PCO, nasledně laparo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
8.1.10 08:22

Nemate nekdo zkusenost s branim Organometrilu na vyvolani MS? V sobotu (pred 6 dny) jsem ho dobrala a MS stale neprisla. Nevite, kdy by tak asi mela prijit? Dik moc predem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4949
8.1.10 17:32

ahoj holky. no já teda taky moc nadváhu nemám. Jenom trochu 156/62. A mám taky PCO. je to asi individuální a neodvíjí se to od váhy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
8.1.10 19:12

Já ho brala dva měsíce a poprvé jsem MS dostala 7. den po dobrání a podruhé 4. den po dobrání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
10.1.10 20:09

Arien, diky moc za odpoved. Ja jsem zacala 7. den po dobrani spinit, ale opravdu jenom lehce. A jinak nic. Asi to uplne nezabralo. :( Stve me to, protoze jsem mela jit na odber pro hormonalni profil. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
13.1.10 08:01

ahoj holky, tak se hlásím, jak jsem slíbila :-) Jsem třetí den po operaci, stále tedy v nemocnici, ale jsem moc ráda, že už to mám za sebou, v neděli nástup, v pondělí hned v osm ráno na sál (šla jsem jako první :dance: ), no probuzení v pohodě, nebylo mi špatně od žalůdku, ale bolesti byly :cert:, včera večer mi vyndali drén z břicha, to jsem myslela, že rodím ježky proti srsti :zed:, dnes je to zase trochu lepší, ale co mne trápí, jsou ty plyny uvnitř těla, teď mám žalůdek, jako když mi tam někdo nasypal kamení. Upřímně, věděla jsem, že to nebude procházka růžovým sadem, ale docela jsem si to protrpěla.. :pocitac: Jinak moje diagnóza PCO (udělali mi skarifikaci), odstranily srůsty, prý mám menší dělohu, ale to je dle doktora OK, vejcovody průchodné, takže tak… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4949
13.1.10 16:48

ahojky Lucko. neboj do týdne se všechen vzduch vstřebá a bude to OK.
já jsem teda po laparo neměla žádné dreny. je teda pravda že jsem taky neměla srůsty.

Uvažuju teď o CAR. od laparo se mi totiž dostavila MS jenom jednou a to ještě málo a ted beru proveru. Myslím že to asi bylo na nic :(.

asi půjdu do Iscare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
13.1.10 18:18

Ahoj Lucko,
tak vidíš a máš to za sebou, teď už bude jenom líp, s tím drénem si živě dokážu představit, ještě teď se mi ježí chlupy jenom když o tom čtu, mě až vyhrkly slzy jak to bolelo. Břicho jsem měla nafouklý asi skoro 14 dní a teď už je všechno v pohodě. Teď už bude jenom líp a líp. Mě dokonce poslali domů už ve středu ráno (bylo 23.12.) tak jsem ani neprotestovala.
akorát mi bylo po narkóze pěkně blbě. Tak teď rychle se snažit jen co to půjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
16.1.10 19:20

Tak co, jak se cítíš, všechno v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
17.1.10 10:52

ahoj holky, tak jsem už v pohodě :-) Sice v den propuštění (čtvrtek), nic moc, bylo mi blbě od žalůdku, který mi neskutečně bolel, ale už je to mnohem lepší.. V pátek jsem i už uklízela, zítra jdu do práce :-P Těším se, nejsem marodér, tak bych to doma nevydržela, ale mám klidnou práci :wink: Jinak se chci zeptat, kdy mám očekávat MS ? Ono tím drilingem mi říkali doktoři, že v podstatě vyvolali umělou MS .. pak jsem krvácela, dnes ještě špiním. V úterý jdu na stehy… ale nevím, kdy bych měla menstruovat … :nevim: Jak jste na tom vy, holky ? Jinak přeji krásnou neděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
17.1.10 11:18

Ahoj Lucko, to já právě taky nevím kdy bych měla menstruovat. Já už mám oproti normálu týden zpoždění a pořád nic. Tak uvidím. To jsi dobrá že jdeš do práce, já se ještě první týden nemohla ani pohnout jak mě to hrozně bolelo. Když něco vyzjistíš o té MS tak dej vědět. Přeji brzké zotavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
liuna1
19.1.10 17:31

Ahoj holky. já jsem po drillu měla menstruaci za tří týdny. takže se není čeho obávat. a musím říct že ta první byla strašně slabá a jenom 3 dny (no ale byl to aspon malý úspěch).

teď jsem dostala další až po třech měsících. taky slabou. tak uvidím dál.

• Citovat
  • Upravit
saxana2007
20.1.10 21:16

laparo

Ahoj holky mě dr. po roce snažení zjistil syndrom PCO a zítra mám nástup do nemocnice a v pátek laparo. Prý pokud bude vše OK tak mě propustí v úterý domů. Je tady někdo komu laparka pomohla a za jak dlouho jste po ní otěhotněly. Díky za info

• Citovat
  • Upravit
749
20.1.10 21:45

Ahoj Saxano,
já jsem teprve měsíc po zákroku, a ještě jsem ani nedostala menstruaci ale věřím tomu, že to je největěí šance jak otěhotně, každopádně napiš info jak dopadneš a já tu budu taky psát jak postupuju.
Zatím se chystám buď teď 1. nebo 3. února k dotkoru na prohlídku se svou zpožděnou MS, test jsem ještě nedělala protože si myslím na 99% že těhu nejsem a ani se tak necítím ani nemám žádné příznaky a nedělám si plané naděje… tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4949
22.1.10 20:21

ahoj holky

já jsem tedy čekala skoro 4 měsíce než jsem to dostala podruhé. ale už jsem měla konečně ovu. :) tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saxana2007
25.1.10 09:31

ahoj tak dnes mě pustlili domů. Cítím se dobře, a v pátek jdu vytahovat stehy. Opraci jsem měla v pátek ráno a večer jsem šla už sama do sprchy. Bylo to v pohodě a kždý den se cítím lépe a lépe. Ale šok byl pro mě jak jsem šla do sprchy tak ze mě hodně tekla krev ale od soboty už jen špiním. To prý může trvat až 14 dní.
Dr. říkal že vejcovody mám průchodné a ve vaječníkách mi propíchal malé cystičky. A že je vhodná doba otěhotnět.
Takže holky koho ta operace čeká vůbec se nemusíte bát.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex