Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jaket super…11 je krásné to jsem u tebe ani nečekala
at se jim daří ![]()
@jaket no to je úžasné, to moc gratuluju. Jen ať jich je moooc. Dávej vědět, jak jsou na tom. Držim palečky, ať hezky rostou.
@lenun píše:
@Janis69 Ahojky, tak čekám a jsem jak struna napnutá. Doufám, že někde oslavuješ.
Tak to dopadlo podle mé předtuchy, krev negativní, ani jedno mimi se nechytlo
Celý pátek až do noci jsem už pak probrečela a byla jsem úplně marná. Ale to vám, co máte taky už za sebou asi popisovat nemusím. Hned jsem vysadila prášky, teď čekám na MS a zkusíme ještě jeden pokus.
Tobě držím dneska pěsti na kontrole a odcházíš s úsměvem na rtu. ![]()
Snad se vám daří dobře děvčátka..já jela v pátek do car na ko a v sobotu musela na sál
no už je líp..narkoza mě sice sedla, ale břicho hnusně bolí
![]()
Holky co to tady čtu
Já jdu zítra na ET máme 3 silné jedince!!!
@Janis69 Janis moc mě to mrzí..achjo..myslela jsem si to, že to nedopadlo, když jsi se neozývala
Vím jak ti je…zažila jsem neúspěch u IVF i nepovedené těhu. Musíš věřit, že to výjde příště…a ono musí..píše že to bude poslední pokus tak to určitě výjde…na kdy to plánujete? Hned další cyklus?
@jaket super..také jsme měli 3 silná a krásná embryjka… jak dlouho jste měli kultivaci?? Zítra hodně štěstíčka..a jen odpočívat at se v klidu zavrtají.
Jinak holky já byla dnes na kontrole a HCG ze středečních 244 stouplo na 1913,8
na UTZ zatím jen dutinka..jsem teprve 4+4tt ale říkala že se klidně ještě může ukázat i druhá..že to se ještě uvidí jestli je jedno nebo dvojčátka. Mám radost a zároven se bojím aby se něco nepokazilo, protože už i tím jsem si prošla…Doufám, že to dobře dopadně a já budu mít hezký dárek pro rodinu k vánocům
dřív to nikomu říkat nechci…
@MakysekM To je super, takový krásný výsledek
, tak ať všechno probíhá, jak má.
Už jsem se z toho jakž takž dostala, hned ráno jsem volala do caru a objednala se na středu. Chci se domluvit, případně hned začít s další stimulací, když už jsem v záběhu…
Dneska už začínám trochu špinit, tak se mi mrcha co nevidět rozjede a snad budu moct hned začít nanovo. Případně probereme další možné varianty. ![]()
@Janis69 Tak to mě moc mrzí, že to nevyšlo. vy nemáte žádný mrazáčky? mě čeká kontrola v pátek a mám strach, co mi řekne. vážně by mě zajímalo, proč se to nevede, když jsme ok a vše je jak má být.
@MakysekM tak to je super číslo, docela bych to typla na dvojčátka. Docela ti závidím, brala bych je všema deseti.
@denisa 76 denis, co se u vás dělo, že jsi šla pod kudlu. Vždyť jsi nic nepsalaže se něco chystá.
@jaket držím palečky ať se mimísek zavrtá. Kolik embryjek budete transferovat?
@lenun No teď jsem na vážkách!! Chtěli jsme 1 a v druhém kole zbývající 2,ale holky mě postrašily, že možná budou už hodně vyvinuté a nepůjdou zamrazit!
@lenun Žádné mražáčky nemáme, měla jsem minimálku, i když docela velký dávky a snesla jsem pouze 2 vajucha, ty zavedli, ale bohužel se ani jedno nechytlo. Nevím, jestli už je to fakt tím věkem, ale jak to tady pročítám, tak se to stává docela často, že to hned nevyjde i některým vám mladším holkám. Tož kde je potom chyba
nevím. Pořád nad tím přemýšlím, jsem úplně bez nálady, nic mě nebaví… ![]()
@denisa 76 No co ty jsi proboha měla za problém? ![]()
@jaket taková úroda
A kolik se jich podařilo oplodnit?
@jaket píše:
Holky co to tady čtu![]()
![]()
Já jdu zítra na ET máme 3 silné jedince!!!
Jo aha, už jsem si všimla. ![]()
@Janis69 janis tvoje pocity plně znám, už jsem si je prožila 3×. Než jsme to rozjeli, tak mi můj gynekolog tvrdil, že se to povede hnedka, že jsme oba zdravý a když se nám povedlo jedno tehu, tak nevidí v ničem problém. a ejhle, máme za sebou 2ivf a nic.taky jsem měla totální depku a všechno mě obtěžovalo, pořád jsem na to myslela, proč já, proč to nejde. teď nás čeká ket a pak poslední ivf a šmitec.
@jaket hlavně taky zvaž ryziko neúspěchů a kolikrát to chcete zkusit. Pokud si necháš zavést v prvních dvou cyklech jen jedno embryjko, tak máte hrazený 4 cykly, pokud si dáte ted 2,tak máte nárok jen na 3.kety se do toho nepočítají. já bych asi šla do jednoho. My jsme teď chtěli taky jen jedno, ale embryolog nám vysvětlil, jak to s nimi vypadá a tak jsme šli do dvou a stejně nic.Ale poslední slovo budeš mít stejně ty, tak uvidíš. Pokud je máte prvotřídí, tak zvládnou mražení a snad i rozmražení.