Jak se cítíte po covidu?

161
8.11.21 15:53

Jak se cítíte po covidu?

Ahojky máte někdo aktuálně covid? Chytla jsem to ani nevím jak. Mám ještě karanténu do 17.11. Mám rýmu a přišla jsem o čich a chuť :potlesk: jinak zatím celkem dobry :zed: a co vy co jste ho v posledních dnech prodělali? Jak se cítíte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11059
8.11.21 16:28

Už jsem se cítila líp, izolace nam končí teď ve středu. Stále velka únava, trošku kašel a bolest nohou a zadychavani se při sebemenší činnosti. Chuť se vrátila, čich ještě ne. Ale tohle už je slabý odvar toho, co bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11019
8.11.21 16:49

@Terka92 covid jsem prodělala loni v prosinci. Na hlavě mi zbylo par chlupů a stále jsem dost unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
8.11.21 17:19
@citlivaduse píše:
Už jsem se cítila líp, izolace nam končí teď ve středu. Stále velka únava, trošku kašel a bolest nohou a zadychavani se při sebemenší činnosti. Chuť se vrátila, čich ještě ne. Ale tohle už je slabý odvar toho, co bylo.

To mě mrzí, snad bude brzy dobře 😕 a normálně nastoupis do práce i když máš ještě nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
8.11.21 17:19
@Trojlístek píše:
@Terka92 covid jsem prodělala loni v prosinci. Na hlavě mi zbylo par chlupů a stále jsem dost unavená.

To snad ne :,( snad se to srovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11059
8.11.21 17:26

@Terka92 Musím se domluvit s doktorkou..na jednu stranu už jsem doma čtvrtý týden, nejdřív syn viróza, pak z toho byl Covid u všech..v práci musí brát samozřejmě ostatní holky směny za mě, takže toho mají plné kecky. Syn ale do konce týdne ještě stejně bude doma, takže si nechám nejspíš do patku neschopenku a rada bych už v sobotu šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
9.11.21 07:40

Covid jsem měla na jaře jako těhotná a děkuji, že jsem tady já i miminko, bylo to dost psycho 14 dnů. Čich a chuť se mi vrátila po 2 měsících, ale neustále pociťuji únavu a zhruba 3× měsíčně bolesti hlavy a miminko má imunitu úplně v háji 😏 Snad brzy bude zase lépe. Tobě přeji brzké uzdravení a žádné dlouhodobé následky 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 08:06

Nedavno jsem prodelala covid v tehotenstvi, par asi tyden ryma, teplota, bolesti v zadech, hlava, problemy s hlubsim nadechm par dni, hodne neprijemne. Cich i chut zustaly. Ted uz pohoda po par tydnech karanteny, jen se snazim zlepsit kondici, bylo to uz dlouhy s detma doma skoro mesic. Mela jsem tedy predtim uz lehce proslou prvni davku Pfizera, nevim, jestli to pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
227
9.11.21 08:11
@Terka92 píše:
Ahojky máte někdo aktuálně covid? Chytla jsem to ani nevím jak. Mám ještě karanténu do 17.11. Mám rýmu a přišla jsem o čich a chuť :potlesk: jinak zatím celkem dobry :zed: a co vy co jste ho v posledních dnech prodělali? Jak se cítíte :roll:

Po Silvestru 2020 14 dní horečky 39-40, bolesti celého těla, že jsem nemohla ani ležet, ani sedět.

Aktuálně se cítím přiměřeně svému věku, což občas není nic moc :mrgreen:

Sejmout tě může i chřipka. Z virózy, kterou mi obvodní před lety „vhodně“ léčila 3 různými ATB po sobě a až na ORL CRP testem po třech týdnech odhalili, že je nemoc původu virového a ne bakteriálního, jsem se dostávala ještě další 4 měsíce, ujít i krátkou procházku byl opravdu problém.
Rekonvalescence po kovidu byla oproti tomu procházka růžovým sadem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1363
9.11.21 09:07

Zajímalo by mě zda jako těhotné s covidem jste si pichali injekce na ředění krve nebo měli něco jinak než partner?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 09:54

Ne, nedostala. Ani jsem několik nekontaktovala obvodacku, zas tak zle mi nebylo. Leky na redeni krve dostava stejne jen nekdo s leidenskou mutaci nebo jinymi znamymi komplikacemi predem, pokud tohle nevis, tak se to automaticky nedava, neni duvod. Ted pujdu nancelky ultrazvuk, tak stejne budou kontrolovat prutoky placentou, ale jinak asi nedelaji vubec nic navic bych rekla, pokud k tomu neni duvod.

• Citovat
  • Upravit
LP4
1363
9.11.21 10:15

Dekuji za info :) hodne štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 18:48

Včera mi skončila izolace. Nakazila jsem se očkovaná po dvou dávkách, a tak snad i proto jsem měla velmi mírný průběh, první tři dny návaly horko zima jak při chřipce, bolela mě hlava a ztratila js čich a chuť. Fungovala jsem normálně, akorát jsem víc odpočívala. Chuť a čich se mi pomalu vrací, ale ještě to není úplně ono. Oproti jiným jsem dopadla velmi dobře.

• Citovat
  • Upravit
4
14.11.21 13:14
@Anonymní píše:
Včera mi skončila izolace. Nakazila jsem se očkovaná po dvou dávkách, a tak snad i proto jsem měla velmi mírný průběh, první tři dny návaly horko zima jak při chřipce, bolela mě hlava a ztratila js čich a chuť. Fungovala jsem normálně, akorát jsem víc odpočívala. Chuť a čich se mi pomalu vrací, ale ještě to není úplně ono. Oproti jiným jsem dopadla velmi dobře.
Mohu se zeptat jak jste ti mela s navratem cichu a chuti? Ja jsem ztratila chut i cich 5.11. a ted asi druhy den mirna zmena tak 10 procent citim. Ale vonavky vubec a chut je taky malilinko lepsi… jde to pozvolna? Ma nekdo dalsi taky sve zkusenosti jak se to obnovuje? :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí