Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Prosím o radu:co používáte na barvené hnědé vlasy?? Mám L'Oréal od kadeřnice ten růžový na barvené vlasy. Vlasy si umývám dvakrát někdy třikrát do týdne vlažnou vodou. Jde mě o to že mě barva od kadeřnice vydrží tak max 4 umytí a je příč.
A je to urcite barva? Ségra dostala u kadeřnice jenom tonovac.
Příspěvek upraven 30.01.20 v 09:11
@Koblyha tak říct kadernici ať použije jinou značku barvy, ne všechny sednou všem. Nebo mi napadá jestli nemáš vlasy moc zničené, roztrepene, suche apod, že by se v nich ta barva neudržela.
Já mám doma Elseve šampon a balzám pro barvené vlasy. Umývám tak 3×- 4× do týdne, u kadeřnice jsem byla před měsícem a barva zatím hezky drží a leskne se.
Vlasy nemám nějak zničené a suché jen konečky. Používám olejicek na konečky. Ona používá jen jednu značku barvy. Šla bych k jiné kadeřnici ale mám strach. Nechávám si narůst dlouhé vlasy a ona my vždy jen zastrihne co je potřeba. Před dvěma lety jsem byla u jiné a odešla s mikadem naštvaná. Jenže ta barva mě štve je to dva týdny co jsem byla u kadeřnice a barva je příč. Mám to vybledlé a hrozne. ![]()
@Koblyha píše:
Vlasy nemám nějak zničené a suché jen konečky. Používám olejicek na konečky. Ona používá jen jednu značku barvy. Šla bych k jiné kadeřnici ale mám strach. Nechávám si narůst dlouhé vlasy a ona my vždy jen zastrihne co je potřeba. Před dvěma lety jsem byla u jiné a odešla s mikadem naštvaná. Jenže ta barva mě štve je to dva týdny co jsem byla u kadeřnice a barva je příč. Mám to vybledlé a hrozne.
Odkud jsi? Kdybys byla z Brna, tak tam mám svoji kadeřnici a jsem s ní moc spokojená. Vyzkoušela jsem už ledasjaká, ale tady jsem byla opravdu nadšená.