Pcr test po týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14614
8.11.21 20:00
@ugluk píše:
Se taky sakra snažil to dostat, co? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Aby tos tím covidem nebylo za chvíli jako s planými neštovicemi, že si ho lidi budou schválně předávat, aby získali ten půlroční opušťák :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68976
8.11.21 20:29
@Semtex píše: :mrgreen: :mrgreen: Aby tos tím covidem nebylo za chvíli jako s planými neštovicemi, že si ho lidi budou schválně předávat, aby získali ten půlroční opušťák :P

:mrgreen: Můj muž se taky snažil, měl doma pozitivní dítě, tak přesvědčen, že jednou to prostě klapnout musí, těch PCR a antigenů (domácích) abslvoval taky několik, ale prd z toho, evidentně ho ta imunita z rok zpětně prodělaného ochránila :lol: Takže si musel těch 14 dní doma odkroutit (tehdy byl jestě covid s negativním testem infekční 14, nikoliv jen 7 jako to lehárko dneska), že stejně nic z toho. Si z toho dělám srandu, ale tak nepředpokládal, že by ho to napodruhý sejmulo víc než těch pár dní únavy rok zpětně, aby mě někdo nenařknul, že zlehčuji závažnost choroby a taky mohl skončit na ventilátoru. Aktivně tu nemoc rozhodně nevyhledává, akorát když už mu sama přišla domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
9.11.21 05:06

Pozor na to že karantena a izolace je něco jiného. Ten kdo má potitivni test má izolaci a ta je 14 dní. Ten kdo se setkal s nakazenym má karantenu a ta se dá ukončit po 7 dnech negativním testem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 18:21

Tak test má malá bohužel pozitivní, takže nás čeká u malé 14 dní izolace a nás s malým karanténa :roll: Všem děkuji za cenné rady, teď už jen vyčkáváme na telefon z hygieny a budeme trasovat

• Citovat
  • Upravit
7997
9.11.21 18:44
@Anonymní píše:
Tak test má malá bohužel pozitivní, takže nás čeká u malé 14 dní izolace a nás s malým karanténa :roll: Všem děkuji za cenné rady, teď už jen vyčkáváme na telefon z hygieny a budeme trasovat

Tak to je mi líto ale to znám ale u nás jsem postupně byli pozitivní všichni tak se držte všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68976
9.11.21 22:05

Jinak jestli máte u vás dlouhé čekačky na testy, doporučuji bloknout si místo pro tebe a syna už teď (na 5.-7. den po dceřině testu). Žádanku pak vystaví hygiena (nebo obvodní lékař) a stačí, aby byla vystavena v okamžiku, kdy na ten test půjdete. Ať se vám to zbytečně neprotahuje. Hladký průběh přeji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.21 09:40

@ugluk děkuji :) Karanténu budeme dodržovat a se synem na testy ani nepůjdeme, stejně budeme muset být doma 14 dní, tak je to v celku jedno :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA