IVF srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
19.9.12 13:42

@jaket před KET se berou nějaké léky aby ti narostla sliznice a tak..a myslím že se může hned další cyklus..ale je to asi individuální dle tvého stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
19.9.12 13:53

@MakysekM teď ještě zkusíme tu moji netradiční minimální stimulaci a pokud to nevyjde, tak i vzhledem k ne ideálnímu spermiu prý můžeme zkusit i tu inseminaci, tak bysme párkrát zkusili aspoň tu inseminaci, přece jenom je to finančně celkem nenáročné, i když ta pravděpodobnost úspěchu taky není nijak velká. Ale budu doufat, že si to štěstíčko i na mě už konečně sedne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.9.12 13:55

@Janis69 A co to IFI??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
19.9.12 13:57

@MakysekM No o tm jsem někde četla, vidíš, to jsem se nezeptala, jestli to ve Zlíně dělají, tak se to pana doktora v úterý zeptám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
19.9.12 14:02
@jaket píše:
@MakysekM Tak zkusím testnout příští středu bude to týden!!!

Já jsem to tam složitě napsala…Jen jsem tím chtěla říct, že pokud bys to vydržela, tak netestuj vůbec. 8o Ale odolat je opravdu těžké a je fakt, že ten výsledek to asi nijak neovlivní, buď se člověk o pát dní dřív raduje nebo smutní :) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
19.9.12 14:07

@MakysekM No na něco je dobré, to máš pravdu, člověk je aspoň už připravený na ty špatné zprávy a taky samozřejmě na ty dobré a vnitřně je na to všechno trochu připravený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
19.9.12 14:11
@jaket píše:
@Janis69 Ahaaa,ale je super, že bojuješ dál a nevzdávaš to!!! Když máme holky dva mražáčky, kdy můžu jit na KET? A musím při KET brát nějaké léky?

My jsme teda hvězdy, fakt. :mrgreen: Ještě ani nevíme, jak to všechno dopadne a už přemýšlíme nad tím, co dál, když to nedopadne. :roll: Ale to asi všechno ze strachu z nezdaru a o té velké touze… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.9.12 14:20

@Janis69 Janic právě že Zlín patří ke dvěma klinikám kde se to dělá jinde ne. Tak se na to optej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
19.9.12 14:26
@MakysekM píše:
@Janis69 Janic právě že Zlín patří ke dvěma klinikám kde se to dělá jinde ne. Tak se na to optej :palec:

No teď jsem se dívala na jejich stránky a na ceník, tak fakt že jo. Za 3700,–kč. Takže kdyby to nevyšlo ani teď, tak bych zkoušela to IFI.To nějak vstříknou sprmíky přímo do to toho folikulu nebo tak něco že? Já jsem dneska chudáka Křenka tak zahltila dotazama a výmyslama, že už musel být ze mě hotovej, ale byl hrozně fajn :palec: Tak to na něj vytasím až v úterý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
19.9.12 14:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.9.12 14:31

@Janis69 jojo to je ono :-))) On je fajn..dělal mi transfer..a hrozně se mi líbilo jak o těch emryjkách mluvil jako o mých dětech… :mrgreen: tak ted vám na monitoru ukážu vaše děti, ten vám zavedu vaše děti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
19.9.12 14:45
@MakysekM píše:
@Janis69 jojo to je ono :-))) On je fajn..dělal mi transfer..a hrozně se mi líbilo jak o těch emryjkách mluvil jako o mých dětech… :mrgreen: tak ted vám na monitoru ukážu vaše děti, ten vám zavedu vaše děti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já jsem ho zrovna při OPU i ET měla na dovolené :(, tak doufám, že si ho užiju v druhém kole :mrgreen: a bude to mi to taky tak říkat :)
Dneska by ráno v caru i docela klid, bylo nás tam jen pár, podle toho jak tam bývá někdy přeplněno. Akorát by mohli pouštět něco jiného na té obrazovce, :x některé ty „příhody“, co tam ukazujou mi přijdou depresivní. Mělo by tam být něco veselého nebo třeba poháááádky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.9.12 14:53

@Janis69 jojo je to na palici a pořád dokola…také z toho vždy šílím :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
21.9.12 06:17

Ahoj holky, prosím o názor.....co si myslíte o termálních lázních a saunovém světě v ném případě. Na prodloužený víkend jedeme příští týden do Nízkých Tater a manžel by rád do termálu. Nechci z toho dělat kovbojku, ale zase nic nechci podcenit. Děkuji moc za názory!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
21.9.12 07:30
@jaket píše:
Ahoj holky, prosím o názor.....co si myslíte o termálních lázních a saunovém světě v ném případě. Na prodloužený víkend jedeme příští týden do Nízkých Tater a manžel by rád do termálu. Nechci z toho dělat kovbojku, ale zase nic nechci podcenit. Děkuji moc za názory!!

podle mého názoru nebrat… :twisted: Nevím teda jak dlouho přesně budeš v té době po ET, ale mě po ET říkali že žádný koupání a horká voda. Ale nevím, jak dlouho se to musí dodržovat. :nevim: Ale koukat na manžela, jak se koupe, se určitě můžeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí