Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý večer,
bydlím a jsem sama. Bezdetna, bez přítele. Mamka už není. Premyslim zda pect cukrovi nebo si koupit.
Jak byste to udělaly vy, kdybyste byly samy?
Chci jen poradit slušně se ptám. Dekuji.
Já jsem sama nikdy nepekla.
Pokud chceš dostát nějaké tradici, můžete třeba zorganizovat něco s kámoškama - menší pečení s vínkem v ruce, nemusí to být nutně žádná extra manufaktura - každá přinese dávku těsta na jeden druh třeba? ![]()
@JancaS84 dobře děkuji, trochu tedy upecu, ale říkám si, děti nemám, maminku už taky ne, pro koho bych tak pekla.
@Veronika9870 kámošky nemám a ty které mám jsme vzdálené a mají své rodiny
@Jennyna806 píše: Více
Tak třeba do práce? My jsme vždycky každá něco donesly, chvíli posedely.
Cukoví není povinnost. Máš jedinečnou příležitost udělat si to tak, jak chceš ty. A ty se ptáš na názor ostatních…
tak přece nebudeš péct proto, že ti to poručil někdo na emiminu
![]()
jestli tě to baví a pak to ráda sníš, tak si upeč,
jestli tě to nebaví a nemáš to ráda - tak nepeč,
jako já v podstatě nechápu, proč se na to ptáš tady
@ugluk ptám,protože kolega v práci mi rekl, že kupované se mi prodraží, ať si upecu doma, jenže si říkám pro koho tak vypekavat
no kupované se ti prodraží
tak kolik si toho koupíš? půl kila? spíš to kupované není tak dobré, ale jestli to budeš jíst ty sama, tak je přece nesmysl péct třeba 60 rohlíčků a 80 perníčků, a když budeš chtít péct třeba desetinu toho receptu, tak jak tam dáš třeba 20 % z vajíčka?
Ja trebas miluju van.rohl.dle naseho stareho rod. receptu a zrovna tak i linecke, tak ja bych si mozna ve tve situaci upekla tohle cukrovi a kdyby se mi chtelo, tak si trebas jeste prikoupim parizske rohlicky, ty taky miluju, ale neumim je upect a ani by se mi nechtelo travit tolik casu s cukrovim.
A kdybych byla sama, trebas si koupim na SV salam a rohlik a je mi uplne fuk, co by si o tom kdo myslel a ani bych tedy nemela potrebu se tak uplne komukoli zpovidat.
Predminuly rok jsme poprve s muzem stravili vanoce sami a byla to jedna velka pohodova anarchie, vzpominame na to dosud ![]()
@Veronika9870 píše: Více
Tak treba kamosky jsou to posl.,co by mi chybelo v patek i svatek ![]()
To uz bych si radsi pujcila pejska z utulku ![]()
Příspěvek upraven 25.10.24 v 22:06
@stinga píše: Více
No právě. Kdyz udělám těsto, tak mi zbyde, co pak s tím? Budu muset upéct, ale když zase upecu hodně, ano vezmu do práce ale když nesnim okolo vánoc, tak nevím.