Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Leniccccka nam je nastrelovali. Meli jsme to jen pri koupani omyvat teplou vodou a to bylo cely. Krev netekla, stroupky nebyly.
Ja jsem kupovala ve sprej do nosu myslim vincentku a tim jsem to strikala. Poradila mi to primo doktorka. Normalne jsem s tim hybala a mala se koupala porad.
Vzdyt by to melo takhle stacit i u pichnutych ne, kdyz je tam ta nausnice, tak by to preci nemelo zarust
Příspěvek upraven 27.06.19 v 12:30
Jasně, že se může koupat. Jsou to úplný pidi ranky. Hnisat to může jen tak - to taky nic není. Mě hnisají dírky pokaždé, když vyměním náušnice - tak 2 dny a pak to samo přejde, dítě se ale asi kvůli tomu bude vztekat (takže desinfekci, tím se nic nezkazí). Točení náušnicí nevím - prý se to dělá, aby nezarostla, ale tomu nevěřím. Mě ani prázdná dírka po půl roce nezaroste. Dnes se ze všeho dělá hrozná věda.
Mě mamka před dvaceti lety točila.. tak nevím
ale s nastrelenyma se nemusí dělat nic (co tak vím ze svého okolí)
Právě soudím, že kdyz se udela strup, tak i voda jej krasne vysusi a mazat jej masti mi to prijde takove naprd
My letos nastrelovali malé. Dr. poradil dva týdny lihovat, první tři dny intenzivněji několikrát denně. První dva týdny nekoupat ve veřejných koupalištich, to je vše. O ničem dalším jako nutnost hýbat s nausnici nemluvil.
Ahoj, tak pro další je to cca 3 tydny co jsme byly na ouškách a vysledek, nicim jsem to nemazala, jen ciste dat do vody na koupani a ouska potom otrit ten stroupek a mame krásně zahojena a volna. Takze za mne nepouzivat zadne mazani a nic podobneho ciste cista voda, ouska nam vubec nehnisala.
My je necháme nastřelit. Z vlastni zkusenosti vim, ze nastreleni neboli a nekrvaci.