bude už něco vidětMoooc držím palečky…
A jinak držím pěstičky, ať se // drží a nepustí. Určitě je to úžasný pocit a hned je ti líp že? ![]()
@MakysekM No jo, asi si mě ukecala…
Nějaký doma ještě mám, ale s jakou citlivostí je, to nevím, tak vletím do lékárny a nějakej dobrej si tam koupím.
@Janis69 já právě v sobotu nesehnala 10 tak jsem koupila 25 a byl tam… samozřejmě slabší než na 10 ale byl… Tak pak hned napiš ![]()
@MakysekM To víš, že dám hned vědět. A jak se cítíš? Pobolívá tě třeba něco? Vůbec nevím, jak bych se měla cítit. když jsem v únoru otěhotněla spontánně, tak jsem na sobě nic nepoznala, snad jen, že mě bolelo bříško, jak před MS a ta pořád nikde a my jsme měli jet lyžovat na 5 dní do Rakouska, tak jsem nadávala, že jako na potvoru se mi zpozdí a dostanu to až tam. Takže jsem si to tam ještě pěkně odedřela na lyžích a jak jsme se vrátili, tak mi to nedalo, udělala jsem si test a nechápavě na to hleděla.
, že tam mám // Ale stejně to pak dobře nedopadlo. ![]()
Teď sem tam něco cítím v břiše, ale nevím, jestli to není třeba z té nervozity kolem toho a ze strachu.
@Janis69 pobolívá me v podbříšku, bolí mě prsa a včera mě pálela žáha…jinak nic… Tak tentokrát žádné ližování jen odpočívej ![]()
Ahoj děvčata, tak v pátek jdu na OPU. Dnes folikuly na praco 20,17,10,10,8 ještě mám poslední pero a jednotky 225 a ve středu poslední UTZ a ve čtvrtek pregnyl!!
@jaket Ahojky, ty jdeš na OPU až v pátek, i když máš už dva docela velké folíky, jak tady čtu, ale asi čekají, jestli dorostou ještě ty další nebo já nevím.
Jen mi přijde, že do pátku je to ještě docela dost dlouhá doba, ale oni asi ví, co dělají. Tak hlavně, ať ti to klapne a je všecno do pátku vpořádku. ![]()
@Janis69 Přesně,tak janis chcou, aby porostly ještě i ty maléééé, tak doufám, že vše bude ok!!!
@jaket Aha, tak to jóóóó.
Tak se ti už aspoň blíží a jsi zase o kus dál.
@jaket v kolik si máš píchnout ve čt ten pregnyl a v kolik jdeš v pátek na OPU? pregnyl se musí píchat 36 hodin před opu… a pícháš ted nějaké injekce ještě k těm stimulačním aby ti ty folikuly nepraskly ted předčasně?? protože se mi nezdá že ty velké do pátku vydrží…Každopádně držím palečky ![]()
@MakysekM Dneska jsem si píchla 150j, zítra 225j ve středu UTZ a tam mi řeknou více, ale jestli jsem to dobře pochopila, tak ve čtvrtek si mám píchnout pregnyl, ale vše se upřesní ve středu. Píchám si gonal a zobu prednison a to je vše!!
@jaket ty to máš celé nějaké zvláštní…
Já ještě píchala ke konci na víc injekce aby nepraskly folikuly dřív..a co tady čtu v diskusích tak většina holek..a pregnyl musí být těch 36 hod..jsem zvědavá co ti řeknou ve středu…
@MakysekM Já mám pocit, že jsem zase něco extra už od začátku
![]()