Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@ugluk píše:
Se taky sakra snažil to dostat, co?
@Semtex píše:![]()
Aby tos tím covidem nebylo za chvíli jako s planými neštovicemi, že si ho lidi budou schválně předávat, aby získali ten půlroční opušťák
Můj muž se taky snažil, měl doma pozitivní dítě, tak přesvědčen, že jednou to prostě klapnout musí, těch PCR a antigenů (domácích) abslvoval taky několik, ale prd z toho, evidentně ho ta imunita z rok zpětně prodělaného ochránila
Takže si musel těch 14 dní doma odkroutit (tehdy byl jestě covid s negativním testem infekční 14, nikoliv jen 7 jako to lehárko dneska), že stejně nic z toho. Si z toho dělám srandu, ale tak nepředpokládal, že by ho to napodruhý sejmulo víc než těch pár dní únavy rok zpětně, aby mě někdo nenařknul, že zlehčuji závažnost choroby a taky mohl skončit na ventilátoru. Aktivně tu nemoc rozhodně nevyhledává, akorát když už mu sama přišla domů…
Pozor na to že karantena a izolace je něco jiného. Ten kdo má potitivni test má izolaci a ta je 14 dní. Ten kdo se setkal s nakazenym má karantenu a ta se dá ukončit po 7 dnech negativním testem.
Tak test má malá bohužel pozitivní, takže nás čeká u malé 14 dní izolace a nás s malým karanténa
Všem děkuji za cenné rady, teď už jen vyčkáváme na telefon z hygieny a budeme trasovat
@Anonymní píše:
Tak test má malá bohužel pozitivní, takže nás čeká u malé 14 dní izolace a nás s malým karanténaVšem děkuji za cenné rady, teď už jen vyčkáváme na telefon z hygieny a budeme trasovat
Tak to je mi líto ale to znám ale u nás jsem postupně byli pozitivní všichni tak se držte všichni
Jinak jestli máte u vás dlouhé čekačky na testy, doporučuji bloknout si místo pro tebe a syna už teď (na 5.-7. den po dceřině testu). Žádanku pak vystaví hygiena (nebo obvodní lékař) a stačí, aby byla vystavena v okamžiku, kdy na ten test půjdete. Ať se vám to zbytečně neprotahuje. Hladký průběh přeji!
@ugluk děkuji
Karanténu budeme dodržovat a se synem na testy ani nepůjdeme, stejně budeme muset být doma 14 dní, tak je to v celku jedno ![]()