Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, zajimalo by me, pecete take pro sve chlupace? Ja jsem se do toho vcera pustila a nase fenka byla z vysledku doslova nadsena. Malem mi utrhla ruku. Rada bych udelala jeste neco dalsiho, ale nejak mi chybi napady. Na netu je receptu sice spousta, ale rada bych tip na neco overeneho, idealne co chutna i vybiravkam. ![]()
Ja jsem delala tohle:
300g kurecich jater
200g ovesnych vlocek
trocha vody
1 vejce
spetka majoranky
Vse jsem rozmixovala a pekla v troube vyhrate na 180 zhruba 15minut. Po vytazeni z trouby jsem to jeste horke nakrajela na male kosticky.
Diky za Vase reakce.
Určitě to musí pejskovi chutnat, ale já našemu nepeču. Jen dostane pod stromek nějakou hračku a dobrotu. Jsem ráda, že stíhám připravit vánoce pro ostatní členy rodiny.
Vypadá to sice dobře, ale nevím jestli bych si chtěla takhle ubírat čas. Podle mě je to tomu pesovi stejně jedno ![]()
Předpokládám, že máš dlaňovou rasu ( tedy pejsek do dlaně) a ne hovádko jako my. To bys asi musela vyvraždit stádo kuřátek pro jatýrka ![]()
@Brooucinda píše:
Vypadá to sice dobře, ale nevím jestli bych si chtěla takhle ubírat čas. Podle mě je to tomu pesovi stejně jedno
Předpokládám, že máš dlaňovou rasu ( tedy pejsek do dlaně) a ne hovádko jako my. To bys asi musela vyvraždit stádo kuřátek pro jatýrka
Recept mam od kamarada, ktery ho delal pro tri oharky.
Takze neni problem delat i pro vetsi psy. Jinak casova narocnost - hodit jatra, vejce, vlocky do mixeru, umixovat, vylit na pecici papir… Tak 10 minut? Coz pro psa rada obetuji. Spis mi slo o to, ze my mlsame a aby mel pes taky nejakou dobrou a aspon trochu zdravou mnamku.
Taky planuji ze mu udelam nakou psí dobrudku, proc ne.My budeme mít taky plno žrádýlka… ![]()
@zizalkaaa píše:
Taky planuji ze mu udelam nakou psí dobrudku, proc ne.My budeme mít taky plno žrádýlka…
A muzu se zeptat, co budes delat? Ja letost pecu pro psa poprve. Napada me jeste treba k tem vlockam misto jater mixnout rybu, plice, ledvinky… Nasla jsem i recepty na sladko, ale to by u nas asi neproslo.
@katty89 píše:
A muzu se zeptat, co budes delat? Ja letost pecu pro psa poprve. Napada me jeste treba k tem vlockam misto jater mixnout rybu, plice, ledvinky… Nasla jsem i recepty na sladko, ale to by u nas asi neproslo.
http://www.psikucharka.cz/masove.html Neco vyberu.Vari podle toho kamoska ktera ma 4 velke psi, recepty ma ozkousene tak taky neco vyrobím ![]()
Vyzkousim ty susenky a hotovo
to nas psik muze sladke normalne zbasti treba cele jablko ![]()
@katty89 píše:
Recept mam od kamarada, ktery ho delal pro tri oharky.Takze neni problem delat i pro vetsi psy. Jinak casova narocnost - hodit jatra, vejce, vlocky do mixeru, umixovat, vylit na pecici papir… Tak 10 minut? Coz pro psa rada obetuji. Spis mi slo o to, ze my mlsame a aby mel pes taky nejakou dobrou a aspon trochu zdravou mnamku.
A dit já nic neřikam. Nechci zacházet do detailu a ani se hádat. Názor mám stejný, ale je to hezká myšlenka ![]()
@zizalkaaa píše:
http://www.svetpejsku.cz/psi-kucharka
Diky.
Asi zkusim neco s rybinou. Po te se muze psice utlouct, tak uvidime, jak to dopadne. ![]()