IVF srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
18.9.12 15:15

@denisa 76 Budu ho potřebovat!!! Děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
19.9.12 13:04

@jaket držím obě pěstičky a tfuj, tfuj… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
19.9.12 13:08

Děkuji moc, moc, moc. Docela bojuji nejistota je pro mě horší než nepříjemná pravda. Kolik dnů po ET jste testovaly? Pobolíval Vás podbříšek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
19.9.12 13:14

No a já začínám od pátku další kolo, domluvili jsme se s dr., že zkusím ještě jednou tu svoji maxi minimální stimulaci :lol:, dneska už se mi MS hezky rozjela, podle ultrazvuku všechno ok a od pátku mám zobat 3×1 clostylbegyt a taky hned píchat tu svoji mega dávku injekcí a v úterý kontrola. Probrala jsem tam s ním všechny možné varianty, co by ještě mohly v mém věku zabrat a pokud se dařit nebude, tak mi navrhoval dárcovské vajíčko, prý to využívá většina žen v mém věku, pokud chce mimčo a mají takových pacientek spoustu, akorát se o tom tak neví. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
19.9.12 13:16

@Janis69 A ví se kde je chyba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.9.12 13:17

@jaket Jaket podbříšek mě pobolíval a pobolívá do těd. A já měla pozitivní testík už 6 den po ET ale měla jsem 6ti dení kultivaci a možná jsou tam dvě..takže klidně tam může být čárka brzo, ale může být také až po vynechání ms :D Určitě to výjde. :kytka: Odpočívej a nic nedělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.9.12 13:17

@Janis69 takže jdete hned do dalšího IVF?? nebo jen ta inseminace??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.9.12 13:19

@Janis69 slyšela jsi o metodě IFI? je to možnost když už člověk prostě nemá tolik penízku na IVF: a myslím že šance je větší než jen u IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
19.9.12 13:20

@MakysekM Tak zkusím testnout příští středu bude to týden!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.9.12 13:22

@jaket ale když tam nic nebude tak žádné smutnění…pořád je pak ještě hooodně velká šance že se čárka objeví, když budeš testovat tak brzo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
19.9.12 13:22

@jaket Já jestli se u mě bude všechno zdárně vyvíjet a dojde k transferu, tak snad už ani testovat nebudu až do kontroly po tom, co jsem si 11. den po ET udělala test a byl negativní. Hrozně mě to rozhodilo :twisted:. Ale vím, že je těžké odolat a nezkusit to a pokud tam má nějaký pozitivní výsledek na tom testu být, tak co jsem tady vypozorovala, tak už snad od 8. dne by tam už něco mohlo být vidět, ale je to individuální. A mě teda podbřišek bolel asi tak týden po ET v různých intenzitách. Ale ze mě si moc rozumy neber, když mě to stejně nedopadlo. :( Hlavně klid a s úsměvem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.9.12 13:24

@Janis69 já zas chtěla vědět jak na tom jsem před kontrolou..ikdyby to nedopadlo..aspon bych se vybrečela doma..než se tu zprávu dozvědět tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
19.9.12 13:26

@jaket říkal, že až tak se to neví, ale u mě se to přikládá už věku, po 40. roce je prý ta šance pořád menší a menší, ale úplně ztracený to není, je to asi už o trpělivosti, nervech a o penězích… :x Prostě ty vajíčka, i když se oplodní, prý nemusí být tak kvalitní a nezvládnou to. Prý je to už pak na přírodě, jak se vyvíjí, že tak sama příroda předchází tomu, aby se rodily nezdravé dětičky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
19.9.12 13:30

@MakysekM Naprostý souhlas!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
19.9.12 13:31

@Janis69 Ahaaa,ale je super, že bojuješ dál a nevzdávaš to!!! Když máme holky dva mražáčky, kdy můžu jit na KET? A musím při KET brát nějaké léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí