Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MakysekM na krev jdu v pátek
Teď testovat nemůžu, mám to doma a jsem v práci
Snad se už zítra překonám. ![]()
Holky, tak u nás je to úplně ztracený
, vysadila jsem i léky. v noci se mi MS rozjela a ráno jsem volala do CARu a vysadila jsem vše. sice mám jít zítra na krev, ale spíš se domluvíme na ten pokus o mrazáčka. všem držím palečky, ať vám to vyjde.
@lenun moc mě to mrzí..vím že žádná útěcha ti ted moc nepomůže…ale snaž se myslet na další pokus, jednou to přece musí vyjít
![]()
@MakysekM dneska jsem už docela v pohodě, ale včera jsem si dobře pobrečela. nějak to na mě přišlo a bulela jsem do polštářku, ale docela se mi ulevilo.Jen jsem si říkala jak je to absurdní, jednou bulim, že MS nepřišla a pak zase že přišla.
@MakysekM a sebe taky napínám.
Jsem z toho už nervozní, jak sáňky v létě, asi se nějak bojím třeba zklámání
Pořád odolávám. Jinak na sobě žádné změny až tak nepozoruju, prsa mě nijak nebolí, jen podbřišek cítím a chodím teda častěji na záchod a v noci tak 3-4×.
.
@lenun mě to teda taky moc mrzí, ach jo
Tak uvidíš, co ti řeknou zítra na kontrole a jestli dojde na toho mražáčka ![]()
@lenun asi snad jo.
Žádné špinění a krvácení zatím nepřišlo, ale na to se taky nechci spoléhat, protože mi to třeba může držet ten utrogestan, kdyby to neklaplo To čekání fakt na nervy ![]()
Holky, nevíte někdo, co by šlo udělat ještě za vyšetření? Máme za sebou genetiku, imunologii a HBA- fertilizační test. Vše je ok. Tak nechápu, proč se nám ještě nezadařilo a že se embrya rozpadají.
@lenun to opravdu nevím…má za sebou nejen neuspěšné IVF ale i potrat a nic nám také nezjistili…proč se to stalo… Nepřemýšlela jsi změnit CAR? já na prvním IVF byla také jinde…
@lenun píše:
Holky, nevíte někdo, co by šlo udělat ještě za vyšetření? Máme za sebou genetiku, imunologii a HBA- fertilizační test. Vše je ok. Tak nechápu, proč se nám ještě nezadařilo a že se embrya rozpadají.
laparoskopie..hysteroskopie
Rozpadat se můžou z různých důvodů..třeba jsou špatná vajíčka
Kolik jsi měla při opu vajec a kolik jich zůstalo???
@denisa 76 při prvním jsem měla 24vajec a oplodnilo se jich 14 přirozeně a na zamrazení jich šlo 7, rozmražení přežilo jen jedno a to se nechytlo. a teď jich bylo 14, oplodnilo se jich 10 a 2et a jedno mražený, zbytek to nevydržel. Tak nevím. Přemýšlela jsem o změně, ale Sanus si mamky chválí, tak nevím.
@lenun Další ivf použij pro jistotu icsi
Sanus nevím..slyšela jsem samá negativa a osobně bych tam nikdy nešla. Doporučila bych Ti Machače z reprofitu, ale to je asi pro tebe daleko..je v Brně
![]()
Nechala bych si udělat pro jistotu tu hysteroskopii at se mrknout jestli něco není v děloze co tě votravuje. Jinak co vejcovody máš je??
@denisa 76 no vidíš, a já jsem zase na něj neslyšela žadnou kritiku.Jsou tam hodný a snaží se pomoc. další věc je, že si nemůžu dovolit dojíždět někam daleko. Mám dítě, o které se musím celodenně starat.