Péct cukroví sama pro sebe?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35683
26.10.24 08:02
@iila píše: Více

Přesně tak. My jsme měli v létě oslavu narozenin, vytáhla jsem vánoční cukroví z mrazáku a jen se zaprášilo. Všichni chodili jestli není ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8943
26.10.24 08:11
@Zmatka píše: Více

Moji chtějí dnes jablečné záviny. K večeru uděláme výjezd po hřbitovech.
Sušenky a linecké bude na Halloween párty, kterou pro děti pořádají hasiči každý rok. Máme ho rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
26.10.24 08:13

@Kelsey1 ja chci jeste pareckove mumie z listoveho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8943
26.10.24 08:18

Taky toho mám v plánu víc. Na Pinterestu jsem našla asi pizza mumie. Udělala bych tyhle mini pizzy. Jestli stihnou dorazit jedlé oči. Objednané jsou. Tak snad do příštího víkendu dorazí. Ještě jsem našla hezky vykrojené mrkve, že je to duch. Ale to jsou jídla, která se musí dělat v ten den. Těsně před odchodem na akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
26.10.24 08:19

@Kelsey1 ty oci jsem si myslela, ze jsem objednala, ale nikde doma je nemuzu najit :( chtela jsem je naplacat do avokadovr pomazanky…jinak udelam oci z zerve a kulicek pepre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
26.10.24 08:29

Pokud ráda pečeš a cukroví máš ráda, upeč si. Pokud máš ráda štrůdl, udělej si ten. Pokud holduješ pizze, objednej si Vánoční pizzu 😁 udělej si to po svém. Já nepekla sama, protože jsem to sama ani nejedla. Ale já teda sama neměla ani strom a na večeři jsem došla ke kamarádce.

• Citovat
  • Upravit
8943
26.10.24 08:30

Allegro oči i zdobení má. Byla jsem včera strašně hrrrr. Tak jsem objednala na svět pečení oči a vykrajovátka. Pak jsem našla na alleg. jiná vykrajovátka. Trochu hezčí. Ale nevadí, u nás se peče pravidelně. Tak využijeme oboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
26.10.24 09:11
@Asta135 píše: Více

Přesně. Udělej si, jak chceš. Záleží na tobě, jestli potřebuješ cukroví. Já bych bez cukroví nebyla. Ráda ho peču a bohužel i konzumuju. Cukroví patří k vánoční náladě. Můžeš si upéct pár druhů po půl dávce třeba. Pokud něco nesníš, dáš to do mrazáku. Anebo to pošleš mě :lol:.

• Citovat
  • Upravit
10859
26.10.24 09:22
@Jennyna806 píše: Více

A to beres jakou cenu za kg toho kupovaneho?
Logicky bud bude to kupovane horsi kvality, nebo ty mas suroviny na vice kilo nez bude za 1200 to kupovane.
Ony na tom ty co pečou neprodelavaji, jak naznacujes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055
26.10.24 10:16
@Jennyna806 píše: Více

No za 1400 se vsim všudy, ale třeba v mise v ktery se zadelavalo těsto lezela kočka :mrgreen: nene, nikdy bych si od cizího nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3797
26.10.24 10:19

Podle mě záleží, zda o to cukroví vůbec stojíš. Já ho třeba ani nepeču ani nekupuju. Pečivo a sladké omezuju, tak proč bych se tím tláskala na Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
26.10.24 11:08

Fakt kupujete to zdobení? My nic nezdobíme, ani perníčky, na co.
Upekla bych něco jednoduchého, třeba to linecké, půlku dala do mrazáku a máš i na Velikonoce. Já ráda peču právě u pohádek, taková vánoční tradice a atmosféra. U nás teda nejvíce vedou medovníkové kuličky.
Nebo nepeč vůbec, kup si třeba jenom vánočku, i když tu my jíme v průběhu celého roku, tak to není pro nás nic svátečního. Známá nepeče vůbec, nejí to, vezme krabičku cukroví v místní pekárně jako dekoraci na stůl, když přijde nějaká návštěva, pak to i vyhazuje, když to návštěvy nesní, u nás návštěvy nosívají krabičku vlastního cukroví na ukázku, tak jí toho moc za ty svátky neubude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
26.10.24 11:30

@Eemii jo, tak 2 kila orechu nepotřebuji. Koupila jsem dnes kilo a bohate stačí.🙂 tak něco málo upecu. A pokud zbydou orechy sezobnu u tv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
26.10.24 11:33

@stín katedrál já mlsná nemít na vánoce cukrovi? To mě neznáš, to by ke mě nešlo. :hug: :D alkohol, cigarety nemusím, ale cukroví sladkosti…tím nepohrdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
26.10.24 11:34

@Da12 stojím o to cukroví jsem mlsna, takže pěkně k čaji, ke kávě, to je moje 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie