Pečete s dětmi?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5956
13.12.11 11:56

ahoj, tak já peču s klukem :-) je to ale o nervy, pravidelně začíná vykrajovat od prostředku, necháme systém lineckého, že musí být sudý počet stejného druhu, apod.prkotiny, které spíš vytáčí mě… :-) předevčírem jsme spolu napekli linecké a perníčky, trvalo to 3 hodiny, takže pak i nervy na pochodu, do toho mrně a kojení a pláč… :-) veselo .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
13.12.11 12:12
alvapinka píše:
ahoj, tak já peču s klukem :-) je to ale o nervy, pravidelně začíná vykrajovat od prostředku, necháme systém lineckého, že musí být sudý počet stejného druhu, apod.prkotiny, které spíš vytáčí mě… :-) předevčírem jsme spolu napekli linecké a perníčky, trvalo to 3 hodiny, takže pak i nervy na pochodu, do toho mrně a kojení a pláč… :-) veselo .-)

Nenervi, vyválej si vlastní placku, vykrajuj přesně do počtu, a ty dětské jen cákej čokoládou :pankac: A hned máš další druh cukroví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
13.12.11 12:14

Ywett, zdá se , že jsem to nakonec uhlídala :-) uvidíme, jinak u nás se to nemusí ani cákat čokoládou, zmizne to i tak .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
13.12.11 12:15

Ja kdyz jsme pekli ty perniky,tak ty nepovedeny co on udelal jsem mu dala pak snist :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
13.12.11 12:17

Tak já jsem ten příklad, že jsem nepekla (nepočítám to, že jsem pomáhala mamce), ale co mám děti, tak jsem se na to letos poprvé dala a musím říci, že sice bordel děsněj, ale ta radost Terezky, jak vykrajuje a válí hady z těsta, byla úžasná :srdce:
Taky jsem dost vytížená, 2 děti, manžel stále v práci, babičky daleko, děti stále za zadkem, do toho 3× týdně práce s papíry pro manžela, ale prostě ty 2 hodinky jsem si našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
13.12.11 12:17

jo a uždibování těsta je mojí specialitou :-) i kynuté, ale to pak dělá neplechu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
13.12.11 12:20

Mě pečení nebavilo ani jako dítě, nepeču, ale možná aspoň jednu dávku lineckého zkusíme, třeba to malou chytne a budu mít další roky postarané :mrgreen: . My to nejíme, vždycky dostanu pidi krabičku od tchýně a ani to se nesní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
13.12.11 12:32
alvapinka píše:
jo a uždibování těsta je mojí specialitou :-) i kynuté, ale to pak dělá neplechu :-)
:lol: :lol: :lol: taky znám :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.12.11 12:44

S miminkem jsem nepekla, s ročním jen trochu a teď s dvouletou peču. Bohužel pomáhání ji baví asi 10 minut, dalších 5 minut jí těsto a to je všechno :lol: Ale nějak to zvládáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
13.12.11 12:46

Peču, pekla jsem vždycky, i s miminkem. Máme 9 druhů. Akorát to dceru bavilo vždycky chvilku a víc strojkový než vykrajování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
13.12.11 13:03

ja s holkama (5,10) pecu kazdej rok, letos jsem s briskem tak je to trochu narocnejsi :D. Zatim mame jen pernicky, kakaovy rohlicky a vanilkovy rohlicky, pect zacnem az v patek. Kazdej rok mame cca 15 druhu. Holky strasne bavi delat testo a vykrajovat. Me nikdy nebavilo pomahat mamce ale ted jsem poznala jaka je to uzasna zabava. Vzdy je pak neskutecnej bordas, ale ta rodinna pohoda za to stoji. A tatinek ma co bastit, akorat se na novej rok nemuze hnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
13.12.11 13:11
ivuska.h píše:
Pekla jsem, jeden den s kamarádkou a s oběma dětma, druhý den jsem dodělávala zbytek jen s jedním dítětem (druhé ve školce). Dělám vždycky jen 3 druhy, stejně jsou to ty nejoblíbenější a ty ostatní u nás všichni jí až potom, když se tady ty 3 sní… Navíc takhle před porodem jsem to už fakt nechtěla nějak dramatizovat. Ale nakonec jsem i perníky nazdobila, tak úplně stydět se nemusím :lol: Děcka samozřejmě asistovaly, ale žádná hrůza, stejně by se po pečení musela celá kuchyň vysávat, takhle jsem je holt pak svlíkla, vyprášila a oblečení dala vyprat.Příspěvek upraven 13.12.11 v 11:57
:lol: To jsi stejně dobrá, máš toho všeho určitě ažaž a ještě pečete :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
13.12.11 13:18
Ywett píše:
Já pečení nehrotím, ale aspoň linecké udělat prostě musím. I kdyby čert na koze jezdil. Čas mám i nemám. Když mám, tak se mi nechce, pak k tomu stoupnu a udělám všechno naráz :nevim: Zrovna včera, odpoledne jsem s dětma uplácala těsta :roll: a až dojel chlap z práce, půlku jsme vypíchali i upekli. I když teda s malou jsem se dost bála, že mi skočí do horkejch plechů, naštěstí starší brácha hlídal :pankac: Aby mu sestra nezničila cukroví, ne aby se nepopálila ;)
A chlap seděl u kompu a nevnímal :zed:

Mam to stejne, pecu s detma, ale jen linecke, stravili jsme u toho cele odpoledne, vykrajovali, mackali, hnetli, mladsi drobil na molekuly :lol:
Peceni me moc nebavi a protoze vim, ze mamka ma X velkych krabic doma a stejne bych to zrala jen ja nebo deti, tak to nejak jeste nehrotim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
13.12.11 13:20

A hlanve jsem si prave letos rekla, ze na nejakou estetickou stranku prdim, kazdy je jinak vykrojeny, delali to hlavne oni, slepovala jsem to tak jako hala bala, co se nepovedlo, to jsme bud snedli nebo nejak slepili :lol:
Rekla jsem si, ze si to peceni s detma uziju a slo to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
13.12.11 13:29

Já mám už upečeno 14 druhů a i vygruntováno. Pekla jsem s dcerou i uklízela jen na okna jsem pustila DVD byla hned na štaflích. Moc nás to bavilo. Dceři jsou 3r obalovala rohlíčky v cukru rozbila jem dva :potlesk:. Dala jsem jí kousek těsta a ona válela na prkýnku malým válečkem. Prostě jsem si to užívala myslím si,že teprv letos si to pořádně užívá a těší se na JEŽÍŠKA. Pořád se mě ptá jestli si myslím,že to cukroví mu bude chutnat :mrgreen: :srdce:. Já mám extrémně hodné dítě takže unás jde vše realizovat v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí