Péče o barvené vlasy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
57
30.1.20 08:55

Péče o barvené vlasy

Prosím o radu:co používáte na barvené hnědé vlasy?? Mám L'Oréal od kadeřnice ten růžový na barvené vlasy. Vlasy si umývám dvakrát někdy třikrát do týdne vlažnou vodou. Jde mě o to že mě barva od kadeřnice vydrží tak max 4 umytí a je příč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37126
30.1.20 09:01

A je to urcite barva? Ségra dostala u kadeřnice jenom tonovac.

Příspěvek upraven 30.01.20 v 09:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.1.20 09:03

Je to barva teda aspoň to kadeřnice říkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37126
30.1.20 09:13

@Koblyha tak říct kadernici ať použije jinou značku barvy, ne všechny sednou všem. Nebo mi napadá jestli nemáš vlasy moc zničené, roztrepene, suche apod, že by se v nich ta barva neudržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
30.1.20 09:17

Já mám doma Elseve šampon a balzám pro barvené vlasy. Umývám tak 3×- 4× do týdne, u kadeřnice jsem byla před měsícem a barva zatím hezky drží a leskne se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.1.20 09:42

Vlasy nemám nějak zničené a suché jen konečky. Používám olejicek na konečky. Ona používá jen jednu značku barvy. Šla bych k jiné kadeřnici ale mám strach. Nechávám si narůst dlouhé vlasy a ona my vždy jen zastrihne co je potřeba. Před dvěma lety jsem byla u jiné a odešla s mikadem naštvaná. Jenže ta barva mě štve je to dva týdny co jsem byla u kadeřnice a barva je příč. Mám to vybledlé a hrozne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
30.1.20 09:51
@Koblyha píše:
Vlasy nemám nějak zničené a suché jen konečky. Používám olejicek na konečky. Ona používá jen jednu značku barvy. Šla bych k jiné kadeřnici ale mám strach. Nechávám si narůst dlouhé vlasy a ona my vždy jen zastrihne co je potřeba. Před dvěma lety jsem byla u jiné a odešla s mikadem naštvaná. Jenže ta barva mě štve je to dva týdny co jsem byla u kadeřnice a barva je příč. Mám to vybledlé a hrozne. :(

Odkud jsi? Kdybys byla z Brna, tak tam mám svoji kadeřnici a jsem s ní moc spokojená. Vyzkoušela jsem už ledasjaká, ale tady jsem byla opravdu nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí