Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
pojišťovna na to nemá jak přijít, klidně k zubaři běž,
hlavně to nezapomeň domluvit s učitelkami a s dcerou, aby se nedivila, že bude ve školce spát, když není zvyklá
@stinga píše: Více
Dekuju. Jedna z ucitelek se vzdy rano dcery pta, jestli uz bude konecne u nich spat, bere to jako legraci, dcera mi pak rika, ze by chtela zkusit spat ve skolce, tak ji rikam, ze se mi to nehodi, takze pro jednou bude asi i dcera rada, aspon zjisti (doufam), ze to takove terno neni a bude rada, ze i nadale chodi po obede… ![]()
@Anonymní píše: Více
Dcera spát potřebuje a sama si po třech týdnech zabalila pyžamo v necelých 3 letech a že bude ve školce spát, pak ji postupně přibyly kroužky místo spaní a terno to pro ni je, baví ji to tam…to sem pak chodila do práce, teď už jsem se ségrou doma, tak občas si ji vezmu po obědě, třeba když jedu z kroužku s mladší, tak to spojíme v jednu cestu…hodně nám pak usíná v autě, ale doma po školce málokdy usne…tak jsem si ji pak raději jako malou brávala ve 14h vyspinkanou ![]()
Jsem u pojišťovny vedena jako pecujici osoba o dite do 7 let. Dceru vyzvedavam vzdy po obede, coz je podminka pojistovny. Jsem uz nekolik tydnu objednana k zubari na zakrok, zub me mirne poboliva, bohuzel je tam vzdy problem dostat nejaky vhodny termin a manzel se ted dozvedel, ze bude muset ten den byt bezpodminecne v praci a neni mozne mit home office, hlidani nemame zadne. No a jsem objednana na poledne, takze kdybych nechala dceru vyjimecne ve skolce i odpoledne, zakrok bych stihla a vyzvedla ji pro jednou po spani. Vim, ze podvadet se nema, ale je to takovy problem a mohla by na to pojistovna prijit? Mate nekdo zkusenost? Dcera jeste neni predskolacka, i kdyz nejake zaznamy o jeji dochazce asi vedou i tak.